- 30 Ocak 2015
- 289
- 169
- 103
- Konu Sahibi yenidennnnnn
arkadaşlar sabah okudugum konu ile alakalı yazmak bende 3 yıllık evliyim nişanlılık döneminde bir sürü sorun yaşadım şuan eşimle aramız eh işte benim aklıma takılan konu ise şu kızlar ev aldık biliyorsunuz ki yeni eve ev hediyesi gelir benden iki yaş büyük eltim geçen gün bana msj atmış evine ne alayım şeklinde ardından begendigi ürünleri atmış bana ve eşime buraya kadar sorun yok daha sonra yani üç gün sonra şeytan dürttü ve telefonunu karıştırdım üç gündür saçma sapan msjlaşmışlar arada müstehcen bir durum yok ama ne alaka yani olayı büyüttüm içimdeki kıskançlık gibi ama degil gibide kazık yemiş gibi hissediyorum eşime saydım sövdüm yani bana bu dünyada babana güvenme diyen eşim eltimle üç gün msjlaşabiliyor şuan o kadar degişik bir duygudayım ki ve 2 aylık bebegim var herkezden herseyden nefret ettim (Msj içeriginde kötü bir durum söz konusu degil ama böle giderse olur gibi)
Güncelleme : Kızlar yanımda olup akıl verenlere çok ama çok teşekkür ediyorum sanırım ben insanlara güvenemiyorum bu ayrı ama için kötü şizofren gibi deli saçması yorumları yapan güya cıvıklıgı modernlik olarak yorumlayan arkadaşalar için ise allahtan akıl fikir diliyorum konu benim için kapanmıştır teşekkür ederim.
Güncelleme : Kızlar yanımda olup akıl verenlere çok ama çok teşekkür ediyorum sanırım ben insanlara güvenemiyorum bu ayrı ama için kötü şizofren gibi deli saçması yorumları yapan güya cıvıklıgı modernlik olarak yorumlayan arkadaşalar için ise allahtan akıl fikir diliyorum konu benim için kapanmıştır teşekkür ederim.
Son düzenleme: