cocugun 2 senedir asik oldugu kiz var bana anlatir hep. Ve benim erkek arkadasim olduguni biliyor. Bana kanka falan der hepO yollardan gecmis biri olarak diyorumki o cocuk yakinda platonik asik acak size siz kabul etmeyeceksiniz arkadasiz diyeceksiniz cocuk uzulecek filan falan.
Iki karsi cins yakin arkadassa mutlaka taraflardan biri duygusal bisyeelr hisediyor uzuluyor.
Hep basima bu geldi
Beni anlayan tek insan o cocuk oldugu icin kesinlikle arkadasligimi bozmuyorumYazık gerçekten.. Bu nasıl zihniyet.. Kendilerinin güzellikleri de bir kazaya bakar.. Boşverin. Arkadaşlığınıza devam edin, daha güçlü bağlarla ve değerini bilin. Belli ki öyle insan az kalmış.
Ben onlarin dediklerini umursamiyorum bile konusuyorum cocukla sonucta olgun insanlariz. Benim uzuldugum nokta cocugun duyabilecegi ses tonunda hakaret etmeleriOnlar önce kalplerindeki kiri temizlesinler sonra görünüşüne laf etsinler. Cevaplarini ver canim.
Dengesizler ya terbiyesizler cok sinirlendim :-@Ben onlarin dediklerini umursamiyorum bile konusuyorum cocukla sonucta olgun insanlariz. Benim uzuldugum nokta cocugun duyabilecegi ses tonunda hakaret etmeleri
Merhaba arkadaslar. Ben üniversite ögrencisiyim. Birinci sınıfım. Sınıfta cok sevdigim hep onunla vakit gecirdigim bir arkadasim var. (Erkek) cok sakaci ,sempatik , iyimser biri. Ama gelin görün ki sinifta bi kac arkadasim (2 kiz 3erkek)
Bana gelip sen güzel kizsin akillisin ne isin var o cocukla, tipi yok onla nasil takiliyosun, cok cirkin ya yanimiza gelmesin diyip duruyolar. Cok üzülüyorum bu duruma. Ama hic bir zaman muhabbetimi kesmedim o cocukla. Of ya insanlar neden böyle ? Onemli olan iyi olmasi, karakterli olmasi demekten biktim arkadaslarima. Simdi o cocukla konusuyodum. Herseyin farkindayim falan dedi dertlendim buraya yazmak istedim
Haklisiniz. Fesat olan arkadaslarim ile fazla takilmiyorum zaten. O 2 kizin beni kiskandiklarini fark ediyorum. Zaten sevdigim arkadasima tipinden dolayi hakaret ettileri icin tartismistik. Siniftan birkac kiside konuya dahil olup bana hak verdiler sagolsunlar. Sinifta hemen hemen cogu kisi arkadaslarimdan nefret ediyorlar, muhattap olmuyorlar. Ve onlar senin yuzunden diyorlarBence tipi hiç önemli değil. Diğerleriyle ilişkini kesmen senin için daha hayırlı olur. Demek (allah korusun) senin başına bir kaza gelse güzelliğin gitse çirkinleşsen seni de dışlarlarmış. En iyisini yapıyorsun o gönlü güzel arkadaşınla aranı hiç bozma derim. Diğerleri yalancı arkadaş çünkü. Dostluğu güzellikle ölçecek kadar algı seviyeleri düşük... Üzüm üzüme baka baka kararır öyle insanlardan uzak durmanı öneririm. Başın gerçekten belada olsa hangisi yanında olur? Hangisi destek olur? Hangisi korur? Seçimini ona göre yap.
Haklisiniz. Fesat olan arkadaslarim ile fazla takilmiyorum zaten. O 2 kizin beni kiskandiklarini fark ediyorum. Zaten sevdigim arkadasima tipinden dolayi hakaret ettileri icin tartismistik. Siniftan birkac kiside konuya dahil olup bana hak verdiler sagolsunlar. Sinifta hemen hemen cogu kisi arkadaslarimdan nefret ediyorlar, muhattap olmuyorlar. Ve onlar senin yuzunden diyorlar
Hayir oda arkadasim degil :) olsalar bile bisey fark etmez cünkü yurtta 40 kisiyiz hepsi beni taniyolar ne oldugumuda biliyolar. Sizin icin üzüldüm açıkçası. Hep böyle pis,fesat, kötü insanlar yüzünden baskalarinin gelecegi, hayalleri maf oluyor. Peki egitiminize devam etmediniz mi nasil oldu?Umarım o kişilerden biri yurtta oda arkadaşın falan değildir canım. Yoksa derdin zor. Ben de çektim. Ve çevrem böyle kızlrla doluydu. Kıbrısta okuyordum 2 yıllık fizyoterapi. O oda arkadaşı yüzünden dersimden geri kaldım çalışamadım. Malum sağlık zor. İlk senemde bırakmak zorunda kaldım. Bahtın da gözün de açık olsun.
Hayir oda arkadasim degil :) olsalar bile bisey fark etmez cünkü yurtta 40 kisiyiz hepsi beni taniyolar ne oldugumuda biliyolar. Sizin icin üzüldüm açıkçası. Hep böyle pis,fesat, kötü insanlar yüzünden baskalarinin gelecegi, hayalleri maf oluyor. Peki egitiminize devam etmediniz mi nasil oldu?
o kızlarla kes aranıMerhaba arkadaslar. Ben üniversite ögrencisiyim. Birinci sınıfım. Sınıfta cok sevdigim hep onunla vakit gecirdigim bir arkadasim var. (Erkek) cok sakaci ,sempatik , iyimser biri. Ama gelin görün ki sinifta bi kac arkadasim (2 kiz 3erkek)
Bana gelip sen güzel kizsin akillisin ne isin var o cocukla, tipi yok onla nasil takiliyosun, cok cirkin ya yanimiza gelmesin diyip duruyolar. Cok üzülüyorum bu duruma. Ama hic bir zaman muhabbetimi kesmedim o cocukla. Of ya insanlar neden böyle ? Onemli olan iyi olmasi, karakterli olmasi demekten biktim arkadaslarima. Simdi o cocukla konusuyodum. Herseyin farkindayim falan dedi dertlendim buraya yazmak istedim
İnsanlari dis görünüşüyle yargilayanlardan uzak dur. Allah korusun gunun birinde kaza falan geçirsen demek seni nle de arkadasligi birakacaklar. Allah islah etsin.Merhaba arkadaslar. Ben üniversite ögrencisiyim. Birinci sınıfım. Sınıfta cok sevdigim hep onunla vakit gecirdigim bir arkadasim var. (Erkek) cok sakaci ,sempatik , iyimser biri. Ama gelin görün ki sinifta bi kac arkadasim (2 kiz 3erkek)
Bu yoruma katılıyorum. Konu sahibi diğer insanlarla araya mesafe koydan bence çok daha iyi.Bence tipi hiç önemli değil. Diğerleriyle ilişkini kesmen senin için daha hayırlı olur. Demek (allah korusun) senin başına bir kaza gelse güzelliğin gitse çirkinleşsen seni de dışlarlarmış. En iyisini yapıyorsun o gönlü güzel arkadaşınla aranı hiç bozma derim. Diğerleri yalancı arkadaş çünkü. Dostluğu güzellikle ölçecek kadar algı seviyeleri düşük... Üzüm üzüme baka baka kararır öyle insanlardan uzak durmanı öneririm. Başın gerçekten belada olsa hangisi yanında olur? Hangisi destek olur? Hangisi korur? Seçimini ona göre yap.
Ah bu toplumumuzda ki şekilcilik ne zaman bitecek.Merhaba arkadaslar. Ben üniversite ögrencisiyim. Birinci sınıfım. Sınıfta cok sevdigim hep onunla vakit gecirdigim bir arkadasim var. (Erkek) cok sakaci ,sempatik , iyimser biri. Ama gelin görün ki sinifta bi kac arkadasim (2 kiz 3erkek)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?