arkadasin kocasinin sacma şakaları normal mi ben mi buyutuyorum

böyle bişey başıma geldi bi kadının agzından duydum ben ama oda ben çok şişmandım bekarken evlenince x enişten beni zayıflattı dedi imalı imalı güldü ona bile utanmıştım ben yüzüm kızardı , hele ki bir erkeğin agzından duysam böyle imalı seyler herhalde daha çok utanırdım , terbiyesiz adam ya...

Nefret ediyorum böyle bel altı seviyesiz konuşup da aklısıra espri yaptığını sanan adamlardan... hayır, kendileri daha da itici oluyorlar böyle farkında değiller. Gerçekten yaptığı tam bir gerizekalılık. Hatta ergen muhabbeti resmen. Aranızdan biri bi bozsa adamakıllı bi daha yaparmı acaba? yapmaya cesaret edebilirmi ya da ?

Çocuk ya da ergen değil ki pot kırdı diyelim.Evli bir adam öyle sözlerin nasıl algılanacağını bilebilir.
Kesinlikle iyi niyetli değil,aklı başında olsa böyle muhabbetler yapmaz.
Ne kadar itici.

Çüşş.
Hiç büyütmüyorsun bence.
Eşi anladığım kadarıyla ses çıkarmıyor, o zaten ayrı bir dünyaymış. Ama genelde bu tip salakların yanında böyle kadınlar olur, zaten eşi höst dese iki dakika durup düşünürdü.
Kendisini ortamlarda çok güçlü bir karakter olarak gördüğüne eminim.
Rahat insanları severim, ama rahatlık ayrı edepsizlik ayrı. Yazık kazık kadar adam olmuş, eşini de işin içine katarak espri yapmaya ve "heheh bana güldüler evett herkes bana bayılıyor" diye ego şişirmeye devam etsin.
Bir gün birinin ters tarafına denk gelir, ya dayak yer ya lafı oturturlar ancak öyle aklı başına gelir densizin.

Kendi guluyor bir tek espirisine

Hayir yaa tipsiz birsey

Sebep de o zaten. Yuksek ihtimal gencken kimsenin yuzune bakmadigi, hic bir kadinla fiziksel temasi olmayan biriydi. Simdi'Bakin ben cinsellik yasiyorum, elime kadin eli degiyor yeeeaaah!' demeye getiriyor lafi. Normal , az bucuk sosyal, kadinlarla ergenlikten itibaren iletisimi olan erkekler bu devreyi 20'lerinin basinda atlatirlar. Boyle sosyla fobili, kadinlar konusunda basarisiz erkekler de 30'da bile hala daha millete bir seyler ispata calisir.
'Sonunda sevisiyorum uleeeyn. Birgun bugunlerin gelecegini asla ve asla tahmin edemezdim. 'diye havalara ucar. Gormemisin oglu olmus hesabi... Adam belli ki eski abazanlardan.
Soyledikleri cok itici yaa...

Daha kişiliği oturmamış .. Ergen ergen şakalar ya . Hiç haz etme böyle şeylerden . Kesinlikle büyütmüyorsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…