• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşın tipi mi karakterimi

Benimle bile savaş halindesiniz,herkesin sizin yaptıklarınızı eleştiriyor olması mı sizi bu savaşa iten.Olay zaten arkadaşınızın çirkinliği değil,sizin kararlarınızın eleştiriliyor olması.Olay tamamen sizsiniz.
Güzellerin içi güzeldir diye bir önermem yok yorumlarda.çirkinlerin içi çirkindir diye var.
Beni sinfiimda herkes elestirmiyor sadece takildigim gruptaki kisiler cocukla takilmami istemiyolar, yanimiza gelmesin diyolar. Tamam o zaman sizinde siniftaki kendini bisey sanan o arkadaslarimdan farkiniz yok gidin güzellerle takilin arkadas ya. Tesekkur ederim sacma düsünceniz icinde ;)

Beni sinfiimda herkes elestirmiyor sadece takildigim gruptaki kisiler cocukla takilmami istemiyolar, yanimiza gelmesin diyolar. Tamam o zaman sizinde siniftaki kendini bisey sanan o arkadaslarimdan farkiniz yok gidin güzellerle takilin arkadas ya. Tesekkur ederim sacma düsünceniz icinde :KK66:
Dediklerimi canlı kanıtladın :KK70:

Ah benim yanımda söyleyeceklerdi bu lafları!! Var ya bir daha bu konuyu kendi içlerinden bile geçirmeyi suç sayarlardı. Açardım ağzımı yumardım gözümü. Öyle bel altı falan da konuşmazdım ha bunları söylerken. Gerekenleri kalplerine iğne batırır gibi, oturaklı bir şekilde dile getirirdim.. Böylelerine eğilip bükülmeyeceksin. Cevabını suratlarına yapıştırmaktan da geri durmayacaksın. Bunlar ''ama aslında iyi çocuk'' tarzı sözlerden anlamaz. Boşuna dil dökme yani bu cümleleri sarf ederek onlara..

Gerekirse o çocukla değil bu şahıslarla muhabbetini keseceksin. Böyle zihniyette olanlarla arkadaşlık kurulmaz. O çocuğun hakkında konuşanlar senin hakkında konuşmayacak diye bir garanti verebilir mi sana. Senin çirkinliğin yoktur (yanlarına aldıklarına göre) ama başka bir açığın gözlerine çarpar ve bunları dillendirmekten geri durmaz bu tarz insanlar(!)..

O çocukla da kesinlikle ne derlerse desinler arkadaşlığını bitirme. Ondan uzaklaşma. Eğer bitmesi gerekiyorsa bu sadece o çocuğun sana yanlışından dolayı olmalı. Tıpkı diğer arkadaşlar içinde geçerli olan bir sebeple bitmeli bitecekse.

Allah böyle cahil insanlardan herkesi korusun. Yarın bir gün Rabb'im böyle alaycı bir tavırla insanları hor görenlere dilerse öyle bir sıkıntı verirse eğer aynaya bakacakları durumları bile olmaz. Bunu düşünmekten aciz insanlardan uzak dur derim. Sanki o bedenlerinin, yüzlerinin ölene dek güzel, diri kalacağının garantisi var.!!!

Allah bunların katı yüreklerine merhamet, vicdan, sevgi hissini versin. Ne diyeyim bilemedim. Çok sinirlerimi bozdu bu durum!!!
Ben kesinlikle o arkadasimla muhabbetimi kesmedim. Suan okuldan geldim ve bugun cocugun yanina oturdum. Digerleri şok oldu tabi. Neslihan gelsene yanimiza falan dediler yok dedim. Derse ara verdik ve yanima gelip noldu sıkıldın mı bizden dediler. Aynen şu cevabi verdim; sizin gibi insanlarla dalga gecip kücük gören, kendini bi b*k sana ve tamda sandigi gibi olanlarla takilmiyorum. ALLAHA yakin bana uzak olun dedim. E tabi o 3 erkekten biri gidip cocuktan ozur diledi ve benim tarafimi tuttu. Kantinte oturup konustuk ve ben bir kisiyede olsa, insanlarin dış görünüsüne önyargili bakmamalari gerektigini ögrettim

Tekrar ediyorum dışı çirkinse içi de çirkin oluyor.
Siz arkadaşınızı değil kendinizi savunmalısınız,bunun kendi fikriniz olduğunu söylemelisiniz.İyi ya da kötü ,çirkin ya güzel,kararlarımı ben veririm diyemiyorsunuz,siz de arkadaşınızın çirkin olduğunu kabul etmişsiniz,önemli nokta burada.
Ailemden de çirkinlerin içi de çirkin.net.Pis değil çirkin.
Yaşlanmakla çirkinliğin alakası ne ola ki,yaşınıza veriyorum böyle bilgisiz konuşmanızı.
Ben de evet çok güzelim,Allah beni de böyle yaratmış ama yine bunu da konu dışı buldum.

Kusura bakmayın ama içiniz çok çirkinmiș. Dıș görünüșe göre insanların kalbini yargılamanızı cehaletinize veriyorum. Ya da düz mantıksınız. Belli ki tüm talihsizlikler sizi bulmuş çevrenizdeki çirkin insanların içi de çirkin çıkmış. Ama yine de genelleme yapmaya hakkınız yok. Ayrıca kimin iyi, kimin kötü olduğu da göreceli bir kavramdır. Sizin içiniz nasıl fesatmıș ki cirkin olan herkesin kötü yanlarını görmüşsünüz sadece. Çirkin insanları içi de pisdir diyerek yargılamanız, sizin çirkin bakış açınızdan kaynaklanıyor kimseyi beğenememișsiniz şuna bak. İyi valla doğuştan çirkinim diye herkes beni kötü kalpli diye yargılayacak var mı böyle saçmalık nasıl bir adalet anlayışınız var sizin böyle. Sanki çirkin olmayı seçebiliyoruz çirkin olmama hakkına sahibiz de... Cehalete bak ya...

Back
X