Ortamımız gayet güzel. Bir tanemizin eşi işte böyle bi pisliknasıl bir ortamınız var anlamadım. sanki ortamdaki evli erkeler sürekli kadın taciz eden sapık modunda.
Kusura bakmayın da eşi tarafından tacize uğrarsam hem şikayetçi olurum, hem de eşini savunan arkadaşı silerim. Arkadaşlığım bitmesin diye tacize göz yumamam
Hayal yıkmak mı. Hayal dünyasından yaşamaktır yeğdir.Ortamımız gayet güzel. Bir tanemizin eşi işte böyle bi pislik
pisliğin de kendi gibi pislik bi arkadaşı var. O bizim gruptan değil. Ama işte biliyoruz neler yaptığını
Taciz elle vs devam etseydi o zaman herhalde söylerdim ama, şu an uzak durmayı başarıyorum
arkadaşımın hayallerini yıkmak en kötü şey
Ben olsam söylerdim, bir daha da görüşmezdim.bu grubun nesi iyi sapik dolu resmen
Merve Hanım biz anlaşamayacağız galibaTacize uğramışsınız herhangi bir anlaşamamazlık değil ki. Söyleyip söylememekte kararsız kalmamalısınız. Tacizci biri ile kimse muhatap olmak istemezken siz susarsanız arkadaş ortamınızda barınmaya devam edecek yaptığı onaylanmış gibi. Bence söyleyin ve şikayet de edin.
Siz arkadaşınızın bile bile bir sapık ile yaşamasına göz yumuyorsunuz. hayal kırıklığına uğraması bir sapıkla yaşamasından iyidir.Ortamımız gayet güzel. Bir tanemizin eşi işte böyle bi pislik
pisliğin de kendi gibi pislik bi arkadaşı var. O bizim gruptan değil. Ama işte biliyoruz neler yaptığını
Taciz elle vs devam etseydi o zaman herhalde söylerdim ama, şu an uzak durmayı başarıyorum
Keşke konu başına Merveler yazmasın yazsaydınızMerve Hanım biz anlaşamayacağız galiba
yorumunuzda bir sorun yok ama sizden mesafe rica etmiştim
lütfen saygı duyun
Evet ben çocukluk etmiştim size göre di mi? Bunu sürdürmeniz ben size küstüm tavrınız hiç çocukluk olmadı. Yolunuz açık olsun.Merve Hanım biz anlaşamayacağız galiba
lütfen saygı duyun
Sizin başınıza da geldi mi diye sormak ve dertleşmek evet gerçekten çok uygunsuz bir şey haklısınızBide niye her konuda sizde yaşadınız mı sorusu oluyor anlamıyorum
yok kimse beni ellemedi şükür. Elleyen olursa da bana kuyruk salladı damgası vururlar diye susmazdım.
HahahahaaKeşke konu başına Merveler yazmasın yazsaydınız
Bugün açtıgınız konulardan arkadas ortamınızın güzelliğinden ben şüpheliyim, ya da sizin güzel anlayışınızdan.Ortamımız gayet güzel. Bir tanemizin eşi işte böyle bi pislik
Evet ben çocukluk etmiştim size göre di mi? Bunu sürdürmeniz ben size küstüm tavrınız hiç çocukluk olmadı. Yolunuz açık olsun.
Burası herkese açık platform ya herkes yorum yapıyor ya. o yüzden sen yaz sen yazma deme gibi bir lüksünüz yok. Eğer beğenmiyorsanız gözardı edebilirsinizMerve Hanım biz anlaşamayacağız galiba
lütfen saygı duyun
İşte ben de normalde öyle derim hatta bir arkadaşıma sokaktan laf atsalar bile laf atanın üstüne yürürüm.Eşinin bilmesini falan bir kenara bırak biri beni elle taciz etse orayı adeta yıkardım.
Yani sarkıntılık var sarkıntılık var. Bi bakış atar acaba yanlış mı anladım der insan. Ama biri benim mememe elleyecek bende aaa ama arkadaşımın hayallariiiiii dicem.Sizin başınıza da geldi mi diye sormak ve dertleşmek evet gerçekten çok uygunsuz bir şey haklısınız
nasıl böyle bir hayata düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?