• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşın kızı

kutsal_Su

Sahip Olmaya Değil Şahit Olmaya Geldik!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
758
757
103
36
mrb kızlar rutin komşu toplanmalarımızdan birini gerçeklştirdik bugün kiminin küçük bebeği kiminin okul çağında çocuğu var. neyse.. evin sahibesinin kızı 13 yaşlarında adı ayşe olsun. bir diğer komşunun kızı da 14 falan olabilir ya da 15.. neyse bunlar biraz oturdu yanımuzda odalarına gittiler.. benim oğlum da 21 aylık. çok meraklı ayşe ablasına. ortam da oğlum gibi 3 akranı daha var. ortalık kreş misali sohbetler çocuk çığlıkları vs derken. oğlum durmaz yerin de ayşenin odasına doğru koşmaya başladı oğlum dur diye bi anda peşinden koştum. birden açtı kapıyı ve ben şok bu iki kız öpüşüyorlardı.. bir anda onlar da şok oldu dona kaldılar. hemen oğlumu alıp çıktım. ama nasıl bir çıkmak.. müsade isteyip eve geçtim. şimdi acaba annesine söylemeli miyim diyorum. yoksa hiç görmemiş mi olayım. neden böyle bişi yapıyorlardı anlam veremiyorum. :KK17:

güncel

kızla konuştm 7. sayfada!

Son düzenleme:
Ben kötü düşünmedim şöyle ki, belki öpüşmeye heves ediyrorlar ya da merak ediyorlar nasılsa kız kızayız diye düşünmüş olabilirler. Hani düğünlerde kız kıza dans edenler gibi... Tamamen meraktan bence
Söylemeden önce kızlarla konuşun

13 ve 15 yaş.. :/ Cinsel kimlik arayışı olabilir mi acaba.. Ya da sadece merak. Nasıl öpüşülüyor gibi çocukça hevesler olabilir. Ama sanırım ben annesinden saklamazdım. Ayrıca çocugun psikolojisi de önemli. O yüzden şikayet gibi degil de, konuyu daha sakin ve mantıklı şekilde düşünmesini amaçlayarak yaklaşırdım sanırım.

Bilemedim . Gerçekten ne yapılacağı bilinemez bi durum. Bence utandırmayın . Çok utanırlar ve sizinde yüzünüze bakamaz kızlar belkide anneleride çok mahçup olabilir size karşı. Ya heves edip nasıl oluyor diye birbirlerinde deniyorlar ya da hemcinslerine ilgi duyuyorlar. Tercih meselesi karışmayın boşverin genç kızlar utanmasınlar. Bide ergenlik dönemleriya bilemedim. Karmaşık durum ya. Eğer meraklılarsa erkeklerede kolay kanıp yanlış bişeler yapmaları konularındada endişelendim şimdi. Bilemedim gerçekten :(

ben de kararsız kaldım. ayşeden değil ama diğer kızdan tırsarım. o biraz kaçık bi tip. bulaşmak istemiyorum ama ayşenin bu kıza uyup masum bir meraktan daha ileriye gidip içinden çıkamayacağı utançlara da sürüklenmesini istemem. :KK43:

yarın ayşe ile görüşeceğim. okuldan gelirken davet ederim. utandırmadan nasıl bir konuşma yapabilirim sizce.

Ovv :olamaz: ayse dediginiz kendi yaslarinda bir erkekle yapiyor olsaydi. Cocuklar cahillik vs. birsey derdik. Ama kiz kiza:oha: o kizlarin ciddi bir psikolojik yardim almasi şart. Peki bu olaydan sonra kizlarla karsilastiniz mi? Tepkileri nasil

Merak etmişlerdir diye düşünüyorum. Ben ayşeyle konuşmazdım. Annesine söylerdim. cinsel eğitim verdin mi kızına, Anlatman gerek vs derdim. Yetersiz bilgi vücutta değişimler istekler onlarda kendi kendilerine çözmeye çalışmışlar işi.
Siz ona nasıl anlatıcaksınız komşu olarak bu kadar özel şeyleri? Annesinin kızmayacağına eminsen söyle ama. Travma olmasın bide küçücük kızda

mrb kızlar rutin komşu toplanmalarımızdan birini gerçeklştirdik bugün kiminin küçük bebeği kiminin okul çağında çocuğu var. neyse.. evin sahibesinin kızı 13 yaşlarında adı ayşe olsun. bir diğer komşunun kızı da 14 falan olabilir ya da 15.. neyse bunlar biraz oturdu yanımuzda odalarına gittiler.. benim oğlum da 21 aylık. çok meraklı ayşe ablasına. ortam da oğlum gibi 3 akranı daha var. ortalık kreş misali sohbetler çocuk çığlıkları vs derken. oğlum durmaz yerin de ayşenin odasına doğru koşmaya başladı oğlum dur diye bi anda peşinden koştum. birden açtı kapıyı ve ben şok bu iki kız öpüşüyorlardı.. bir anda onlar da şok oldu dona kaldılar. hemen oğlumu alıp çıktım. ama nasıl bir çıkmak.. müsade isteyip eve geçtim. şimdi acaba annesine söylemeli miyim diyorum. yoksa hiç görmemiş mi olayım. neden böyle bişi yapıyorlardı anlam veremiyorum. :KK17:
Lezbiyen olabilirler bence ailesine söylemeyin kabul edemeyip kötü şeyler yapabilirler

yarın ayşe ile görüşeceğim. okuldan gelirken davet ederim. utandırmadan nasıl bir konuşma yapabilirim sizce.

bence kesinlikle siz tek başınıza görüşmeyin
nereden biliyorsunuz Ayşe'nin bazı şeyleri çarpıtıp ailesine anlatmayacağını? kutsalsu teyze bana böyle böyle bi konuşma yaptı demeyeceğini?
veya çarpıtmasa bile annesine anlatır da annesi de senin ne haddine derse? beni neden uyarmadın neden kızımla sen konuştun derse?
bu konular hassas konular

bence Ayşe'nin annesinin kızına kızmayacağını, kızcağızı utandırmadan, sakince yaklaşarak olayı çözebileceğine inanıyorsanız annesine söyleyin
yok kadın kızına ters çıkabilecek, kızıp azarlayabilecek bir tipse hiç karışmayın

Bence de sadece meraktandır,bu yaşlarda böyle şeyler olabiliyor.Ne ailesine söyleyin ne de kızlarla konuşun siz hiçbir şekilde bu olaya karışmayın.
Her şey daha çok karışabilir çünkü.
Bir sorun varsa aileler yakında fark eder zaten.

Düşündüm düşündüm... En iyisi sakince bu durumu anneyle paylaşmak ve onları mutlaka bir psikoloğa yönlendirmek en doğrusu bence. Şayet ben olsam asla komşumun ya da bir başkasının bu tür özel bir konuyu benden habersiz kızımla konuşmasını hoş karşılamazdım.
Cinsel kimlik arayışlarının olduğu bir dönem ve 2 ihtimal var. 1.si ya meraktan yaptılar ki bu durumda mutlaka cinsellik hakkında bilgilendirilmeliler. 2.si eşcinsel olabilir ki bu durumda da mümkünse tedavi olacak, değilse kabullenme ve bilgilenme yoluna gidilecek.
Yani her halukarda anneye söyleyin ve bir psikoloğa yönlendirin.

cok enteresan ki cogu kisi normal karsilamis "merak"tan demisler,biz de o yaslardan gectik de hemcinsle opusmeyi merak etmedik...kesinlikle soyle annesine isterse kessin iletisimini seninla ama bu normal bisry degil ce bilmeli annesi;nasil soyliycem diye de dusunme pat die burda anlattigin gibi anlat

Back
X