Arkadasinin sevgilissine bakti

tamam işte hemfikiriz,yani hep kadınlar ön plana atılıp seks objesi olarak gösteriliyor,konunun başına dönecek olursak kadın kendini teşhir etti diye ayıplanıyorsa o zaman eşit olunacak ve erkeklerde kendisini teşhir etmeyecek,aynı şey.

konu sahibi arkadaş,çok sıkıntılı bir durum çok da kırılmışsınız ve haklısınız da.ama öfkeyle kalkıp zararla oturmayın.evet çok onur kırıcı bir durum sevgili olsanız ayrılın ama evlilik bu.ayrıca ben dışarda gezenlere vs bir şey diyemem de arkadaşınızda keşke biraz düşünceli olsaymış.taytı seviyorum da üzerinde uzun bir şey en azından vajinasını kapatacak kadar bir şey giyilmesi gerektiğini düşünüyorum,üstelik basketbol oynayacakken, yine de bu eşinizi haklı yapmaz kesinlikle,suç eşinizde yani bakmasaymış.umarım eşiniz hatasını anlar ve gönlünüzü alır..

tamam ama sayfalarca diyorum ki kadın erkek farkeder çünkü aynı gözle bakmıyorlar bunu da herkes bliyor.
onun dışında iradesi zayıf olan bakıyorsa bunu karşı tarafa yükleyemzsin ilgisi olan her şekilde bkar.

Ya bak ozur dileyerek bisey soracam. Sen peki sort giydiginde kimsenin baktigini farketmiyormusun? Ve bundan rahatsjz olmuyormusun? Emin ol sen nasil esin baskasina bakti die kavga ediosan sende sort giydiginde evli erkekler esleri yaninda sana bakiyor ve kavga ediyorlardir. Nasil rahat gezebiliosun gercekten mrrak ediorum ve neden? Bunu kizarak yada yadirgayarak soylemiyorum. Herkes bilioki erkekler sort veya mini etek giyenlere bakior deilmi peki neden buna ragmen giyilio? Sahsen bunu ben bin kere yasadim. Ben tesetturluyum canim ve benkm hayatima giren her erkek yanimdan acik sacik giyen kizlara bakti okuz gbi. O kdr kizmama ragmen kiskanmama ragmen uzulmeme ragmen. Ve ben cok guzelim gercekten kendimi begenmislik olarak demiorm ve fizigim gayette guzel cokta şık giyinirim falan filan ama erkek arkdsm bakio benim gururum incinmiormu? Ve gercekten cok cektim ole giyen kizlardan halada cekiyorum. Smdiki erkek arkdsm allahtan bakmior en azindan smdilk gormedim ama benim yanimda yapacak dereceye getirirse bilmiorm ne olur.

Bunlari yanlis anlama seni kinamiyorum sadece hep merak etmisimdir neden giyilior die. Yani uzun elbise yada kotla yeterince guzel oldufunu hissetmiormusun yada sorun guzel hissetmek deilse rahat hissetmiormusn? Ha dersen ki hava sicak die, e erkeklerin vucut isilari bizden daha fazla ve onlar daha cok rahatsizken normal kisa kolu tisort ve kot pantln giyiyorlar hicbiride sikayetci deiller. Bende tesetturluym ve dayaniorum. Sana kapan demiorm tabiki ynlis anlama ama bliosun ki acik giyindignde bakcaklar neden bunu engellemek adina daha uygun seyler giymiosun ki. Ve esin sana baktiklarini gordugunde neden kiskanmior? Ha bide kiskanmadigi gbi kendide bakio ve sana gelip savunma sekline bak! Bence ne kdr kizarsan o kdr inatlascak ve bakmaya dev edecek. Savunmasindan bunu sezdim. Belki ozur filan diler ufak ihtimal de olsa ama tekrar edecektir ve sen tartistikca canina tak edecek ve bu sfer seni umursamicak daha da abartacaktir o yzden cok buyutmeden ozur filan dilerse direk kabul et sakin uzatmaki inada bindirp devam etmez hic deilse kolag gelsin.. yasadigm icin bliorm cok zor cokk igrenc bi durum. Helede guzelsen eksign yokken neden ihtiyac duyuyor bakmaya die dusunuor insan. Ve sevglm evlendikten sonra bakmaha baslar die cok korkuorum allah kimsenin basina vermesin insallah senin esinde hatasini anlarda bidaha yapmaz ya

___dega___

Merve bence bu feministlikten bikmis ve abartisina karsi biri. Ve ayrica dedikleride pekte yanlis gelmiyor bana. Benim abartili buldugum rizeboz.. o ne oyle hep kadin bi savas halinde. Yok kocasini uzaklastirsin yok bilmem ne. Kadinda namus varda erkekte yokmu. Dinimiz erkege farklimi isliyor?? bide pazarda siz uyarmissiniz..size ne ki? oysa dinimiz ne kadar hosgoruslu iyi dusunceli olmamizi soyler. Okadar guzel dinimiz varki gecipte bi kadinin beddua ettigini ballandirarak anlatmaniz hic guzel degil. Beddua ne olursa olsun edilmez. herkes bakmista.. onun gunahi size ne.. cocugunuza colugunuza kocaniza onune donde yuru diyeceginizee film gibi izlenmis

aynen benim savungumda bu,carsafli bayana biri laf etse tepkim yine ayni olurdu
karsilikli anlayis yok

ne demek baktirandada suc var,ac gözlü adamlar yüzünden kizlar niye istedigi gibi giyinmeyeceklermis

insan bir bakar iki bakar yer gibide bakmaz ya

Merve Beyi birkaç konuda takip etmiş olsaydın belki böyle düşünmezdin

Şimdi kural zamanı:
1-Polemik,
2-Hakaret,
3-Dini yorum,
4-Geyik ve konu dşı mesaj yasaktır.

Lütfen konuyu dağıtmayın.

Canim ya kotu durumdasin anliorum ama sunj anlaman gerekki sen sort giyen bir insan olarak vajina ortada tayt giyen ne kdr abes ise vede erkekler bakiosa bana gorede sort giyen öyledir ve benim eski erkek ardksm sadece tayt giyene deil mini etek ve sort giyenlere de mal gbi bakiorrdu o kdr kiskanmama ve ayrilirm tehditlerine ragmen.. sozde gormeyecegmi sanio gizli bakio ama yakaliordum ve bitirdim. Gercekten ole giyenlerden tiksiniyordum ciddi soyluyorum o yzden sende yasadin bari baskasina yasatma.nasil oldugunu anlamissindir. Kisa seyler giymeyi birak bence cnm seni dusundugm icin soyluyorum lutfen yanlis anlama beni olurmu

___dega___

Şimdi kural zamanı:
1-Polemik,
2-Hakaret,
3-Dini yorum,

benim uykum geldiydi zaten :18::18:

şutlanmadan kaçalım da kendimiz gittik deriz bari
Herkese hayırlı gecleer.
Konu sahibi hakkını helal et çok özür dilerim.

hadi kacalim

bende konu sahibinden hellalik diliyorum konusunu dagittim icin ama mecbur biraktilar

o işin cinsel meta olmakla ilgisi var. cinsel meta kimse ona bakılır. bu konudan da baya yazı çıkar hani özet geçeyim ben..

şimdi bunca zamandır erkekler çalışan, inşa eden, savaşan, para kazanması gereken... vs idiler dimi? erkekleri bu saydıklarımı yapmaya teşvik etmek için bir metaya ihtiyaç vardır o da kadındır. adama git savaş öl diyorlar ama adam niye ölsün ki? bazı metalar lazım işte kahramanlık, ganimet, şehitlik, kadın.. vs ki adamlar savaşıp ölmeyi göze alsınlar.

para erkeklerde oldugu için bunca zamandır (çogunlukla) meta kadınlardı. şimdi ise kadınların da parası oldu, bu yüzden dikkat ettiysen erkek vücudu da meta haline gelmeye başladı iyice. her yerde kaslı, yakışıklı adamlar... bunlara ayılan bayılan kadınlar çogaldı. işler degişiyor yani. kadınların ilgisini çekmek için biscolata reklamı vardı meta ise erkek vücuduydu.

irade ile bir ilgisi yok yani... eger yeterince medyada propaganda yaparlarsa, cinsiyet rollerini öyle bi degiştirirler ki, kadınlar erkeklerin peşinden koşmaya başlar. kız istemenin yerini erkek isteme alır bunları imkansız zannetmeyin, hepsi imkan dahilinde.

bence o kadar acik giyenen birine bir erkegin bakmamasi imkansiz gibi bisey, bakar yani, yüzmeye gittiginizde
de mutlaka bakiyordur insan görür dimi, ya böyle ortamlardan uzak durucaksiniz (esinizin bakmasindan rahatsiz
oldugunuz icin) yada böyle kabul edeceksiniz, sonucta siz yüzmeye gidince sizede evlisi bekari bakiyor bunu
engellemenin tek yolu öyle ortamlara girmemek,

bir erkegin öyle dar giyinen birine bakmamasi icin nefsini baya köreltmis olmasi gerekiyor ayni sekilde kadinlarinda

Son düzenleme:
Şimdi kural zamanı:
1-Polemik,
2-Hakaret,
3-Dini yorum,

Kaç zamandır takip ediyorum çeşitli bdv bölümmünü bütün yasaklar deliniyor burada polemikde , üstü kapalı hakarette, dini yorumda, konu dışı mesaj oldu :18:ama toparlandı sonra.
Herkese iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…