arkadaşın konusuna istinaden othello sendromu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tamam beni kendi yerinize koyun bugün bize geliyor musun ?
hahahah salak ya
gibi msjlardan ne anlam çıkarırdınız?

ve üç gün aralıklarla msj ben şuan bu ruh halinde olmaya inanın bayılıyorum
Samimiyetine göre değişir. Yıllardır birlikte abi/abla kardeş gibi oldularsa olabilir bu konuşma.
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin, sizin düşündüğünüz şey tam bir aile faciası. Bunu ikisi de gayet rahat idrak ediyorlardır bence.

kızlar beni bu igrenç ruh halinden kurtarın iyi degilim evet yargılayın sorun degil ama ben msj atmadım kimseye benim şuan suçlanılacak bir durumum yok sanki ben kaynımla msjlaşmısım gibi ben çocugumla dahi ilgilenemiyorum tuhafım suan

tamam beni kendi yerinize koyun bugün bize geliyor musun ?
hahahah salak ya
gibi msjlardan ne anlam çıkarırdınız?

ve üç gün aralıklarla msj ben şuan bu ruh halinde olmaya inanın bayılıyorum
Siz salak kelimesini cilve olarak mi algiliyorsunuz?

Diğer konunuzu da okumuş ve yorumlamıştım şimdi farkettim, cidden siz iyi değilsiniz?Ayrıca kocanız için şu konuda hakaret edebileceğim bir durum yok.

Sizi geçtim hadi, ama arada eşinizin ağbisi yada kardeşi var.Annesi,babası var bir aile var,eltim demişsiniz komşunuzla,arkadaşınızla msjlaşır kıskanırsınız hadi neyse derim ama,neyin kıskançlığı bu ?

ne konuşmuşlar canım detay verir misiniz he yeni bebeğin olmuş hem zaten eşinle çok mutlu değilsin sinirlerin ciddi bozulmuş .

Eger kötü bişey olsa konuşmalarda,eşiniz bence o mesajları silerdi,birakmazdi....ayrica belki rahatlarsiniz,gecenlerde kaynimla birkaç gün mesajlastim(eşime hediye seciyorduk beraber)

2 aylik bebek var demissiniz, siz lohusasiniz daha. Hormonlariniz normal calismiyor.
Olaylari saglikli yorumlayamamaniz normal.
Ama bosuna büyütüyorsunuz bu durumu. Ciddiye alinacak bir sey yok ortada.

Keşke kendi içinizde bu kuskularla kavrulsaydiniz.
Eşinize soyleyip kendinizi küçük düşürmüşsunuz.
Vee birde tehdit etmişsiniz!!
Bende kaynimla mesajlasiyorum hatta görüntülü konuşuruz. Esimde yokken ne yani biseymi olmali tovbe tövbe.

Keşke kendi içinizde bu kuskularla kavrulsaydiniz.
Eşinize soyleyip kendinizi küçük düşürmüşsunuz.
Vee birde tehdit etmişsiniz!!
Bende kaynimla mesajlasiyorum hatta görüntülü konuşuruz. Esimde yokken ne yani biseymi olmali tovbe tövbe.
dimi ya hata yapmısım

kızlar beni bu igrenç ruh halinden kurtarın iyi degilim evet yargılayın sorun degil ama ben msj atmadım kimseye benim şuan suçlanılacak bir durumum yok sanki ben kaynımla msjlaşmısım gibi ben çocugumla dahi ilgilenemiyorum tuhafım suan
Siz iyi değilsiniz gerçekten!! Öncelikle bi aile olduğunuzu kabullenmelisiniz bence.. Kaynınızla mesajlaşsanız nolur yani suç mu bu.. 3 tane kaynım var hepsi de kardeşim kadar severim onlar da beni öyle.. Heryerde her zaman araşırız konuşuruz mesajlaşırız (2si evli biri yeni boşandı) görüşünce sarılırız öpüşürüz.. Konuşmalarımızda "canım" lı "tatlım"lı "bebeğim"li konuşuruz.. en kötü iki güne bir hepberaber toplanırız.. Allah'a çok şükür eltilerimle çok iyi anlaşırız boşanan eltim en yakın arkadaşım hala en az haftada 1 gün buluşuruz saatlerce vakit geçiririz.. biz aileyiz çünkü birbirimizi tanıyoruz seviyoruz güveniyoruz.. Siz önce aile kavramını bi daha gözden geçirin zira eşinizin güldüğü kadar var çünkü..

Degil. Ne var ki akraba olmus bu insanlar.
Icerigi ozellikle sordum. Askim canim cicim mi yazmis ne yazmis yani diye. Mustehcen bir sey mi var ne olmus oylesine sohbet de olabilir. Ben de mesajlasirim esimin akrabalariyla daha hic anormal bir durum olmadi

kan bagı mı hanfendi akraba olsa nolur niyet önemli belki siz çok iyisiniz aynı şey onlar içinde mi geçerli tek tip insanlar mıyız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X