- 11 Mart 2010
- 5.252
- 718
- 398
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Töbe bismillah o ne çirkin lafBenim bir is arkadaşımın esi var.bir kac kez anlamsiz sakalarina denk geldim..bir arkadas var mesela kiz sözlü evlenicek.kıza döndü herkesin icinde evlenince zayiflarsin dedi.kiz kilolarindan yakiniyordu.sonra yine kilo konusuyorduk.onun esi zayifladi dogumdan sonra.arkadas nasil verdin spor mu yaptin dedi.adamda o her gece spor yapiyor dedi guldu falan.biz hic gulmedik tabi.ne bilim bana cirkin geliyor bayanlarin oldugu ortamlarda bir erkegin konusmasi bu sekil.rahatsız oldum..büyütüyor muyum ..
Bunu hiç dusunmemistim olabilir.Sebep de o zaten. Yuksek ihtimal gencken kimsenin yuzune bakmadigi, hic bir kadinla fiziksel temasi olmayan biriydi. Simdi'Bakin ben cinsellik yasiyorum, elime kadin eli degiyor yeeeaaah!' demeye getiriyor lafi. Normal , az bucuk sosyal, kadinlarla ergenlikten itibaren iletisimi olan erkekler bu devreyi 20'lerinin basinda atlatirlar. Boyle sosyla fobili, kadinlar konusunda basarisiz erkekler de 30'da bile hala daha millete bir seyler ispata calisir.
'Sonunda sevisiyorum uleeeyn.Birgun bugunlerin gelecegini asla ve asla tahmin edemezdim. 'diye havalara ucar. Gormemisin oglu olmus hesabi... Adam belli ki eski abazanlardan.
Soyledikleri cok itici yaa...
Bana demedi zaten...evt bana dese fena yaparum kim kirilirsa kirilsin kocasinin agzina ayar ceksin bir kadin rahatsız olur ya bu ne demek..ben olsam başkası beni ilgilendirmez ama bana böyle birşey ima etse çok fena bozarım o kimki insanların yatak odasını agızında sakız yapıyor yapıştırırdım agzına iki tane kimin kocası olursa olsun
Olmam zaten iste bazen is yerinde okadar mecburenkim bilir hangi dürtü ile söylüyor, aklından neler geçiyor
aynı ortamda olmamaya çalışın o ego tamircisiyle
Benim bir is arkadaşımın esi var.bir kac kez anlamsiz sakalarina denk geldim..bir arkadas var mesela kiz sözlü evlenicek.kıza döndü herkesin icinde evlenince zayiflarsin dedi.kiz kilolarindan yakiniyordu.sonra yine kilo konusuyorduk.onun esi zayifladi dogumdan sonra.arkadas nasil verdin spor mu yaptin dedi.adamda o her gece spor yapiyor dedi guldu falan.biz hic gulmedik tabi.ne bilim bana cirkin geliyor bayanlarin oldugu ortamlarda bir erkegin konusmasi bu sekil.rahatsız oldum..büyütüyor muyum ..
Kesinlikle degil...yani biz mahrem konulari konusmayiz ortalik yerde...garip dengesiz bir tip.cinsel icerikli oldugu icin saka acikcasi utandim laf soylemeye.Ne büyütmesi ben olsam bi de bozardım. Bana çok ters geliyo bu avrupayi şakalar. Bi erkek karısıyla beraberliğini bu kadar ifşa etmemeli. Aksine konusu açılsa kendi kapatmalı.
Çok kişiliksiz buldum arkadaşınızın kocasını. Kompleksli bi tip galiba.
Bilmiyorum türk örf adetlerine hiççç uygun değil.
dusun sen kadindan utandin bu adam yaniBu adam kesinlikle ergenlik çağında hiç yüzüne bakilmayan bir tipmis. Karısı ölünce ne oldum ben havasına girmiş ne kadar ayıp ya. Eşim böyle bişey diyecek bir daha konusamaz hale getiririm ne kadar ayıp. Ayrıca bilip bilmeden konuşuyor. Evlenen kilo alır.
Eşimin arkadaşı vardı bayan. Bi ortamda o demişti evlilik yaradı bana kilo aldım kocam sağolsun iyi geldi onunla geceler diye. Ben bu kadardan bile utanmistim doğru dürüst gorusmedim bi daha
Evine gitmiyoruz ki..bu adam is yerine geliyoreh zaten adamın kzılarına arasında ne işi var orda daha terslik var benim arkadaşlarım gelince kocam dışarı çıkar ya da gider uyur rahatsız etmim die
Bana demedigi icin laf diyemedim bide cinsel icerikli oldugu icin utandim acikcasiben olsam başkası beni ilgilendirmez ama bana böyle birşey ima etse çok fena bozarım o kimki insanların yatak odasını agızında sakız yapıyor yapıştırırdım agzına iki tane kimin kocası olursa olsun
dusun sen kadindan utandin bu adam yani
Evine gitmiyoruz ki..bu adam is yerine geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?