Arkadaşımla yaşadığım problemde resmen çıkmazdayım!

"Millet ne der" in yeni adı "imaj temizlemek" mi olmuş
Kim ne düşünürse ne derse desin sen doğru bildiğin şeyi yap. Vicdanına inancına kalmış. manuplatif hin hırslı birinin şerrinden korkmak lazım. Kesinlikle kendini kötü hissetme. Ben de gençlık yıllarımda buna benzer karakterle karşılaşmıştım. O zaman ki çömezliklerimi hatırlayınca aah diyorum kendi kendime aah şimdiki aklım olsaydı ona pabuç bırakır mıydım.
Zaten zamanla millet de anlar onun ne mal olduğunu. Anlamasa da anlamasın ne fark eder.

Kurtulmuşsunuz bir daha sokmayın hayatınıza. Ne olduğunun farkındasınız böyle insanlar ömür çürütür. Siz ona size yaptığı şeylere rağmen evinizi bile açmışsınız size minnettar olacağına bir de yüzsüzlüğü iyice ele almış. Bırakın gittiği yerde mutlu olsun sizden uzak dursun.

Bence herkes farkında ama herkes salağa yatmış olabilir yetkili biriyse

Bazen bazı insanlar böyle manipülatif tipler yüzünden sevilme onaylanma bugına giriyorlar ve bu toksik ilişki olaylar birbiri ardına gelip bı yerde patlayana kadar devam ediyor. Sanırım sizde farkında olmadan buna benzer bı durum yaşadınız. İş yerinde ki enerjinizi değiştirip kişisel sınırlarınızı koruyun ve gram duygusal bakmayın. Sizinle iletişime geçtiğinde kısa tutun ve gerekirse bozup atın. İşinizi etkilemesine izin vermeyin . Her sabah niye mutlulukla ise gitmeyesiniz.

En başında evinize kabul ederek hata yapmışsınız şimdi de ben yanlış mı yaptım diyerek hatanıza devam ediyorsunuz. İnsanlara da ne anlatıldığını bu kadar önemsemeyin sizi zaten bilen biliyordur sorana doğrusunu söylersiniz sizin yakın çevreniz gerçeği bildikten sonra başkaları da kovdunuz zannetsin ne olacak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…