- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
Bilmem ki genelde reklamlarda vir çok alanda erkek yerine kadın bedeni tercih ediliyor.
mesela erkek değil kadın poposu seksi bulunuyor.
ya da geçen mesela ödul verilirken erkek değil kadın bikini giymiş ödülleri öyle dağıtıyor.
Ben öyle düşnüyorum ama bilemem tabi.
kadına yuklenilmesi konusnda zaten sana katılıyorum
karşı tarafı degiştirmeye çalışan kim? benim sayfalardır anlattıgımın özeti şudur ; bakan da suç varsa, baktıranı da unutmamak lazım. senin laf söyleyebilecegin kişi tabi ki sadece bakan kişidir ama baktıranı da hesaba katıp insafı elden bırakmamalı. o taytla ortada gezene bakarsa adam ona laf edilir ama baktıranı da hesaba katıp insaflı olacaksın çünkü ona herkes bakar. kadın erkek fark etmez.
bende :18::18::18: umarim mune uyuyordur :18:
canım eninde sonunda
:18::18:
Mrb arkadaslar.moralim cok bozuk umarim kendimi dogru ifade edebilirim..biz dun esimle cok iyi anlastigi bir arkadasi ile basketbol oynadik ve mac izledik.esimin arkadasinin kiz arkadasi ilede ben cok iyi anlasiyorum.yurtdusindayim burda pek arkadasim yok zaten.dun kiz bi tayt gitmis ama seyinini poposunun sekli cizgileri formu ortada ben de esimin surekli ona baktigini farkettim.poposuna) ve cok kirildim.yabanci bi kadina baksa belki bu kadar zoruma gitmezdi..sabahta aradi esim acmadim kirgin oldugimu belirttim.oda kendini savunmal icin sort giyiyorsun sende sanda bakiyorlar dedi.yani simdi ben sort giymesem kendisi o kiza bakmazmiydi sizce????neyseki ben cok sibirlendim ve bu konuyi cok icerledim.insan bi bakar gorur birdaha bakmaz bunu kiskanmam ben.ama esim hep oraya takiliyordu gozleri.cok zoruma gitti.ve onunla konusmicam bi anda sogudum suan cok sinirliyim..sanki yaptigi cok dogru.ben onu benim yanimda kariya kiza bakmiyor diye sevdim evlenmek istedim.bu bemim icin onemli bi durum.kiskancliktan cok saygi gurur meselesi.cok kiriginim gercekten.nasil gecixek bende bilmiyorum.buyutuyormuyum acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
rabia, meryem sizce uyuyor gibi gözüküyor muyum?
Uyutmuyorsunuz ki uyuyayım
Hayır zaten niyeti kötu olan bir yolunu bulur işte asıl mesele bu ve ben bu konuya ayrıca takıklıyorum çünkü ben bir tane bile kapalını olmadığı alanda çarşafımla bulunmak istiyorsam bunun tam tersi de diğerlerinin hakkı. Bencilllik edemem.
Zaten o yüzden bu kadar üzerinde duruyorum.
karşı tarafı degiştirmeye çalışan kim? benim sayfalardır anlattıgımın özeti şudur ; bakan da suç varsa, baktıranı da unutmamak lazım. senin laf söyleyebilecegin kişi tabi ki sadece bakan kişidir ama baktıranı da hesaba katıp insafı elden bırakmamalı. o taytla ortada gezene bakarsa adam ona laf edilir ama baktıranı da hesaba katıp insaflı olacaksın çünkü ona herkes bakar. kadın erkek fark etmez.
rabia, meryem sizce uyuyor gibi gözüküyor muyum?
Uyutmuyorsunuz ki uyuyayım
Merve bence bu feministlikten bikmis ve abartisina karsi biri. Ve ayrica dedikleride pekte yanlis gelmiyor bana. Benim abartili buldugum rizeboz.. o ne oyle hep kadin bi savas halinde. Yok kocasini uzaklastirsin yok bilmem ne. Kadinda namus varda erkekte yokmu. Dinimiz erkege farklimi isliyor?? bide pazarda siz uyarmissiniz..size ne ki? oysa dinimiz ne kadar hosgoruslu iyi dusunceli olmamizi soyler. Okadar guzel dinimiz varki gecipte bi kadinin beddua ettigini ballandirarak anlatmaniz hic guzel degil. Beddua ne olursa olsun edilmez. herkes bakmista.. onun gunahi size ne.. cocugunuza colugunuza kocaniza onune donde yuru diyeceginizee film gibi izlenmis
hoşgeldin muneee:18::18::18::18:
kacalimmi :18::18::18::18:
adam diyor sana baskalari bakarsa bende baskalarina bakarim..ben oyle giyiniyorum farzedin bana baksin ozman? ya deliricem bana demedigini koymamis.ben kiza diyecekmisim git ustunu ddgistir.napim diyor bakmim napim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şimdi kural zamanı:
1-Polemik,
2-Hakaret,
3-Dini yorum,
4-Geyik ve konu dşı mesaj yasaktır.
Lütfen konuyu dağıtmayın.
şutlanmadan kaçalım da kendimiz gittik deriz bari
Herkese hayırlı gecleer.
Konu sahibi hakkını helal et çok özür dilerim.
tamam ama sayfalarca diyorum ki kadın erkek farkeder çünkü aynı gözle bakmıyorlar bunu da herkes bliyor.
onun dışında iradesi zayıf olan bakıyorsa bunu karşı tarafa yükleyemzsin ilgisi olan her şekilde bkar.
Şimdi kural zamanı:
1-Polemik,
2-Hakaret,
3-Dini yorum,
Kaç zamandır takip ediyorum çeşitli bdv bölümmünü bütün yasaklar deliniyorŞimdi kural zamanı:
1-Polemik,
2-Hakaret,
3-Dini yorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?