- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Zaten delikanli tavirli biri olsa kizlar rahatsız olur der düşünür ama yok adamda o ruhhiç sevmediğim erkek tipi,ne hale düştüğünü bir anlasa keşke...
Oda guluyor valla bozuntuya vermiyoDiline vurmuş işte. Ne terbiyesiz adam karısı olsam yerin dibine geçmiştim.
Guluyor falan ...ilgincc..
Buyutmuyorsun. Bu adam yakiskli, cool, karizmatik, kadinlarin begenecegi tipte erkeklerden mi? Cok buyuk ihtimalle degildir diye tahmin ediyorum.:) Sebep de bu zaten.Ne bilim cinsellik ima etmesi surekli sakalarinda cok çirkin
Kadınların içinde yemesin oda doyursun karnını gitsin.. Ar lı adam değil ki yanınıza geliyor... Yarın öbür gün Sizede abuk subuk konuşur.... Uzaklaşmak en iyisi...Yemege cagirmis kocasini.
Kendi guluyor bir tek espirisineÇüşş.
Hiç büyütmüyorsun bence.
Eşi anladığım kadarıyla ses çıkarmıyor, o zaten ayrı bir dünyaymış. Ama genelde bu tip salakların yanında böyle kadınlar olur, zaten eşi höst dese iki dakika durup düşünürdü.
Kendisini ortamlarda çok güçlü bir karakter olarak gördüğüne eminim.
Rahat insanları severim, ama rahatlık ayrı edepsizlik ayrı. Yazık kazık kadar adam olmuş, eşini de işin içine katarak espri yapmaya ve "heheh bana güldüler evett herkes bana bayılıyor" diye ego şişirmeye devam etsin.
Bir gün birinin ters tarafına denk gelir, ya dayak yer ya lafı oturturlar ancak öyle aklı başına gelir densizin.
Hayir yaa tipsiz birseyBuyutmuyorsun. Bu adam yakiskli, cool, karizmatik, kadinlarin begenecegi tipte erkeklerden mi? Cok buyuk ihtimalle degildir diye tahmin ediyorum.:) Sebep de bu zaten.
Hayir yaa tipsiz birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?