arkadasin kocasinin sacma şakaları normal mi ben mi buyutuyorum

Çok mu samimi bir ortamınız var? Erkeğin sizinle yapacağı şakanında bir sınırı olmalı tabi, Gülmediğiniz yerde de duruyor olması gerekiyor, insan kendini toparlamaz mı ya..

Çok mu samimi bir ortamınız var? Erkeğin sizinle yapacağı şakanında bir sınırı olmalı tabi, Gülmediğiniz yerde de duruyor olması gerekiyor, insan kendini toparlamaz mı ya..
Hayir ne samimiyeti toplam 3-4 kez biraraya geldik oda is yerinde..ozelde gorusmek yok.kimse gulmedi tabi ama iste uyaramadik

Hayir ne samimiyeti toplam 3-4 kez biraraya geldik oda is yerinde..ozelde gorusmek yok.kimse gulmedi tabi ama iste uyaramadik
Siz uyaramazsınız ki zaten, eşine düşer o, benim eşim öyle espiri yapsa patlatırım ağzının üstüne Nerde ne konuşacağını bilmeli herkes.

Kadınların İçinde erkeğin İşi Ne... Sapık mıdır nedir.. O arkadaşınızı Uyarın Yada Uzaklaşın...

Oha,çok terbiyesizce bence.Erkeğin biraz ağırlığı olmalı ya ortamda.

Hayir yani herkes nefret ediyor bu tiplerden ama kimsede boylelerinin agzinin payini vermiyor ki. Bi gün oturup ders calisiyorum merdivenlerde. Arkadaslar da var orda ve onlar kalmislar ben gecmisim. Neyse hocalarla ilgili atip tutuyor çocuk, bi küfür etmedigi kaldi, hayir yani cocuk hala ayni sinifta bu arada, aradan 3 yil gecmesine ragmen oyle bir cocuk yani. Neyse ben de actim agzimi yumdum gözümü. Azicik igneyi kendinize batirsaniz iyi olur. Burda arkadan konusmakla olmaz. Hak etmediniz ki gecmediniz, kimse adam kayirmiyor, konusmalariniza dikkat edin, sizi en fazla 5 kere derste gördüm. Boş boş konusmakla olmuyor dedim. Neye uğradıklarini sasirmislardi.
Haksiz yere bos bos milletin arkasından konusanlara uyuz olurum ve kufure de hic tahammulum yok. Bir gun yine siniftayim bir cocuk yanimda birine küfür etti ve ahlaksizca konuştu. Burdan defol git benim yanimda böyle konusmaya hakkin yok, git nerde konusursan konuş ama benim yanimda konuşma demistim.

Siz de deyin lütfen. Yoksa bu Öküzler daha da artar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…