Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
guzellik yakışıklılık gorecelidir. sempatik ve karsısında ki insanı mutlu eden gulumseten insan gozunde cok guzel gorunur. he bırde yakışıklı ise duble guzel olur.Merhaba arkadaslar. Ben üniversite ögrencisiyim. Birinci sınıfım. Sınıfta cok sevdigim hep onunla vakit gecirdigim bir arkadasim var. (Erkek) cok sakaci ,sempatik , iyimser biri. Ama gelin görün ki sinifta bi kac arkadasim (2 kiz 3erkek)
Bana gelip sen güzel kizsin akillisin ne isin var o cocukla, tipi yok onla nasil takiliyosun, cok cirkin ya yanimiza gelmesin diyip duruyolar. Cok üzülüyorum bu duruma. Ama hic bir zaman muhabbetimi kesmedim o cocukla. Of ya insanlar neden böyle ? Onemli olan iyi olmasi, karakterli olmasi demekten biktim arkadaslarima. Simdi o cocukla konusuyodum. Herseyin farkindayim falan dedi dertlendim buraya yazmak istedim
Keske odanızı degistirseydiniz. Bu arada Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Okumanin yasi gercekten yok. Bizim sinifta 35 yasinda abla geliyor evli ve 10 yasinda cocugu var. Istedikten sonra neden olmasin kiBeni çirkinim diye dışlamadılar. Bizim konu biraz farklı canım. 2 kişilik odada kalıyorduk. Çok zıt karakterlere sahiptik. o gecelere akar yurda geldiği saat 3-4, ben de tam aksine okuldan yurda yurttan okula... Odaya gelir son ses müzik açar hele de ders çalışıyorsam bile bile açar. Yani sen o dengesiz arkadaşları anlatınca direk oda arkadaşım geldi aklıma. O da hor görürdü çirkin biri görünce falan. İnsan yerine koymazdı. Sınıftan arkadaşlarım gelirdi onlara laf çarpıp dururdu. Beni hayattan bezdirdi. Nefret ettiğin bir insanla aynı odayı paylaşmak çok zor. Resmen kaçtım ben kıbrısı terk ettim uzaklar bana yaramadı. Kıbrıs çok zor ya ortamı çok pis geldi bana. Açıktan okurum dedim bıraktım. Sonra eşimle tanıştım. Tanıştıktan 1 yıl sonra evlendim. Mutluyum. Çocuğum olacak. Geçen yıl tekrar sınava girdim ama kontenjan yetersizliğinden hiçbir yer gelmedi. Bu yıl da başvuru yaptım ama sınava gidemedim.Hamileyim sınav günü sağlık sorunlarım oldu. Seneye tekrar inş. Okumanın yaşı yok. Daha 22 yaşındayım. :)
Emin olun ki o cocukla aram cok iyi. Diger arkadaslarim tipsiz diyolar cocuga. Bende siz sanki cok yakisiklisiniz gidin aynaya bakin diyorum. Araya mesafe koymayi dusunuyorumAh bu toplumumuzda ki şekilcilik ne zaman bitecek.
Lütfen siz arkadaşınızla mutluysanız, anlaşabiliyorsanız o tuhaf düşünceli arkadaşlarınızı dinlemeyin ve lütfen bunu o arkadaşınıza da yansıtmayın .
Toplumumuzda ne kadar basit düşünceli insanlar var yok çirkinmiş,yok yanımıza gelmesinmiş valla çirkinlik güzellik bir sivilceye bakar kimse güzelliğine güvenmesin.O çocuğun karakteri onların basit,itici düşüncelerinden kıymetli olmalı senin için ..
Allah vergisi biseyle dalga gecmek iyi deil gercekten. Seven insan her turlu sever zaten. Ama arkadaslarimdan nefret ediyorum. Bana gelip diyolar o cocukla takilirsan bizimle konusma. Tek birakiriz seni diyolarTipe gore arkadasligi da hic duymamistim.Biraz arkadasi benim tum sevgililerim tipsizdi.
Suratimda sivilce var zaten bi kactane . laf etmiyolar cunku onlarda daha cok varr. Derler ya hani kendi tipine bak ondan sonra insanlara yorum yapSana bunu diyen insan kiliklilarla iliskini kesmelisin. Yarin obur gun suratinda sivilce ciksa demek senin de yuzune bakmazlar
Asil sen o arkadaslari hayatindan cikar .Bu tehditler beni o arkadasima daha cok yaklastirirdiAllah vergisi biseyle dalga gecmek iyi deil gercekten. Seven insan her turlu sever zaten. Ama arkadaslarimdan nefret ediyorum. Bana gelip diyolar o cocukla takilirsan bizimle konusma. Tek birakiriz seni diyolar
Sizin yeriniz de olsam diğer arkadaşlarımla arkadaşlığı gezer o çocukla konuşurdum tipi iyi değil yanımıza gelmesin demek çok kabaca,demek ki siz güzel olmazsanız sizinle de arkadaşlık etmeyecekler o zaman.Merhaba arkadaslar. Ben üniversite ögrencisiyim. Birinci sınıfım. Sınıfta cok sevdigim hep onunla vakit gecirdigim bir arkadasim var. (Erkek) cok sakaci ,sempatik , iyimser biri. Ama gelin görün ki sinifta bi kac arkadasim (2 kiz 3erkek)
Bana gelip sen güzel kizsin akillisin ne isin var o cocukla, tipi yok onla nasil takiliyosun, cok cirkin ya yanimiza gelmesin diyip duruyolar. Cok üzülüyorum bu duruma. Ama hic bir zaman muhabbetimi kesmedim o cocukla. Of ya insanlar neden böyle ? Onemli olan iyi olmasi, karakterli olmasi demekten biktim arkadaslarima. Simdi o cocukla konusuyodum. Herseyin farkindayim falan dedi dertlendim buraya yazmak istedim
Arkadasim herseyin farkinda zaten. Gelip øyle dediklerinde cevabini veriyorum tabiki.gidin aynaya bakin diyorum. Sizene istedigimle takilirim diyorum. Insanlari dis gorunusleriyle yargilamayin diyorum anliyorlar mi peki? YOKSen yanına gelip o arkadaşını kötüleyen insanların ağzının payını vermiyor musun, gelip yanına arkadaşını kötüleyebiliyorlar yani, bu cesareti fırsatı niçin veriyorsun onlara.
Arkadaşın demez mi benim hakkımda konuşurlarken sen ne yapıyordun dinliyor muydun.............
Bugün ona konuşan yarın bir fırsatını bulur açığını bulur senin hakkında konuşur
Sinirlendim şimdi....
Bu kötü ruhlu çocukları nasıl anne babalar yetiştiriyor acaba.
Tesekkur ederim. YARATILANI SEVERIM YARADANDAN OTURU die bir laf varböyle düşünen arkadaşlarınızın tipleri güzel olabilir ama kalpleri çirkin...
hiç kimse dış görünüşünü kendi seçmedi, rahmanın yarattığına kusur bulmayı zamanı gelince görecekler.
konu sahibi, iyi ve merhametli yüreğinizden vazgeçmeyin ..
HaklisinizSizin yeriniz de olsam diğer arkadaşlarımla arkadaşlığı gezer o çocukla konuşurdum tipi iyi değil yanımıza gelmesin demek çok kabaca,demek ki siz güzel olmazsanız sizinle de arkadaşlık etmeyecekler o zaman.
Erkek arkadasim oldugunu biliyor, konusmuslugu bile varİnşallah yakında o arkadaşım platonik aşık bana,ne yapabilirim diye konu açmazsın.
Diğer arkadaşlarını onaylamıyorum tabi ki ama bu zamana kadar tüm çirkin arkadaşlarımdan kazık yemiş biri olarak söylüyorum.Dış görünüş hiç önemli değil vs diyenlerdendim eskiden,küçükkenEr
Erkek arkadasim oldugunu biliyor, konusmuslugu bile var