Yola ciktiklarini yolda bulduklarina degisme demisler... bence uzulmeyin hic bir sorun yokken erkek arkadasi sizle gorusmesini istemiyorsa kim bilir sizinle ilgili ne anlattida adam istemiyor.. ben olsam takilip kalmam gule gule derim.ki yaptimdaÖncelikle Merhaba herkese;
Yardım değil aslında sadece bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum sizlerle benim bir arkadaşım vardı. daha önce aynı yerde çalıştık iyi anlaştık ve güzel bi dostluk oldu aramızda benim sözümde elinden geleni yaptı bende onun her ihtiyacı olduğunda yanındaydım. Şimdi bu bi adam buldu ve her ne sebepse o çocuk benimle konuşmasını istemiyormuş. bana msj gönderdi ben onun sevgilisiyim seninle görüşmesini istemiyorum diye
ben kıza msj attım noluyor? diye bana bişe sorma o seninle konuşmamı istemiyor dedi.
şimdi ben ne yapayım nişanlım usta birliğine askere gidiyor bugün tam ona ihtiyacım olduğu zaman bana posta koydu resmen. çok üzgünüm gerçekten çok hemde....
Öncelikle Merhaba herkese;
Yardım değil aslında sadece bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum sizlerle benim bir arkadaşım vardı. daha önce aynı yerde çalıştık iyi anlaştık ve güzel bi dostluk oldu aramızda benim sözümde elinden geleni yaptı bende onun her ihtiyacı olduğunda yanındaydım. Şimdi bu bi adam buldu ve her ne sebepse o çocuk benimle konuşmasını istemiyormuş. bana msj gönderdi ben onun sevgilisiyim seninle görüşmesini istemiyorum diye
ben kıza msj attım noluyor? diye bana bişe sorma o seninle konuşmamı istemiyor dedi.
şimdi ben ne yapayım nişanlım usta birliğine askere gidiyor bugün tam ona ihtiyacım olduğu zaman bana posta koydu resmen. çok üzgünüm gerçekten çok hemde....
Üzülme ya,beni istemeyeni ben hiç istemem de çık.Öncelikle Merhaba herkese;
Ah şu kızlar yok mu şu kıymet bilmeyen kızlar!
Kaç arkadaşım tarafından böyle terk edildim ben ya
Sevgili bulan bırakıyor beni ya, aşk bitince dönenler de oluyor tabi ama...
Dünyanın merkezine sevgililerini koyuyorlar, başka kimseye ihtiyaçlarının kalmadığını düşünüyorlar, o sebeple de bizi bırakıyorlar canım.Sadece kızlar olsa yine iyi 4 yıllık hergün gördüğüm insanlar şimdi bi telefon bile acmıyo ahh ahh
çok teşekkür ederim. tavsiyeni dinleyeceğim zaten bu saatten sonra tekrar onunla değil arkadaş olmak konuşmak bile zaman kaybı ama hiç beklemezdim böyle bişey...Merak etme en az 3-5 gün, en fazla 3-5 ay sonra çocuk postalayınca ilk seni arayacak.
Bence sen de o zaman posta koymalısın, gururum ve aklım senle görüşmemi istemiyor diye..
Bu arada Rabbim sağsalim kavuştursun, Allah nişanlını sana ve ailesine bağışlasın.....
onu kim ağlatsa ben yanındaydım benim ondan öncede arkadaşlarım vardı hatta nişanlımı tanımadan önce de hayatımda olan arkadaşlarım iki günlüğüne gitsem izmire bir günü mutlaka ayırırım oradaki arkadaşlarıma... ben şu an bodrum da oturuyorum ve bu kızı burda tanıdım. İnsan kendi nasılsa karşısındakini de öyle zannediyor ve sonunda böyle üzülüyorum.Yola ciktiklarini yolda bulduklarina degisme demisler... bence uzulmeyin hic bir sorun yokken erkek arkadasi sizle gorusmesini istemiyorsa kim bilir sizinle ilgili ne anlattida adam istemiyor.. ben olsam takilip kalmam gule gule derim.ki yaptimda
Ahh canım keşke bilsem belki şudur ben arkadaşım da kalmaya gitmiştim evde anne babası yoktu bana hiç bişey Söylemeden o çocuğu çağırmıştı eve bende hani kız kıza oturacaktık film izlicektik filan die çocuğa bisi demedim ama biraz surat yapmıştm sadece bu yüzden olamaz heraldeSevgilisi n3den senle gorusmesini istemiyormus ki ???
Tabii ki pişman olacak ama sadece 4 5 aydır tanıdığın biri için insan arkadaşından vaz geçer mi yahu.?Neden durduk yere öyle bir şey istemiş ki adam?
Bende de böyle bir durum vardı üstelik kuzenimdi ama sevgili meselesi değildi..
meğersem bazı şeyleri ortaya çıkınca bana atmış suçu..
Neyyyse ne iki türlü de sadece iyi gün dostu olduklarını gösteriyorlar..
Bennn seni 5 ay sonra görcemmm kızııımmmmm deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?