arkadaşının ex aşkıyla çıkan birileri var mı?

nursenvarol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
2
0
86
İstanbul
slm kızlar ben nurşen 5 senedir tanıdığım bir bayan arkadaşım fakat şimdi pek görüşmüyoruz
5 sene önce çıktığı bir insan bana teklif ediyor ne yapıyım önerilerinizi bekliyorumm

valla ben bu durumlara karşıyım, böle bişi yapmadaım ama bi arkadaşım bana yaptı şimdi sadece merhaba merhaba, aslında onu bile haketmiyo ama geçmişte kaldı diye düşünüyorum. zaten o insanda değecek biri değildi

ben.....ama tamamen salaklık ve çocuklukmuş orta sona gidiyodum arkadaşımın çıkıp ayrıldığı çocukla cıkmaya başlamıstık ama çok aşık olmuştum ay ne aptalmışım...ondan sonra böyle bişey olmadı zaten... o hayvanda beni kendine aşık edip terketti ilk aşkımdı,yediğim ilk ve son kazıktı...

yani o arkadaşınla ilişkileri nasıldı bilmem ama bana pek uymayan bir olay...
bir arkadaşım vardı kız kimle çıkıp ayrılsa arkadaşları kapıyodu.. onun bi lafı geldi aklıma
" benim b.k diye attığımı millet hap diye yutuyo"sırnaşık şey:roflol::smiley-cool:

olmaz öyle şey yakışık almaz başka erkek mi kalmadı güzelim yeryüzünde

yerinde olsam o erkekle görüşmem

slm kızlar ben nurşen 5 senedir tanıdığım bir bayan arkadaşım fakat şimdi pek görüşmüyoruz
5 sene önce çıktığı bir insan bana teklif ediyor ne yapıyım önerilerinizi bekliyorumm

asla,asla ve bir daha asla.
benim değerlerime göre, kız arkadaşımın arkadaşına ,ayrılmış olsa bile, o gözle, bakmam. hatta,kız arkadaşım ondan ayrıldığı an, ben iletişimimi, keserim. yani kız arkadaşım tanıştırmışsa......

İster görüş ister görüşme arkadaşınla ters bi durum..Olmaz yani olmaz.Benim için olmazlardan birtanesi.Kendinizi koyun birde kız arkadaşınızın yerine öyle düşünün....

vala arkadasiniza sorun olup olmayacagini sorun ve ona gore davranin derim.
sorun yoksa neden olmasin? ama etraf hos bakmaz haberin olsun. benim cevremde cok ornegi var gerci aliskinim ben ama once konus derim arkadasinla.

arkadaşlığınızın kalitesine bağlı
ne kadar zamandır görüşmediğinize
arkadaşınızın exle neler yaşadığına
ve en önemlisi aranızda aşk var mı aşk
saydığım şartlara göre neden olmasın
sonuçta ortada bi hırsızlık yok
kimsenin bişeysini elinden almıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…