- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle bir durum olacagini sanmiyorum çünkü arkadaslarim sadece o cocukla degil herkesle dalga geciyolar. Ayrica cocuk tek basina sessiz sakin oturuyor sirasinda. Yanina anlamadigim konulari sormak icin gidiyorum caliskan cunkü. Onun sayesinde final notlarimdan yüksek almistim.Canım acaba çocuğun bilmediğin kötü bir yönü varda ya da gizlediği bişey varda bu arkadaşların onu mu biliyor,bu saçma bahaneyle seni uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Yoksa koskoca adamlar,üniversite okuyan aydın bir gençlik,işleri güçleri yokta milletin tipini mi inceliyolar? İnanmıyorum hatta inanamıyorum o zihniyette insanların olduğuna. Bence açık açık sor,benim bu çocukla görüşmemi sadece tipi için mi engellemeye çalışıyosunuz yoksa başka bişey mi var deyin? Yoksa mümkün değil aklı başında biri ne tipi,ne dini,ne dili,ne ırkı için şunla konuşma dememeli,diyememeli. İnsan insandır,yeterki kötü biri olmasın.
Herseyi gectim emin olun mezhebine kadCanım acaba çocuğun bilmediğin kötü bir yönü varda ya da gizlediği bişey varda bu arkadaşların onu mu biliyor,bu saçma bahaneyle seni uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Yoksa koskoca adamlar,üniversite okuyan aydın bir gençlik,işleri güçleri yokta milletin tipini mi inceliyolar? İnanmıyorum hatta inanamıyorum o zihniyette insanların olduğuna. Bence açık açık sor,benim bu çocukla görüşmemi sadece tipi için mi engellemeye çalışıyosunuz yoksa başka bişey mi var deyin? Yoksa mümkün değil aklı başında biri ne tipi,ne dini,ne dili,ne ırkı için şunla konuşma dememeli,diyememeli. İnsan insandır,yeterki kötü biri olmasın.
Ne demek disi cirkinse icide pis oluyor? Zamaninda yediginiz kaziklar olmus olabilir ama her insan ayni deildir. Ayrica siz cok mu güzelsiniz? Haydi güzelsiniz diyelim yaşlanmicakmisiniz. Yada cevrenizde ailenizde cirkin olanlarin icide pis o yuzden mi böyle bisey söyledin izDiğer arkadaşlarını onaylamıyorum tabi ki ama bu zamana kadar tüm çirkin arkadaşlarımdan kazık yemiş biri olarak söylüyorum.Dış görünüş hiç önemli değil vs diyenlerdendim eskiden,küçükkenBüyüdükçe öğrendim işin aslını.
Dışı çirkinse içi de çirkin oluyor.net.Aksini hiç görmedim ve bir zaman sonra acı bir şekilde anlıyorsun bunu.
Sonra seni suçluyorlar,ama sen çok yakındın,ama sen beni hep savundun diğerlerine demek ki senin de gözün vardı bendeler vs hep tecrübe.
Ayrıca hiçbir erkek birlikte olmayı düşünmediği bir kızla yakın arkadaş olmuyor.
İnşallah sende değişik olur,dediğin gibi olur.
Gercekten o kelimeyi kullanan kisiye cevabini verdim ben sizde cok iyi cevabini vermissiniz. Hani burda diyolarya oyle arkadaslardan uzak dur tipe göre arkadas secilmez die. Hatta bazilari inanmiyor öyle arkadaslarim olduguna, yalan söyledigimi düsünüyolar. Alin gorun disi pis olan icide pis diyen bir kisi daha bu konu da yer almaktaDışı çirkinse içi de çirkin ne demek ya? Bunu diyen kişi herhalde best model of Turkey ve tüm eşi dostu akrabası sevdicekleri Adriana Lima, Brad Pitt, Selena Gomez falan..
Bir kaç kişide erkekler dost olmaz falan fişman demiş. Erkekten çok da güzel arkadaş dost olur. Öyle erkek dostlarım var ki, hiçbir kadına değişmem. Herkes full sapık ve art niyetli mi ya?
Genellemelerden ve ön yargılardan öğğk geldi artık.
Einstein demiş ya atomu parçalamak, ön yargıları parçalamaktan zor. Aynen doğru demiş. Ön yargılardan sıyrılın ve eşinizi dostunuzu seçerken asla dış görünüşe, mesleğe, yaşa, boya posa göre karar vermeyin. Bazen en güzel dostluklar ilk başta ıyyyy dediğiniz insanlarla olur. Etrafınızda ne kadar ön yargılı ve şekilci adam varsa postalayın gitsin.
Tekrar ediyorum dışı çirkinse içi de çirkin oluyor.Herseyi gectim emin olun mezhebine kad
Ne demek disi cirkinse icide pis oluyor? Zamaninda yediginiz kaziklar olmus olabilir ama her insan ayni deildir. Ayrica siz cok mu güzelsiniz? Haydi güzelsiniz diyelim yaşlanmicakmisiniz. Yada cevrenizde ailenizde cirkin olanlarin icide pis o yuzden mi böyle bisey söyledin iz
Evet ben arkadasimin cirkin oldugunu görüyorum. ALLAH vergisi bisey. Ama bunu dışa yansıtmıyorum. Onunla arkadaslik ediyorum tabikide. Her güzel olan insanin ici güzel degil sizde bunu böyle bilin o zamanTekrar ediyorum dışı çirkinse içi de çirkin oluyor.
Siz arkadaşınızı değil kendinizi savunmalısınız,bunun kendi fikriniz olduğunu söylemelisiniz.İyi ya da kötü ,çirkin ya güzel,kararlarımı ben veririm diyemiyorsunuz,siz de arkadaşınızın çirkin olduğunu kabul etmişsiniz,önemli nokta burada.
Ailemden de çirkinlerin içi de çirkin.net.Pis değil çirkin.
Yaşlanmakla çirkinliğin alakası ne ola ki,yaşınıza veriyorum böyle bilgisiz konuşmanızı.
Ben de evet çok güzelim,Allah beni de böyle yaratmış ama yine bunu da konu dışı buldum.
Benimle bile savaş halindesiniz,herkesin sizin yaptıklarınızı eleştiriyor olması mı sizi bu savaşa iten.Olay zaten arkadaşınızın çirkinliği değil,sizin kararlarınızın eleştiriliyor olması.Olay tamamen sizsiniz.Evet ben arkadasimin cirkin oldugunu görüyorum. ALLAH vergisi bisey. Ama bunu dışa yansıtmıyorum. Onunla arkadaslik ediyorum tabikide. Her güzel olan insanin ici güzel degil sizde bunu böyle bilin o zaman
Merhaba arkadaslar. Ben üniversite ögrencisiyim. Birinci sınıfım. Sınıfta cok sevdigim hep onunla vakit gecirdigim bir arkadasim var. (Erkek) cok sakaci ,sempatik , iyimser biri. Ama gelin görün ki sinifta bi kac arkadasim (2 kiz 3erkek)
Bana gelip sen güzel kizsin akillisin ne isin var o cocukla, tipi yok onla nasil takiliyosun, cok cirkin ya yanimiza gelmesin diyip duruyolar. Cok üzülüyorum bu duruma. Ama hic bir zaman muhabbetimi kesmedim o cocukla. Of ya insanlar neden böyle ? Onemli olan iyi olmasi, karakterli olmasi demekten biktim arkadaslarima. Simdi o cocukla konusuyodum. Herseyin farkindayim falan dedi dertlendim buraya yazmak istedim
onların beyin seviyesi ilkokulda kalmış belli.Merhaba arkadaslar. Ben üniversite ögrencisiyim. Birinci sınıfım. Sınıfta cok sevdigim hep onunla vakit gecirdigim bir arkadasim var. (Erkek) cok sakaci ,sempatik , iyimser biri. Ama gelin görün ki sinifta bi kac arkadasim (2 kiz 3erkek)
Bana gelip sen güzel kizsin akillisin ne isin var o cocukla, tipi yok onla nasil takiliyosun, cok cirkin ya yanimiza gelmesin diyip duruyolar. Cok üzülüyorum bu duruma. Ama hic bir zaman muhabbetimi kesmedim o cocukla. Of ya insanlar neden böyle ? Onemli olan iyi olmasi, karakterli olmasi demekten biktim arkadaslarima. Simdi o cocukla konusuyodum. Herseyin farkindayim falan dedi dertlendim buraya yazmak istedim
kesinlikle katılıyorum aynılarını ben de yaşadımO yollardan gecmis biri olarak diyorumki o cocuk yakinda platonik asik acak size siz kabul etmeyeceksiniz arkadasiz diyeceksiniz cocuk uzulecek filan falan.
Iki karsi cins yakin arkadassa mutlaka taraflardan biri duygusal bisyeelr hisediyor uzuluyor.
Hep basima bu geldi
Siz de biraz şekilcisiniz galiba.Güzellik çirkinlik görecelidır. Neye göre güzel neye göre çirkin.Bana göre cehalet tüm insanları çirkinleştirebilir gerisi boş..Diğer arkadaşlarını onaylamıyorum tabi ki ama bu zamana kadar tüm çirkin arkadaşlarımdan kazık yemiş biri olarak söylüyorum.Dış görünüş hiç önemli değil vs diyenlerdendim eskiden,küçükkenBüyüdükçe öğrendim işin aslını.
Dışı çirkinse içi de çirkin oluyor.net.Aksini hiç görmedim ve bir zaman sonra acı bir şekilde anlıyorsun bunu.
Sonra seni suçluyorlar,ama sen çok yakındın,ama sen beni hep savundun diğerlerine demek ki senin de gözün vardı bendeler vs hep tecrübe.
Ayrıca hiçbir erkek birlikte olmayı düşünmediği bir kızla yakın arkadaş olmuyor.
İnşallah sende değişik olur,dediğin gibi olur.