Arkadasinin sevgilissine bakti

modaya uymak istesemde bu seni hic bir sekilde ilgilendirmezki

moda deyince niye aklina kötü seyler geliyor onuda anlamis degilim,cok güzel moda kiyafetleride var

tabi ki beni ilglendirmez modaya uyman. ama modaya uyup da ardından ''ben sadece kendim için giyiniyorum, beni begensinler diye degil'' demen komik kaçıyor. seni begenmelerini istedigin için modaya uyuyorsun. herkes bu yüzden modaya uyuyor, yoksa uzakdogu kıyafetleri de gayet güzel. kimono falan ama onları burada giyemezsin çünkü yadırganırsın. ya oraya gidip giyersin ya da evinde.

bence beğenilmekle dışlanma korkusu aynı şey değil.

konu sahibide dedi ama,kizin sucu yok suc kocamda diye

adamlar degismiyor diye kadinlarmi degissin :44: adamlar niye degismiyor
biz kadinlar kendi kiymetimizi bilmesek erkekler hic bilmez iste

bence beğenilmekle dışlanma korkusu aynı şey değil.

birbiriyle çok baglantılı bunlar.

ben başörtüsünü de buna baglıyorum biraz biraz ''beni begensinler, benim görüşümden biri begensin mümkünse''. tabi işin içinde dışlanma korkusu da yok degil.

şimdi örtü konusu da açmayalım. oraya atlamayın yani, sonra kapatırlar konuyu

Mervecik bey demek,
konunun kapanması ve ban demek madem biz de iyice dibine vurduk suçların battı balık yan gider
(gerçi aynı sözleri tekrar edip duruyoruz)
ben yemek yiyip geliyorum hanımlar ve merve :)

kapatcaklar birazdan konuyu zaten :18:
tamam zaten bağlantılı ama biz beğenilmenin şehevi yönunden bahsediyoruz. Laf atılmasını falan istemek hatırlasanıza önceki yorumlarınızı

Mervecik bey demek,
konunun kapanması ve ban demek madem biz de iyice dibine vurduk suçların battı balık yan gider
(gerçi aynı sözleri tekrar edip duruyoruz)
ben yemek yiyip geliyorum hanımlar ve merve :)

yurt dışında mı yaşıyorsun? bu saatte yemek mi yenirmiş anlamadım :44: kilo alırsın.

ben bikere modaya uyarak degil begendigimi alir giyerim dedim,ha uysamda bunda ne kötülük var

begendigim olursa uzak doguda olur neden olmasin,ben begendikten sonra kimene

modadan niye bukadar korkuyorsun onuda anlamis degilim,moda fobinmi var

modadan niye korkayım ki? başka zaman tartışılır moda konusu ama korktugum bir şey degil.

o begendiklerin nedense modaya göre şekilleniyor. uzakdogudaki biri ile sen neden farklı şeyleri begeniyorsunuz mesela? moda yüzünden olmasın? insnalar da modaya kendilerini begendirmek için uyarlar. hiiiç öyle ''kndim için giyiniyorum, makyajıdır, maskesidir hepsini kendim için yapıyorum. eni begenmeler de olur'' diye kendinizi kandırmayın. herkes begenilmek için yapar.

kendisini begendirmek için giyinen kadınlara da bakarlar çünkü zaten olay budur. ha tabi genç ve yakışıklılar baksın isterler sadece, yoksa dedigim gibi 'ıyy sapık'.

şehrin ortasında bikini ile dolaşan kadına da mı kimse bakmamalı? mesela istanbul'dan bahsediyorum ya da konya'dan uyarılmamalı mı bu kadın ''burada böyle giyinilmez'' diye. siz bence çok fazla femen prostestosu izlemişsiniz. ''ben yaparım ben ederim kimse birşey diyemeaz...''

Son düzenleme:
konu sahibide dedi ama,kizin sucu yok suc kocamda diye

adamlar degismiyor diye kadinlarmi degissin :44: adamlar niye degismiyor
biz kadinlar kendi kiymetimizi bilmesek erkekler hic bilmez iste
Kız istediğini giymiş ( onun kısıtlayamayız ), kendide rahatsız olmuş, ikidebir çok farklı şekilde yorumladı çünkü. Kendisi rahatsız olduğuna göre eşinin bakacağını tahmin edip, o ortamdan uzaklaşacaktı. Adam yüzde yüz suçlu ama gözüne de bant yapıştırıp basketbol oynamaz herhalde.
Mutlaka dikkat çeker hele de düzgün ve alımlı bir vücuda sahipse..Ve çok dar giyinilmişse.. Adamın arkadaşı, nasıl bir tepki vermiştir acaba sevgilisine bu derece bakıldığını görünce? az çok bu kadar dikkat çektiğine göre O da fark etmiştir bakışları

Son düzenleyen: Moderatör:
daha önceden cevabını vermiştim başka başlıkta. kaç defa yazmam lazım. her gelen için ayrıca mı yazayım?

Bizler senin girdiğin başlıkları mı tarayalım acaba hangisinde bu sorunun cevabını vermiş diye?

yoksa sana sapik muamelisimi yapildi takildin bukadar sapiklia merve abicik

tabiki diyemez dedirtmem cünkü,bu benim yasamim benim hayatim

insanlarimizi rahat birakinda istedigi gibi yasasin,kimsenin yasam tarzina müdahale edemezssiniz

adam arkadasinin nasil biri oldugunu anlamisdir eger görmüsse cünkü konu sahibi bende sort giyerim diyor,kocasinin arkadasi niye bakmiyor ozman yiyecek gibi,karakter meselesi

insanları çok rahat bırakırsan olmaz o iş. sen kıyafet konusunda rahatlık istersin, digeri işleri konusunda, digeri dini konusunda... özgürlügün ve rahatlıgın sınırları var.

yazdıklarına kendin de inanmıyorsun ya neyse bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…