arkadasin kocasinin sacma şakaları normal mi ben mi buyutuyorum

zerrinsakli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
2.012
993
163
Benim bir is arkadaşımın esi var.bir kac kez anlamsiz sakalarina denk geldim..bir arkadas var mesela kiz sözlü evlenicek.kıza döndü herkesin icinde evlenince zayiflarsin dedi.kiz kilolarindan yakiniyordu.sonra yine kilo konusuyorduk.onun esi zayifladi dogumdan sonra.arkadas nasil verdin spor mu yaptin dedi.adamda o her gece spor yapiyor dedi guldu falan.biz hic gulmedik tabi.ne bilim bana cirkin geliyor bayanlarin oldugu ortamlarda bir erkegin konusmasi bu sekil.rahatsız oldum..büyütüyor muyum ..

Adamı birebir böyle özel şeyler konusunda ikaz edemezsiniz belki ama mutlaka arkadaşınıza söyleyin eşini uyarsın.
Kendi de rahatsızdır herhalde kocasının gereksiz konuşmalarından.
Hiç hoş değil böyle şeyler,kadın muhabbetinden başka espri malzemesi mi yok..

Benimde çok yakın arkadaşımın eşi öyleydi. Ben mesafe koydum araya. Görüşmuyorum. Rahatsız oluyorum konuşmalarından. Üstelik benim 1.5 yıl çocuğum olmadı onlarında olmadı. Eşi ve benim için becerip de bi cocuk yapmadınız dedi. Çok şükür benim oldu ama onlar hala bekliyor.

Rahatsizsa sokmasin ortama adami.ben uyaricam artik cok cirkin diyecem

tövbe tövbe bu akşam okuduğum konulara iyice sinirleniyorum
bu nasıl iş ya.
karısı ne dedi kocası her akşam spor yapıyo diyince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…