• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşın kızı

kusura bakmayında biz onların yaşındayken böyle şeytanlık düşünüp üstüne bir de elin kocasına iftira atmayı idrak dahi edemezdik. ki eşim askeri personel onların yaşında biz polis görsek korkudan yol değiştirirdik.yarın annesi bir şekilde öğrense ve benden bilip sırf çamur at izi kalsın hesabına iftira atsalar. o zavallı(!) kızlar yedikleri haltı daha rahat yesinler diye benm evladım mı babasız kalsın.
Adim kadar eminimki kizlarin esinize iftira filan atacagi yoktu sadece escinsel egilimleri varsa yada yoksa bile aralarindaki her ne ise bunun bilinmesini istemedikleri icin(hakli olarak)sadece goz dagi vermeye calismislar size..sizde dallanip budaklandirip kizlari ailesinin onunde rezil etmissiniz..
Bana gore yaptiginiz yanlisti..size hak verenleride anlayamiyorum..neyse..

Bu benim başkasından ogrenecegim bir konu olmazdi cunku kizimi tanirdim..ki taniyorumda..komsunun gelipte burnunu sokmasini istemezdim acikcasi
hiç ummadığımız öyle şeyler oluyo ki ben o yüzden bu kadar emşn konuşamıyorum. Ben ortaokula giderken 4 5 yaşlarında 2 kız çocuğunun apartmanda öpüştüğünü görmüştüm. 4 yaşındaki çocuktan kim bekler ki böyle bi şey? Sitemizde ergen bi gencin küçük çocukların kulağını boynunu dudaklarını emip morarttığını öğrendik şikayet ettik toplu olarak. Yani olaylar tek düze gelişecek diye bi şey yok.

Benim oğlum da 5 yaşında anlayacağı şekilde anlatıyoruz konuşuyoruz. Ama ben yanında yokken neler olur bilemem. 100de 100 emin de olamam.

Adim kadar eminimki kizlarin esinize iftira filan atacagi yoktu sadece escinsel egilimleri varsa yada yoksa bile aralarindaki her ne ise bunun bilinmesini istemedikleri icin(hakli olarak)sadece goz dagi vermeye calismislar size..sizde dallanip budaklandirip kizlari ailesinin onunde rezil etmissiniz..
Bana gore yaptiginiz yanlisti..size hak verenleride anlayamiyorum..neyse..
tehdit etmek göz dağı vermek haklı bir yol diyorsunuz yani... peki.

Bu benim başkasından ogrenecegim bir konu olmazdi cunku kizimi tanirdim..ki taniyorumda..komsunun gelipte burnunu sokmasini istemezdim acikcasi
halbukı benım cocugum , benım esım, benım kardesım yapmaz, ben masumumlarla doludur bır cok sey :)
sahsen hayatda bazı konularda bazı seyler ıcın bukadar net konusmamak lazım
bırının dıgerını zorlamadıgı bılınmıyor ne yasadıkları bılınmıyor

tanıkların burnunu sokmasını ıstemezsek nasıl acıga cıkar bazı seyler ? ben cocugumu tanıyorumluk bır mesele degıl bu malesef

elınde santajla tehtıtle bır ınsana bır cok sey yaptırılabılınır

bu arada cocukların yaslarını da goz ardı etmemek gerek
25 yasında yetıskın degıller

Kesinliklee katiliyorum!
Oraalll sexxxx diyor yaahu oralll!!
Ne ara bu kadar duyarli olduk pess!

Cinsel olarak aktif olmakla cinsel yönelim-arayış kabul edilen ufak girişimler karışmış diye yorumluyorum bazılarımızın kafasında. Heteroseksüel, homoseksüel, biseksüel, aseksüel vs vs... Bunu anlamaya çalıştıkları yaşlara giriş ve aynı zamanda büyük pişmanlıklar ve utançlar, cahillikler çağı da. Bir anne bundan haberdar olmalı, olabilmeli, bu çağa donanımıyla hakim olabilmeli ve çocuğunu iyi yönetebilmeli-kendini keşfinde en zararsız yolu temin edebilmeli. Burada komşu kadının da bir eksikliği var ki kızı bunu gizliyor, çekiniyor, bu konular açık konuşulmuyor ya da her ne ise. İşin bu kısmı en acı olan kısmı.

Ama şu "Oral" lafından sonra yani "Amaan olur öyle gayet normal" olayı mümkün değil. 13 yaş bu.

Kesinliklee katiliyorum!
Oraalll sexxxx diyor yaahu oralll!!
Ne ara bu kadar duyarli olduk pess!
kızlar sadece opusmus olsaydı bıle hıc normal karsılanacak bırsey degıl kesınlıkle
kızım 50 yasında da olsa boyle bır ılıskı olsa kendı tercıhıdır dıyemem kalbıme iner saglıklı bır durum degıl cunku bu kaldıkı 14 yasında cocuklar yetıskın degıller
ben cocugumu tanıyorum komsu burnunu sokmasın bakıs acısıyla kımse kımseye hıc bır krıtık durumu ıhbar etmesın ozaman derler adama
cok saskınım cok

kızlar sadece opusmus olsaydı bıle hıc normal karsılanacak bırsey degıl kesınlıkle
kızım 50 yasında da olsa boyle bır ılıskı olsa kendı tercıhıdır dıyemem kalbıme iner saglıklı bır durum degıl cunku bu kaldıkı 14 yasında cocuklar yetıskın degıller
ben cocugumu tanıyorum komsu burnunu sokmasın bakıs acısıyla kımse kımseye hıc bır krıtık durumu ıhbar etmesın ozaman derler adama
cok saskınım cok
normal olmadığı aşikar fakat normal olmayan şeyleri göğsümüzde yumuşatıp onaylamadığımız için biz normal karşılanmıyoruz. Allahım evlatlarımızla sınamasın ne bizleri ne de düşmanlarımı..

Aynen katılıyorum. Bu yaşlarda farklı cinsel yönelimlere heves olabiliyor, kendi cinselliklerini keşfetmeye yönelik "denemeler" yapabiliyorlar. Ha eşcinsel olabilirler mi, olabilirler. Bu kızları ifşa etmenizi gerektirir miydi, hayır. Kızların ben de iftira atacaklarını falan sanmıyorum, ailelerinin bunu duymaması için akıllarınca başarısız bir tehdit girişiminde bulunmuşlar. Eşinize falan söylemeniz o kadar gereksiz bir hareket olmuş ki. Görmezden gelmeniz yeterliydi. Ben kimsenin kimseyi kullandığını zannetmiyorum. Sadece eşcinsel eğilimleri varsa duyulmasından korkuyorlardır, malum Türkiye'de yaşıyoruz. Eşcinsellere olan bakış açısı malum. Kızları cümle aleme rezil ettiğiniz ve gereksiz şekilde dilinizi tutamadığınız için tebrik ediyorum. Şu konuda eşiniz ne alaka allaseniz ya? Başka da diyecek bir şeyim yok.
Yazdığınız herşeye katılıyorum ancak reşit bireyler için. Bu yaştaki iki çocuk için mutlaka psikolog desteği alınarak aileyle ortak hareket edilmeliydi. Biraz fevrice gelişmiş olaylar daha aklıselim ve onların henüz çocuk olduğu unutulmadan yaklaşılmalıydı. Ama olan olmuş inşallah telafisi olmayan yaralar açılmaz!

Arkadaşlar tepki gösteriyorsunuz ancak onlar ç-o-c-u-k. Iki çocuğun cinsel kimliklerini oluşturmaya çalıştığı bir dönemde yaptığı davranışların sonucu çirkin bir mahalle kavgasına dönmüş.

Kimse sizin eşinize öyle kolay iftira atamazdı. Bunun bin tane ispat yöntemi var. 13 yaşındaki çocukla 30 yaşındaki yetişkinin aklı bir mi? Görüyoruz ki birmiş.

Allahım ne durumlar duyuyoruz görüyoruz sen yardımcımız ol herkezi ıslah et yarabbim

hiç ummadığımız öyle şeyler oluyo ki ben o yüzden bu kadar emşn konuşamıyorum. Ben ortaokula giderken 4 5 yaşlarında 2 kız çocuğunun apartmanda öpüştüğünü görmüştüm. 4 yaşındaki çocuktan kim bekler ki böyle bi şey? Sitemizde ergen bi gencin küçük çocukların kulağını boynunu dudaklarını emip morarttığını öğrendik şikayet ettik toplu olarak. Yani olaylar tek düze gelişecek diye bi şey yok.

Benim oğlum da 5 yaşında anlayacağı şekilde anlatıyoruz konuşuyoruz. Ama ben yanında yokken neler olur bilemem. 100de 100 emin de olamam.
Bakin bahsettiginiz olay tacize girer ki buna kimse izin vermez ve elbette komsularimin da beni uyarmasini hatta müdahele etmesini beklerim..insanlik vazifesidir zaten bu..
Ama iki yasit kizin birbirlerini opmesini yada cinselligi tanimak icin meraktan boyle şeylere kalkismalarini bu kadar abartilacak bir durum olarak gormuyorum.Cinsel tercihleride o yönde olabilir kime ne ki?Yani bize ne?
Kızlar tehtit islerine girismisler cunku ortaya cikmasindan korkmuslar.Konu sahibin esi olaya hic karismamaliydi..hatta konu sahibi de..
Kiz gelip zorla yapıyor ben istemiyorum dediginde ikisinide bir abla olarak karsisina alip sakince konusup çözebilirdi..yada hic karismayabilirdi..
Simdi ne olacak?Konu sahibi oradan tasinacak..onlar icin olay bitecek..peki ya o kizlar?
Bu utancla aileleri ile yeniden nasil bir bag kurabilecekler?Nasil normal davranabilecekler?

arkadaşlar çok yorucu bir gün geçirdik eşimde bende bundan sonraki aşama hukuki olarak aileler arasında işleyecek. kızların durumu takibe alınacak. o yüzden benim vicdanım rahat. varsa da yoksa da ben doğru bildiğimi yaptım. iyi niyetinizden dolayı hepinizden tek tek helallik istiyorum. zaman ayırdınız. ama burnunu sokma sanane alla sen gibi söylemler çok çirkin bana göre ve hak ettiğimi düşünmüyorum. polemiğe de girmek istemiyorum zira uykularım kaçıyor iyice. bu yüzden Mune Mune Kazen Kazen konumu kapatabilir misiniz rica etsem? şimdiden tşkler... biraz uzaklaşmalıyım buradan.

tehdit etmek göz dağı vermek haklı bir yol diyorsunuz yani... peki.
Karsinizdaki kizlar sadece 13 ve 15 yasindalar..siz bile yeterince olgun davranamisken onlardan nasil bir olgunluk beklemiştiniz pardon?
Ayrica en zararsiz hayvani bile koseye sıkıştırırsaniz mutlaka size saldırır..
Mantikli dusunun biraz..

herkes ispiyoncu olsun .... ben hep bunu bilir bunu söylerim... yanlışlara karşı ispiyoncu olacaksın... hiçbir kötülük gizli kalmayacak. adam karısını mı aldatıyor yok yuvası bozulmasın söylemeyeyim, çocuk uygunsuz şeyler mi yapıyor yok rezil olmasın söylemeyeyim yok efendim öyle bir dünya ne oluyorsa saklamaktan oluyor. bana dokunmayan 1000 yıl yaşasın demekten oluyor. söyleyeceksin... söyleyeceğiz ki kimse kötülük yapamasın herşey ortada pür pak olsun... kimbilir kaç hayat kurtulur, kimbilir ne yanlışlardan dönülür... tabi iftira atmayacaksın emin olacaksın,teyit edeceksin ama saklamayacaksın...

Back
X