- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
bence arayın aılesını hatta oglunuzla bırlıkte zıyaret edıp ozur dıletın ve bırdaha yapmıcana arkadas olacaalrına soz versın.ayrıca mutlaka bı psıkolojık danısmana yada rehberlık hocasına bu sorun danısın ne yapmayalıyım neden boyle yapmıs olabılır dıye.kacı kac bılmıyorum ama sıddet egılımı kucuk yaslarda baslıyabılyor.aman cocouk ıste kavga etmıs gıdıp gecıstırmeyın ılerıkı zamanda daha buyuk sorunlkarla karsılasmamak ıcın
kaç yaşında cocuğunuz?
aılesını arayıp ozur dıleyın tabıkı aıleden nezakaten
Aileden ozur dileyip kosarak psikologa gidin bence cizik mizik, kizarik olusturacak kadar dovdugune gore ciddi bence. Oyle kucuk atisma olsa neyse cocuktur denir de...
Buyuk ihtimal disipline gider. Kardesim de 12 yasinda 7.sinif artik buyuk gozuyle bakiliyolar okulda.
Bu cocuk benim olsaydı disipline vermesi icin ben müdüre rica ederdim. Sonucta benim veremediğim terbiyeyi baskası verebiir.Merhaba kızlar oglumun sorunları bitmek bilmiyor. Bu seferde okulda arkadaşını dovmus.
Müdür aradi sabah sabah aile darp raporu alırsa disipline verceklermis
Çocukta biraz çizik ve kızarıklık oluşmuş
Ne yapmalıyım sizce
Disipline verirse bir şey olurmu
Bilgisi olan varmı
Ailesini arasammi ki
bence arayın aılesını hatta oglunuzla bırlıkte zıyaret edıp ozur dıletın ve bırdaha yapmıcana arkadas olacaalrına soz versın.ayrıca mutlaka bı psıkolojık danısmana yada rehberlık hocasına bu sorun danısın ne yapmayalıyım neden boyle yapmıs olabılır dıye.kacı kac bılmıyorum ama sıddet egılımı kucuk yaslarda baslıyabılyor.aman cocouk ıste kavga etmıs gıdıp gecıstırmeyın ılerıkı zamanda daha buyuk sorunlkarla karsılasmamak ıcın[/QUOTE
Çocuk Bizimkide hakaret etmiş Bizimkide şiddete başvurmuş
Bu cocuk benim olsaydı disipline vermesi icin ben müdüre rica ederdim. Sonucta benim veremediğim terbiyeyi baskası verebiir.
Niye büyük konusayım ki, ben gercekten terbiye edemiyorsam alternatif düşünürüm.Fazla büyük konuşmayın sizde yetistiriyorsunuz bir tane
Disipline gidince bişi olurmu hiç başıma gelmedi böyle şeyler
Bu cocuk benim olsaydı disipline vermesi icin ben müdüre rica ederdim. Sonucta benim veremediğim terbiyeyi baskası verebiir.
Psikoloğunuz ne diyor oğlunuzla ilgili?
Ben cok mu katıyım bilemiyorum ama durum vahim. Arkadaşının suratını cizecek kadar siddete meyilli bir cocuk icin bir yaptırım yapılmalı.elmeyra terbiye işi değil kesinlikle.. zaten ergenlik çağı içleri sığmıyor taşıyor böyle..
bence o ne yaparsa ona iyilikle karşılık verilmeli.. yazık disiplin suçu bir ömür yapışır üstüne.. bundan terbiye olmaz ki. zaten disiplin suçum var bir daha olsa nolur havasına girer. benim sınıfımda vardı öyle. bir sandık disiplin suçları vardı. sürekli okul değiştirirlerdi. Allah bilir noldular şimdi..
Dersler için devam ediyoruz
Ekstra bir durumda olursa o konuyu konusuyorlar
Bana şöyle davranın böyle davranın gibi direktifler veriyor
Niye büyük konusayım ki, ben gercekten terbiye edemiyorsam alternatif düşünürüm.
Kızım dersten kacacak ben iş yerinde konu acacağım
Kızım arkadaşını dövecek ben iş yerinde konu acacağım
Sonra da büyük konuşmuş olacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?