arkadasin kocasinin sacma şakaları normal mi ben mi buyutuyorum

kim bilir hangi dürtü ile söylüyor, aklından neler geçiyor
aynı ortamda olmamaya çalışın o ego tamircisiyle

Töbe bismillah o ne çirkin laf

ben olsam başkası beni ilgilendirmez ama bana böyle birşey ima etse çok fena bozarım o kimki insanların yatak odasını agızında sakız yapıyor yapıştırırdım agzına iki tane kimin kocası olursa olsun

Bunu hiç dusunmemistim olabilir.

Bana demedi zaten...evt bana dese fena yaparum kim kirilirsa kirilsin kocasinin agzina ayar ceksin bir kadin rahatsız olur ya bu ne demek..

eh zaten adamın kzılarına arasında ne işi var orda daha terslik var benim arkadaşlarım gelince kocam dışarı çıkar ya da gider uyur rahatsız etmim die

Ne büyütmesi ben olsam bi de bozardım. Bana çok ters geliyo bu avrupayi şakalar. Bi erkek karısıyla beraberliğini bu kadar ifşa etmemeli. Aksine konusu açılsa kendi kapatmalı.
Çok kişiliksiz buldum arkadaşınızın kocasını. Kompleksli bi tip galiba.
Bilmiyorum türk örf adetlerine hiççç uygun değil.

Bu adam kesinlikle ergenlik çağında hiç yüzüne bakilmayan bir tipmis. Karısı ölünce ne oldum ben havasına girmiş ne kadar ayıp ya. Eşim böyle bişey diyecek bir daha konusamaz hale getiririm ne kadar ayıp. Ayrıca bilip bilmeden konuşuyor. Evlenen kilo alır.

Eşimin arkadaşı vardı bayan. Bi ortamda o demişti evlilik yaradı bana kilo aldım kocam sağolsun iyi geldi onunla geceler diye. Ben bu kadardan bile utanmistim doğru dürüst gorusmedim bi daha

Kesinlikle degil...yani biz mahrem konulari konusmayiz ortalik yerde...garip dengesiz bir tip.cinsel icerikli oldugu icin saka acikcasi utandim laf soylemeye.

dusun sen kadindan utandin bu adam yani

Bana demedigi icin laf diyemedim bide cinsel icerikli oldugu icin utandim acikcasi

Eneee ne kadar ayip ya..bu erkekler boyle yapınca insan hayir acaba benmi o ortama izin verdim diye kendinde de arıyor hatayi ya..bosver muhattap olma sohbet ortamina girme..simsi esine desen olmaz adama zaten denmez yani anlayacak adam zaten yapmaz. .valla bilemedim

Evine gitmiyoruz ki..bu adam is yerine geliyor

işyerine gelip kadınların içinde "hamza dayı" gibi oturup muhabbete mi katılıyor.
mutlaka sizin gibi rahatsız olanlar vardır, o gelince rahatsız olduğunuzu belli edin, yanından uzaklaşın, bunları yapamayacağınız bir ortamsa, neden her konunun içindesiniz, yakışık alıyor mu diye uyarın densizi.
hoş böyle arsızlar pişkin olur anlamaz, kendini dayanılmaz komik bulur ama karısı anlar uyarır. o utanmıyorsa siz neden utanacaksınız.
arkadaşınızı seviyorsunuz diye katlanmak zorunda değilsiniz. ortada işyerinde hoş olmayan bir durum var. arkadaşınız sizleri seviyorsa kocasını uyarmak durumunda.

Ne densiz,terbiyesiz adammis!! Agzina vuracaksin kürekle konusabiliyomu bakalim bi daha!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…