Arkadaşını dovmus!

okuldan kaçıyor,arkadaşını dövüyor..çocuğunuz size birşeyler anlatmak istiyor olabilir mi??
henüz yaş 13 ergenlik de ,sorunları büyükler gibi çözemezler elbette..
altına yatan sebebi bulun ki daha dönülmez hatalarla karşılaşmayın..
ders sorunları için psikoloğa gidiyorsunuz peki bu sorunlarınız için ne diyor? ders sorunu da altta yatan başka sorınların habercisi bence..

Çocuğunuzun disipline gitmesinden daha önemli olan şey arkadaşına vermiş olduğu fiziksel zarar. Çocuğun ailesine gidip hem siz hem de çocuğunuz özür dilemelisiniz. Daha sonra ise çocuğunuzun dersleri için değil davranış bozukluklarını düzeltmek için psikoloğa devam etmelisiniz. Ama yorumlarınızdan gördüğüm kadarınca siz karşı taraftaki çocuğun oğlunuz tarafından darp edilmesinden ziyade oğlunuzun disipline gitmemesi için çabalıyorsunuz. Anne olarak sizi bir yere kadar anlayabilirim çünkü bende anneyim. Fakat çocuğum bir arkadaşını darp etmiş olsa ilk aklıma gelen disipline giderse ne olur olmazdı.

Sagolun müdürle tekrar konuştum çözüldü gibi psikoloğa götürcemi söyledim
Tekrar konuscaz

Anlamıyorum kadesa ya okuldan arayacaklar ve kızın baska birine zarar verdi diyecekler ben de burda kınama hanım diyeceğim. Var mı böyle bir dünya yahu.

bide oglu birini dövmüş müdür aramış bu hanım halen burda oturup pc karşısında duruyor...

ben olsam topuklarım popoma değe değe gider aslını öğrenir ortamı düzeltirim..

burda oyalanmam

herkes git özürdile diyecek tabiki doğru olan bu yani biri çıkıp yok ne özürdiliyecen git birde sen vur o çocuğa kendi çocuğunun siciline disiplin işlesin mi diyecek..

İlk mesajına bakın cocuga zarar verdiği için üzülmüyor muyum sizce
Bende bir anneyim hiç bir çocuk zarar görsün istemem

sorular çok ütopik... ailesini tabi ki de arıycaksınız disipline giderse ne olacagını müdüre sorsaydın şu soruları soran annenin çocugunun şiddete meyilli olmasına şarsırmadım lütfen çocugun sorunlarını daha yakından gözlemleyin öğretmeniyle sık sık görüşün.

buyur ilk msjın üzülme kısmı nerede? üzgün surat ifadesinde saklı galiba.

İlk mesajına bakın cocuga zarar verdiği için üzülmüyor muyum sizce
Bende bir anneyim hiç bir çocuk zarar görsün istemem

Mesajlarınızın hepsini okudum emin olun, üzülmüyorum dememişsiniz ama ben sizin yorumlarınızdan üzüldüğünüzü de düşünemedim maalesef. Tek dersiniz disipline giderse ne olur gibi geldi. İlk mesajınızda anlatırken bile çok az çizik ve kızırıklık var demişsiniz. Şiddetin azı çoğu olmaz. Ve çok az çizik ve kızıraklık olması da oğlunuzun o çocuğa uyguladığı şiddet gerçeğini değiştirmez

uzulup uzulmeme kismjnda ikilemde kalmis galiba arkadasm disipline giderse uzulmucek gitmezse uzulecek diye anliyorum.

Bu cocuk benim olsaydı disipline vermesi icin ben müdüre rica ederdim. Sonucta benim veremediğim terbiyeyi baskası verebiir.
Aynen Katılıyorum size Kardeşimi bu sene yeni bi okula yazdırdık 10 Yaşında kendisi gitmiş okula 3-4 tane çocuk sırf topları kardeşime doğru gitmiş te oda neden Alıp onlara götürmemiş diye dövmüşler bide sahanın kapısını kitlemişler gelde sinir olma biz el kaldırmaya kıyamazken milletin şımarık terbiyesiz Çocuklarının yaptığına bak !!! Konu sahibi disiplinden korkacağınıza Çocuğunuza disiplini öğretin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…