- Konu Sahibi yenidennnnnn
Arada kötü bir niyet olduğunu sanmıyorum ama konu şu ki, eşiniz sizin bozulabileceğinizi düşünmeliydi. Ben de nişanlımın kardeşiyle şakalaşırım,ama nişanlıma her zaman konuşmuş olduğumuzun haberini veririm ki iki ayda birdir bu. Ve de nişanlım yokken o beni ararsa muhakkak önemli bir şeydir, mesajla en çok birkaç saat konuşurum, o da hepimizi ilgilendiren ailevi bir konudur. Ulu orta aile arasında yapılan görüşmelerde samimi sohbetlerimiz vardır, fakat o beni arayacak olsa yine ailevi bir konudadır, dediğim gibi muhakkak nişanlımın haberi olur. Burada art niyet aranması değil olay. Saygı. Samimiyet elbette önemli. Fakat o benim eşimden önce tanımış olduğum yakın arkadaşım değilse eğer, muhabbetimiz birebirken belli bir sınırla yürümeli. Rahatsız olmakta haklısınız ama tepkiniz fazla. Eşinize güzel güzel açıklamaya çalışın. Empati kurmasını sağlayın. Kıskandığınızı ve elinizde olmadığını söyleyin ama tatlı bir dille. Belki farkına varır ve mesajlaşırken yazdıklarına dikkat eder. Mesajlar havadan sudansa ve 3 gün sürüyorsa kafa dengi iki arkadaş olarak görüyorlardır birbirlerini muhtemelen. Kötü düşünmeyin. Ama atladıkları nokta sizin duygularınız. Bence daha hassas davranmalarını beklemek sizin hakkınız.ay allah razı olsun sizden öyle yorumlar varki kendimi şizofren sandım bian
Son düzenleme: