- 9 Ocak 2012
- 15.609
- 30.287
- 798
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Ben cok mu katıyım bilemiyorum ama durum vahim. Arkadaşının suratını cizecek kadar siddete meyilli bir cocuk icin bir yaptırım yapılmalı.
Hımmm kinadigin bir şeyle sinanmadan ölmezsin miydi o meşhur söz
Her neyse
Ben cok mu katıyım bilemiyorum ama durum vahim. Arkadaşının suratını cizecek kadar siddete meyilli bir cocuk icin bir yaptırım yapılmalı.
burada laf yetıştırecegınıze önce bı oğlunuzun dövdugu çocuktan ve aılesınden özur dıleyın.
Arkadaşların dediği gibi aileden özür dilemeye gidin disiplin suçu hep dosyasında kalır bunu detaylıca arastirin ve oğlunuza neler olacağını anlatın ve psikolog ile görüşün siz nasıl davranacaksınız onu da konuşun inşallah düzelir
Suratını çizmiş demedim kavga esnasında kızarıklık ve çizik oluşmuş yüzünde değil
Hoş neresinde olsa farketmez ama hemen disiplin yanlış
konu sahibi arkadaş haklı ama şu anda.Saygılı olalım lütfen
Saygılı olalım lütfen
disipline gidilince bir şey olur tabiki,çocuğunuzun ders puanlarına yansır okul değiştirse bile o cezalar yeni okulunda bile aynı kalır yani sicil meselesi gibiDisipline gidince bişi olurmu hiç başıma gelmedi böyle şeyler
Ok tşk :) sınanma is loadingHımmm kinadigin bir şeyle sinanmadan ölmezsin miydi o meşhur söz
Her neyse
elmik sus ya gülme geliyorOk tşk :) sınanma is loading
kesinlikle yaptırım olmalı ama işte onu kendine ne getirecek onu araştırmak lazım.. Allah çocuklarımıza, gençlerimize biraz anlayış versin inş.. çok fevri davranmanın sonucu işte..
ve bunun içinde arkadaşını döven oğlunuz yeter ki disipline gitmesin gerisi önemli değil.Evet çocukları kazanmak kazandırmak asıl amaç olmalı
saygı hatalı olduğunda özür dilemeyi de gerektirir. hep ben hep ben demeyeceğiz değil mi?
bugun döver yarın dayak yer oğlunuz dayak yediğinde de bu tepkileri verebilecek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?