arkadaşın konusuna istinaden othello sendromu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım açık açık al eşini karşına ben bu durumdan rahatsız oldum verdiğim tepki belki yersizdi ama bu olayda çok yersizdi ben senin kardeşin ile 3 gün konuşmam ve de salak manyak gibi askerlik arkadaşı yada flörtü ile konusur gibi konusmam cok rahatsiz oldum bu durumdan brni kendi yerine koyup düşünürsen hak vereceksin bir daha böyle şeylerle karşılaşmak istemiyorum bu konuda dikkat edersen sevinirim çünkü ben bu konuda çok dikkat ediyorum sen benim için herşeyden değerlisin ve seni kırmak en son isteyeceğim şey bu yüzden de bu tür konulara çok dikkat ediyorum lütfen sende dikkat et de .

Canım açık açık al eşini karşına ben bu durumdan rahatsız oldum verdiğim tepki belki yersizdi ama bu olayda çok yersizdi ben senin kardeşin ile 3 gün konuşmam ve de salak manyak gibi askerlik arkadaşı yada flörtü ile konusur gibi konusmam cok rahatsiz oldum bu durumdan brni kendi yerine koyup düşünürsen hak vereceksin bir daha böyle şeylerle karşılaşmak istemiyorum bu konuda dikkat edersen sevinirim çünkü ben bu konuda çok dikkat ediyorum sen benim için herşeyden değerlisin ve seni kırmak en son isteyeceğim şey bu yüzden de bu tür konulara çok dikkat ediyorum lütfen sende dikkat et de .

valla telefonu fırlattım ettigim küfürleri hatırlamıyorum bile iki gün küs kaldım çiçek almış gelmiş barıştık ama çenemi tutamayıp laf sokuyorum işte bide dün yine msj atmış eltim bizimki cevap vermemiş allahım sana geliyorum kızlada aram iyi nolucak böle kafam çorba

Neye ayaklandınız bu kadar.
Sizi geçtim, hadi size kıymet vermiyor eşiniz diyelim, abisi var. Anası-babası var. Çocuklar varsa yeğenleri/canları var.
Böyle bir şeyin altında nasıl yanlış bir şey aradınız anlamıyorum.
Ne yazıldı bu kadar aile faciasına götürecek?

Neye ayaklandınız bu kadar.
Sizi geçtim, hadi size kıymet vermiyor eşiniz diyelim, abisi var. Anası-babası var. Çocuklar varsa yeğenleri/canları var.
Böyle bir şeyin altında nasıl yanlış bir şey aradınız anlamıyorum.
Ne yazıldı bu kadar aile faciasına götürecek?

arkadaşlarım olay yok ortada ben neden diye sorguluyorum hani neden bu samimiyet ayrıca ben çok rahatsız oldum duygusal olarak bunu yansıtıyorum içimde ki kuskuyu öldürün bana mantıklı bişiler söleyin diye konu açtım olay saptırılmasın lütfen

valla telefonu fırlattım ettigim küfürleri hatırlamıyorum bile iki gün küs kaldım çiçek almış gelmiş barıştık ama çenemi tutamayıp laf sokuyorum işte bide dün yine msj atmış eltim bizimki cevap vermemiş allahım sana geliyorum kızlada aram iyi nolucak böle kafam çorba
Canım hic karıştırma artik o zaman bak esin cevap vermemiş eltin en fazla 1 2 kere daha yazar esin cevap vermeyince de daha yazmaz . Bak sana çiçek te almış ne guzel hatasını anlamış o yüzden çok üstüne gidip aklıma karpuz kabuğu sokma bunaltma onu . Samimiyet illa yenge ile kaynin mesajlasmasi ile olmuyor ortamda denk gelince etsinler muhabbetlerini mesajlaşmak ta neyin nesi hadi önemli bişey falan olur bir iki mesaj olur yengen de yeni barıştınız diye samimiyet kurmak istemiş ama esin cevap vermeyince atmaz daha .

arkadaşlarım olay yok ortada ben neden diye sorguluyorum hani neden bu samimiyet ayrıca ben çok rahatsız oldum duygusal olarak bunu yansıtıyorum içimde ki kuskuyu öldürün bana mantıklı bişiler söleyin diye konu açtım olay saptırılmasın lütfen

Telefonu fırlatıp kufurler etmek ne mesela?
Siz rahatsız olduğunuzu ifade etmemişsiniz.
Olay çıkarmışsınız.
Ben değil, siz saptırmışsınız.
Mantıklı olan şey o kadın kardeşinin karısı.
Sizin itham ettiğiniz şey boyle giderse muhabbetin mustehcen hale geleceği.
Nasıl yakıştırırsınız?

Canım hic karıştırma artik o zaman bak esin cevap vermemiş eltin en fazla 1 2 kere daha yazar esin cevap vermeyince de daha yazmaz . Bak sana çiçek te almış ne guzel hatasını anlamış o yüzden çok üstüne gidip aklıma karpuz kabuğu sokma bunaltma onu . Samimiyet illa yenge ile kaynin mesajlasmasi ile olmuyor ortamda denk gelince etsinler muhabbetlerini mesajlaşmak ta neyin nesi hadi önemli bişey falan olur bir iki mesaj olur yengen de yeni barıştınız diye samimiyet kurmak istemiş ama esin cevap vermeyince atmaz daha .

doğru söylüyorsunuz konuyu kapatıyorum içimi temiz tutmaya çalışıyorum zira şuan için yapabilecegim bi şey yok çok çok teşekkür ediyorumm

Eltisin sen bi kenarda dur, 3 gün mesajlaşmakta neymiş. Ben sevmiyorum bu tarz cıvık ilişkileri ya ne bileyim.. 3 gün bazısına normal olabilir ama bana göre abartı

Kaynım bana sarılır ..
Bende ona sarılırım hatta doğum günümde hediyeler alır ...Benim esimde eltime karşı çok iyidir..
Ben anlayamadım burada mesajlaşmak nasıl bir sıkıntı doğurmuş.. İçeriği mi farklıydı ?
Bana değişik geliyor böyle konular.

Kaynım bana sarılır ..
Bende ona sarılırım hatta doğum günümde hediyeler alır ...Benim esimde eltime karşı çok iyidir..
Ben anlayamadım burada mesajlaşmak nasıl bir sıkıntı doğurmuş.. İçeriği mi farklıydı ?

ben cıvıklıga gelemiyorum sanırım ve aramız eltimle yeni düzeldi bu samimiyet nerden dedim görünce

doğru söylüyorsunuz konuyu kapatıyorum içimi temiz tutmaya çalışıyorum zira şuan için yapabilecegim bi şey yok çok çok teşekkür ediyorumm
Hiç şüphe etme eğer bu tarz bisi olsa esin şenle oturur tartışırdı baksana konuyu ciddiye bile almamış eltinde samimiyet kurmak istemiş yeni barıştınız diye sen hiç bu olaydan bahsetme ıstersen kapansın gitsin . Esin cevap atmıyormuş zaten son bi karşına alıp konuşursun ıstersen bak konuyu kapatıyorum ama kendini benim yerime koy rahatsız oldum doğal olarak senden suphelendigim için değil gereksiz samimiyet geldi bana ben sevmem böyle şeyleri de ben aynisi yapsam eminim senin tepkin de benden aşağı kalmazdı de seni kırmak istemezdim ama düşünmeden tepki verdim birbirimize bu tarz şeyler yaşatmayalim de sıkıca sarıl boynuna:)) benimsin uleynnn falan de makara ile kapat konuyu . Konuşayım derken kavgaya dönüşmesin olay :))

Hiç şüphe etme eğer bu tarz bisi olsa esin şenle oturur tartışırdı baksana konuyu ciddiye bile almamış eltinde samimiyet kurmak istemiş yeni barıştınız diye sen hiç bu olaydan bahsetme ıstersen kapansın gitsin . Esin cevap atmıyormuş zaten son bi karşına alıp konuşursun ıstersen bak konuyu kapatıyorum ama kendini benim yerime koy rahatsız oldum doğal olarak senden suphelendigim için değil gereksiz samimiyet geldi bana ben sevmem böyle şeyleri de ben aynisi yapsam eminim senin tepkin de benden aşağı kalmazdı de seni kırmak istemezdim ama düşünmeden tepki verdim birbirimize bu tarz şeyler yaşatmayalim de sıkıca sarıl boynuna:)) benimsin uleynnn falan de makara ile kapat konuyu . Konuşayım derken kavgaya dönüşmesin olay :))

tatlı yorumlarınız için teşekkür ediyorummmm:)

Kaynım bana sarılır ..

Ben abime sarılırım abim de bana, Doğum günümde eşiyle birlikte hediye alırlar. Ama sarılmanın bile bir dozu vardır. Artık onun bir eşi var gidip zırt pırt sarılıp, koluna giremem, akşam eşine çocuğuna ayıracağı vakitte gerekmedikçe arıyamam. Buda karşı tarafa verdiğin değeri gösterir.

Ayrıca kaynımla 3 gün ne msjlaşa bileceğimi bilemedim. İnsan öz abisiyle bile bir gün msjlaşır konuşur konu kapanır sürekli bık bık msj atıp cıvıklaşmayı doğru bulmuyorum. Heleki benim aramın çok iyi olmadığı bir kadınla.
Kocası eltisine iyi davrana bilir ama karısına saygı göstermeyen bir kadına mesafe koyması gerekir.

Merhaba
Sizden önce samimiydiler? Belki muhabbet öyle uzamistir digeride cevap vermistir ayip olmasin diye.
Bizim eski komsularimiz var gercekten temiz insanlar. Evin oğlu yaşca benden minimum 5 yas kucuktur diyebilirim biz komşuyken daha ilkokula gidiyordu yani abla kardes gibiyiz.

Birbirimizde numaralarimiz var. Zirt pirt yazismayiz. Misal abisiyle hic hic konusmam ama bu cocuk temiz biri sinirlarini bilen sevecen yapida kardes gibi. 40 yilda bir benim espri anlayisima komik bisey buldugunda bana yollar veya b3n ona. Esim baslarda kiskanmisti.
Hatta bir kalabalikta yanima gelip cocuk mira abla diye hal htir sorunca esimde hosuma gitmedi ben onun karisiyla gidip konussam demisti.(cocuk bekar)

Bende iste yapamazsin cunku bizim komsuluk gecmisimiz var ayrica suyunu cikartmiyoruz cocugunda bende gozu yok bi kadin bunu hisseder ama o cocuk evlense sen karisina samimiyet gosteremezsin ayni sey degil dedim.

Yinede rahatsiz olmanizi anladim ama ayaginizi gazdan cekin derim. Sizin sohbetiniz daha guzel daha hos olsun esiniz eltinizle mesajlasmaya gerek duymasin

Peki dünkü mesajda ne yaziyordu? Hani ilk gun hediye üzerinden konusmuslardir, sonraki mesajlardaki konu ne mesela?

Kafanizi kurcalamak istemem ama dünya artik o kadar cok kötülestiki. Neler var neler. Siz hic televizyon seyretmiyormusunuz ?
Bencede cok gereksiz 3 gün yazismalari. Ben kendi öz abimle bile 3 gün arka arkaya yazacak birsey bulamam.

Keske esinizin aklina öyle birseyi sokmasaydiniz. Ama olan olmus artik. Bence oturun onunla acik acik konusun, bu konunun sizi rahatsiz ettigini ve birda olmamasi gerektigini söyleyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X