arkadaşın konusuna istinaden othello sendromu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yenidennnnnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
289
169
103
arkadaşlar sabah okudugum konu ile alakalı yazmak bende 3 yıllık evliyim nişanlılık döneminde bir sürü sorun yaşadım şuan eşimle aramız eh işte benim aklıma takılan konu ise şu kızlar ev aldık biliyorsunuz ki yeni eve ev hediyesi gelir benden iki yaş büyük eltim geçen gün bana msj atmış evine ne alayım şeklinde ardından begendigi ürünleri atmış bana ve eşime buraya kadar sorun yok daha sonra yani üç gün sonra şeytan dürttü ve telefonunu karıştırdım üç gündür saçma sapan msjlaşmışlar arada müstehcen bir durum yok ama ne alaka yani olayı büyüttüm içimdeki kıskançlık gibi ama degil gibide kazık yemiş gibi hissediyorum eşime saydım sövdüm yani bana bu dünyada babana güvenme diyen eşim eltimle üç gün msjlaşabiliyor şuan o kadar degişik bir duygudayım ki ve 2 aylık bebegim var herkezden herseyden nefret ettim (Msj içeriginde kötü bir durum söz konusu degil ama böle giderse olur gibi)

Güncelleme : Kızlar yanımda olup akıl verenlere çok ama çok teşekkür ediyorum sanırım ben insanlara güvenemiyorum bu ayrı ama için kötü şizofren gibi deli saçması yorumları yapan güya cıvıklıgı modernlik olarak yorumlayan arkadaşalar için ise allahtan akıl fikir diliyorum konu benim için kapanmıştır teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bi mesajlaşmayla hemen olumsuz düşünmeyin..olumsuz olacak gibi diyirsanız da bırakın olacaği varsa olsun ki sizde etrafinizda hangi karakterde insanlar var görmüş olursunuz..

Hemen panik yapma...keske az gozlemleseydin...
Ama elti sonucta,evet kotu olaylar var ama hemen on yargi yapma...sakin

Aşırı kıskançlık yapıp adamların aklına karpuz kabuğu sokmayın. Elti bu yahu... kardeşinin karısı...
bir de adamla bu sebeple kavga mı ettiniz? Tabiki siz haksız oldunuz eşinizin gözünde.
Hediye ile alakalı mu mesajlaşmışlar Peki? Mesaj içeriğinden bahsetmemişsiniz.

Yani 3 gün boyunca da mesajlaşmak saçma değil mi
Degil. Ne var ki akraba olmus bu insanlar.
Icerigi ozellikle sordum. Askim canim cicim mi yazmis ne yazmis yani diye. Mustehcen bir sey mi var ne olmus oylesine sohbet de olabilir. Ben de mesajlasirim esimin akrabalariyla daha hic anormal bir durum olmadi

ah kızlar o kadar tuhafım ki msj içerigi havadan sudan ama cilveleşme var bence ve küstüm konuşmadım eşimle ilk defa kendimi böle hissettmi beyan ettim sinirden agladım eltime asla belli etmedim ama sürekli aklımda o yazışmalar dönüyor bide kızlar dün evi taşırken msj geldi aaa yengendendir koş dedim bu aramızda büyük sorun olucak agbine söleyecegim dedim yüzüme bakıp güldü ya ben eşşek miyim kimse neden beni önemsemiyor bu yaptıgın hayasızlık dedim ama ha duvar ha o

ah kızlar o kadar tuhafım ki msj içerigi havadan sudan ama cilveleşme var bence ve küstüm konuşmadım eşimle ilk defa kendimi böle hissettmi beyan ettim sinirden agladım eltime asla belli etmedim ama sürekli aklımda o yazışmalar dönüyor bide kızlar dün evi taşırken msj geldi aaa yengendendir koş dedim bu aramızda büyük sorun olucak agbine söleyecegim dedim yüzüme bakıp güldü ya ben eşşek miyim kimse neden beni önemsemiyor bu yaptıgın hayasızlık dedim ama ha duvar ha o
Cumleleri yazin cilvelesme mi var size soyleyelim. Yani hicbir erkek gerizekali degilse kardesinin esiyle uluorta ask mesajlari ile haberlesmez. Bence cidden asiri kiskancsiniz ve abartiyorsunuz. Esiniz de ondan gulmus size,kim olsa guler

Yazıyı görmeden bir şey demek zor ama siz bile abarttığınıxı düşünüyorsunuz ki böyle bir başlık yazdınız. Eşiniz demek ki nasılsa bir şey yok diye umursamıyor.

Geçen kaynim antalyaya gitmişti
Mesaj attım su meşhur çiçek için alır mısın diye
2 gün mesajlastik o mu,bu mu? Bu vazo olsun mu? Falan diye...
Şimdi elti cilve milve sen ne konuşuyorsun benim kocamla dese alnını karışlarım onun..
Ne pis düşünceler ya ,utan miyor musunuz böyle şeyler aklınıza geldiğiniz için?
Ayrıca ne bu othello othello
Basbayagi kaldırım zihniyeti !

Yahu mesajlaşma böyle devam ederse müstehcene döner ne demek?
Kafanız mı iyi?

tamam beni kendi yerinize koyun bugün bize geliyor musun ?
hahahah salak ya
gibi msjlardan ne anlam çıkarırdınız?

ve üç gün aralıklarla msj ben şuan bu ruh halinde olmaya inanın bayılıyorum

Eltinizi, eşinizi en iyi siz tanırsınız. Mesajlaşmaları da söylemiyorsunuz. Heralde ev hediyesi konusunda konuşmuşlardır. Umarım orada kalır.

Haydaaaaa..... Ben de eşimin arkadaşlarıyla, kuzeniyle vs. özel olarak konuşurum. Video atar, soru falan sorarım, sohbet, muhabbet gırgır şamata... O da benim arkadaşlarımla, kardeşimle yapar. Bunlar insan ilişkileri. İnsan evlendi diye diğer insanlardan soyutlamalı mı kendini? Böyle gizli gizli yapar, bu tutum insanı yanlışa sürükler. Eğer ortada vıcık vıcık bir durum yoksa konuşmak sohbet etmek kadar doğal ne olabilir?

Geçen kaynim antalyaya gitmişti
Mesaj attım su meşhur çiçek için alır mısın diye
2 gün mesajlastik o mu,bu mu? Bu vazo olsun mu? Falan diye...
Şimdi elti cilve milve sen ne konuşuyorsun benim kocamla dese alnını karışlarım onun..
Ne pis düşünceler ya ,utan miyor musunuz böyle şeyler aklınıza geldiğiniz için?
Ayrıca ne bu othello othello
Basbayagi kaldırım zihniyeti !

ya haklısınız bende iyi degilim kıskanıcak olsam canbım agbinede at bunları sevinir oda seçsin der miyim ?

kıskanmak degil sebep ne bulamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X