- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Kadina derim zaten..Belki cinsel iadina çerikli muhabbetler olduğu için birebir söyleyemeyebilirsiniz diye düşündüm.Ya kocasına çeki düzen versin ya da böyle ortamlara sokmasın.
Guluyor falan.tövbe tövbe bu akşam okuduğum konulara iyice sinirleniyorum
bu nasıl iş ya.
karısı ne dedi kocası her akşam spor yapıyo diyince.
Herkes sustu kaldi.kiza bir kez evlenince zayiflarsin haha diyor gülüyor
sanırm kadın gülünce adam da farketmiyor saçmaladığını Allah AllahKadina derim zaten..
Çok mu samimi bir ortamınız var? Erkeğin sizinle yapacağı şakanında bir sınırı olmalı tabi, Gülmediğiniz yerde de duruyor olması gerekiyor, insan kendini toparlamaz mı ya..Benim bir is arkadaşımın esi var.bir kac kez anlamsiz sakalarina denk geldim..bir arkadas var mesela kiz sözlü evlenicek.kıza döndü herkesin icinde evlenince zayiflarsin dedi.kiz kilolarindan yakiniyordu.sonra yine kilo konusuyorduk.onun esi zayifladi dogumdan sonra.arkadas nasil verdin spor mu yaptin dedi.adamda o her gece spor yapiyor dedi guldu falan.biz hic gulmedik tabi.ne bilim bana cirkin geliyor bayanlarin oldugu ortamlarda bir erkegin konusmasi bu sekil.rahatsız oldum..büyütüyor muyum ..
Hayir ..kadin normal falan dedi o boyle ben ilk duyunca şok olmustum...ya belki kötü niyeti yok ama cok cirkin bence.Eşi hiç uyarmadı mı ya da tepki vermedi mi bu duruma.Birkaç kez olmuş çünkü,adam ağzına ne gelirse söylüyor.
Hayir ne samimiyeti toplam 3-4 kez biraraya geldik oda is yerinde..ozelde gorusmek yok.kimse gulmedi tabi ama iste uyaramadikÇok mu samimi bir ortamınız var? Erkeğin sizinle yapacağı şakanında bir sınırı olmalı tabi, Gülmediğiniz yerde de duruyor olması gerekiyor, insan kendini toparlamaz mı ya..
Ay bilmiyorum benim kocam bunu dese cekerim kenara terbiyeni takin derim.bel alti vurmasanırm kadın gülünce adam da farketmiyor saçmaladığını Allah Allah
Siz uyaramazsınız ki zaten, eşine düşer o, benim eşim öyle espiri yapsa patlatırım ağzının üstüneHayir ne samimiyeti toplam 3-4 kez biraraya geldik oda is yerinde..ozelde gorusmek yok.kimse gulmedi tabi ama iste uyaramadik
Guluyor falan ...ilgincc..Eşi hiç uyarmadı mı ya da tepki vermedi mi bu duruma.Birkaç kez olmuş çünkü,adam ağzına ne gelirse söylüyor.
Yani.cinsel icerikli espri nasil uyaralim kaliyoruz boyle.Siz uyaramazsınız ki zaten, eşine düşer o, benim eşim öyle espiri yapsa patlatırım ağzının üstüneNerde ne konuşacağını bilmeli herkes.
Yemege cagirmis kocasini.Kadınların İçinde erkeğin İşi Ne... Sapık mıdır nedir.. O arkadaşınızı Uyarın Yada Uzaklaşın...
Yok yani doğru bilse gam yemiycem :) Evlilik, düzenli yaşam kilo aldırıyor bikereYani.cinsel icerikli espri nasil uyaralim kaliyoruz boyle.
Onun amaci cinselligi vurgulamak zaten...ayrica haklisin benimde tanidigim kizlar evlenince kilo aldi hep..Yok yani doğru bilse gam yemiycem :) Evlilik, düzenli yaşam kilo aldırıyor bikere
kesnlikle evet..Yok yani doğru bilse gam yemiycem :) Evlilik, düzenli yaşam kilo aldırıyor bikere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?