Arkadaşın tipi mi karakterimi

23bilgi23

Uykum firarda
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
548
486
103
Merhaba arkadaslar. Ben üniversite ögrencisiyim. Birinci sınıfım. Sınıfta cok sevdigim hep onunla vakit gecirdigim bir arkadasim var. (Erkek) cok sakaci ,sempatik , iyimser biri. Ama gelin görün ki sinifta bi kac arkadasim (2 kiz 3erkek)
Bana gelip sen güzel kizsin akillisin ne isin var o cocukla, tipi yok onla nasil takiliyosun, cok cirkin ya yanimiza gelmesin diyip duruyolar. Cok üzülüyorum bu duruma. Ama hic bir zaman muhabbetimi kesmedim o cocukla. Of ya insanlar neden böyle ? Onemli olan iyi olmasi, karakterli olmasi demekten biktim arkadaslarima. Simdi o cocukla konusuyodum. Herseyin farkindayim falan dedi dertlendim buraya yazmak istedim

Yazık gerçekten.. Bu nasıl zihniyet.. Kendilerinin güzellikleri de bir kazaya bakar.. Boşverin. Arkadaşlığınıza devam edin, daha güçlü bağlarla ve değerini bilin. Belli ki öyle insan az kalmış.

Yanliz cocug
cocugun 2 senedir asik oldugu kiz var bana anlatir hep. Ve benim erkek arkadasim olduguni biliyor. Bana kanka falan der hep

Yazık gerçekten.. Bu nasıl zihniyet.. Kendilerinin güzellikleri de bir kazaya bakar.. Boşverin. Arkadaşlığınıza devam edin, daha güçlü bağlarla ve değerini bilin. Belli ki öyle insan az kalmış.
Beni anlayan tek insan o cocuk oldugu icin kesinlikle arkadasligimi bozmuyorum

Onlar önce kalplerindeki kiri temizlesinler sonra görünüşüne laf etsinler. Cevaplarini ver canim.
Ben onlarin dediklerini umursamiyorum bile konusuyorum cocukla sonucta olgun insanlariz. Benim uzuldugum nokta cocugun duyabilecegi ses tonunda hakaret etmeleri

Bence tipi hiç önemli değil. Diğerleriyle ilişkini kesmen senin için daha hayırlı olur. Demek (allah korusun) senin başına bir kaza gelse güzelliğin gitse çirkinleşsen seni de dışlarlarmış. En iyisini yapıyorsun o gönlü güzel arkadaşınla aranı hiç bozma derim. Diğerleri yalancı arkadaş çünkü. Dostluğu güzellikle ölçecek kadar algı seviyeleri düşük... Üzüm üzüme baka baka kararır öyle insanlardan uzak durmanı öneririm. Başın gerçekten belada olsa hangisi yanında olur? Hangisi destek olur? Hangisi korur? Seçimini ona göre yap.

Haklisiniz. Fesat olan arkadaslarim ile fazla takilmiyorum zaten. O 2 kizin beni kiskandiklarini fark ediyorum. Zaten sevdigim arkadasima tipinden dolayi hakaret ettileri icin tartismistik. Siniftan birkac kiside konuya dahil olup bana hak verdiler sagolsunlar. Sinifta hemen hemen cogu kisi arkadaslarimdan nefret ediyorlar, muhattap olmuyorlar. Ve onlar senin yuzunden diyorlar

Umarım o kişilerden biri yurtta oda arkadaşın falan değildir canım. Yoksa derdin zor. Ben de çektim. Ve çevrem böyle kızlrla doluydu. Kıbrısta okuyordum 2 yıllık fizyoterapi. O oda arkadaşı yüzünden dersimden geri kaldım çalışamadım. Malum sağlık zor. İlk senemde bırakmak zorunda kaldım. Bahtın da gözün de açık olsun.

Hayir oda arkadasim degil :) olsalar bile bisey fark etmez cünkü yurtta 40 kisiyiz hepsi beni taniyolar ne oldugumuda biliyolar. Sizin icin üzüldüm açıkçası. Hep böyle pis,fesat, kötü insanlar yüzünden baskalarinin gelecegi, hayalleri maf oluyor. Peki egitiminize devam etmediniz mi nasil oldu?

Beni çirkinim diye dışlamadılar. Bizim konu biraz farklı canım. 2 kişilik odada kalıyorduk. Çok zıt karakterlere sahiptik. o gecelere akar yurda geldiği saat 3-4, ben de tam aksine okuldan yurda yurttan okula... Odaya gelir son ses müzik açar hele de ders çalışıyorsam bile bile açar. Yani sen o dengesiz arkadaşları anlatınca direk oda arkadaşım geldi aklıma. O da hor görürdü çirkin biri görünce falan. İnsan yerine koymazdı. Sınıftan arkadaşlarım gelirdi onlara laf çarpıp dururdu. Beni hayattan bezdirdi. Nefret ettiğin bir insanla aynı odayı paylaşmak çok zor. Resmen kaçtım ben kıbrısı terk ettim uzaklar bana yaramadı. Kıbrıs çok zor ya ortamı çok pis geldi bana. Açıktan okurum dedim bıraktım. Sonra eşimle tanıştım. Tanıştıktan 1 yıl sonra evlendim. Mutluyum. Çocuğum olacak. Geçen yıl tekrar sınava girdim ama kontenjan yetersizliğinden hiçbir yer gelmedi. Bu yıl da başvuru yaptım ama sınava gidemedim. Hamileyim sınav günü sağlık sorunlarım oldu. Seneye tekrar inş. Okumanın yaşı yok. Daha 22 yaşındayım. :)

o kızlarla kes aranı

İnsanlari dis görünüşüyle yargilayanlardan uzak dur. Allah korusun gunun birinde kaza falan geçirsen demek seni nle de arkadasligi birakacaklar. Allah islah etsin.

Bu yoruma katılıyorum. Konu sahibi diğer insanlarla araya mesafe koydan bence çok daha iyi.

Ah bu toplumumuzda ki şekilcilik ne zaman bitecek.
Lütfen siz arkadaşınızla mutluysanız, anlaşabiliyorsanız o tuhaf düşünceli arkadaşlarınızı dinlemeyin ve lütfen bunu o arkadaşınıza da yansıtmayın .
Toplumumuzda ne kadar basit düşünceli insanlar var yok çirkinmiş,yok yanımıza gelmesinmiş valla çirkinlik güzellik bir sivilceye bakar kimse güzelliğine güvenmesin.O çocuğun karakteri onların basit,itici düşüncelerinden kıymetli olmalı senin için ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…