Arkadasinin sevgilissine bakti

Canim sen carsafini giyersin tedbirini alırsın. Yinede bakarlarsa o bakanlarin ibnelignidr. Ama erkeklerin acik giyinde bakacaklarini bildigin halde yinede giyiyorsan buda senin sucundur. Sen yapman gerekeni yap ki senden ciksin sen de suclu olma veya haksiz olma.. ama sendw acilirsan boyle dusunerek iste bazilari seni savunur ama bazi insanlarda seni haksiz bulur. Dinimizde neden ortun denilmis kizlara? Bu sebeple erkekler bakacagi icin. Erkeklerede gozlerini kapat denildi. Bircok kizn neredeyse ciplak gezdiği su devirde bakmayan erkek yokmu? Var tabiki. Eee o adam da diyebilirki isteyen istedigini giysin ben bakmiorum dimi. E peki yuzde kac erkek hic bakmior? Yuzde 10 mu? Gerisi bakiomu? Bakiyor.. degistirebilirmisin yoldan gecenleri? Degistiremezsin. Peki rahatsiz olmuyormusn herkesin sana bakmasindan? Rahatsiz da oluyorsun. Peki neden bu israrla acik giyinme sevdasi? Kapat kendini giy normal seyler dikkay cekmeyen.. haaaa yine bakacak olan olur. Sacini begenir bakar. Dufagini begenir bakar.yuruyusunu begenir bakar. Ama en azından sen suclu olmicaksin bu durumda

___dega___

Canim sen carsafini giyersin tedbirini alırsın. Yinede bakarlarsa o bakanlarin ibnelignidr. Ama erkeklerin acik giyinde bakacaklarini bildigin halde yinede giyiyorsan buda senin sucundur. Sen yapman gerekeni yap ki senden ciksin sen de suclu olma veya haksiz olma.. ama sendw acilirsan boyle dusunerek iste bazilari seni savunur ama bazi insanlarda seni haksiz bulur. Dinimizde neden ortun denilmis kizlara? Bu sebeple erkekler bakacagi icin. Erkeklerede gozlerini kapat denildi. Bircok kizn neredeyse ciplak gezdiği su devirde bakmayan erkek yokmu? Var tabiki. Eee o adam da diyebilirki isteyen istedigini giysin ben bakmiorum dimi. E peki yuzde kac erkek hic bakmior? Yuzde 10 mu? Gerisi bakiomu? Bakiyor.. degistirebilirmisin yoldan gecenleri? Degistiremezsin. Peki rahatsiz olmuyormusn herkesin sana bakmasindan? Rahatsiz da oluyorsun. Peki neden bu israrla acik giyinme sevdasi? Kapat kendini giy normal seyler dikkay cekmeyen.. haaaa yine bakacak olan olur. Sacini begenir bakar. Dufagini begenir bakar.yuruyusunu begenir bakar. Ama en azından sen suclu olmicaksin bu durumda

___dega___

Ya arkdslar sunu gercekten aklim almior. Ben kiz kizayken bile tayt giyerken bole o kisima yapisirsa indiriyorum hafif taytimi ve duzeltiorum oda sadece kizlar arasiyken.. arkdsi iz art niyetli deil onu anladikta o kiz farkinda deilmi heryeri belli oldugunun? Hadi dielim Frketmedi yahu onun sevgilisi neden bise demior? Ve onlarin ikisi esinizin baktigini farketmedimi? Bitek sizmi farkettiniz yani. Esiniz cok haksiz tma bi hasta ruhlu cvarindan ve savunmalarindan o anlasilior ama bu kdr iyi niyetli bi kiz orasi o kdr meydanda gezemez biraz utanma duygusu olmasi lazim

___dega___

Dini konuya girmeden de açıklanamıyor ki. Ben kadına ikinci kez bakmadınm, gidp uyardım. Kadın bizleri ilk bakışa mecbur bıraktı.
Vallahi de kadın evinde bile babasının, erkek kardeşinin yanında öyle gezemez, biraz haya duygusu varsa...Sokakda o şekil olmamalı..

Çeyrek tesettür yerine gerçek tesettür olmalı. Yalnış örneklere bakıp, İslamın belli farzlarını alıp belli farzlarını yok sayamayız. Başörtüsü kutsaldır bunu hakkıyla takmak gerekir hatta savaş sebebidir 1. dünya savaşınsa Maraş'da Sütçü İmam hadisesinde ve İslam peygamberinin zamanında Beni Kureyza kabilesiyle..
Tesettür erkekde de var. Erkekde göbekle diz kapağı arası...Erkek sadece boxer ve atletiyle dolaşsa pazarda kaç kişiden dayak yer acaba? Kadınların bakacağından çok, erkelere saygısızlıktan bir kere br ton laf yer..
Plajda ne giyersen giyer, çarşıda, pazarda boxerla da gezemez hiç bir erkek de...

Evet aşırı çıplaklıkla savaş halindeyiz. Evinde kişi nasıl isterse gezer, sokakta edepli ve hayalı olmalı.
Beddua edeni haklı bulmadım, giyimine öyle bir mekanda dikkat edemeyen kadın, o kadar çok kişinin günaha girmesine sebep olduğunu anlatmaya çalıştım. Edepsiz giyim aşağıdaki örneklerde ki gibi rahatsızlık veriyor, bana değmeyen yılan bin yıl yaşasın diyemiyoruz, bizden sonraki nesil için..

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıplaklığı görmek istemediğimiz iççin dışarı çıkamaz olduk, ne yani pazara da mı gitmeyelim, istemediğim görüntüleri görmek istemiyorsam..

Bunun ucu bucağı yok ki...Bir başkası da çarşaf görmek istemiyor,kimisi dar pantolonlu erkek görmek istemiyor,bir diğeri bağrı açık erkeklerin kıllarını görmek istemiyor.Sandaletli çıplak ayak görmekten tiksinen insanlar var.Ben de mesela selülit görmek istemiyorum veya kapalı giyindiği halde çamaşırı belli olandan rahatsız oluyorum.Herkesin görmek istemediği bir şey var.Eminim mor sevmiyorum,giymesinler diyen bile çıkar.Bunun sonu yok.

yok canım? o zaman niye kendi ülkenin ya da kültürünün modasına uyuyorsun acaba? mesela neden uzakdogu modasına hiç uymuyorsun? acaba seni begenmezler diye olmasın?

Uzakdoğulu olmadığı için olmasın ? Tabii ki herkes içinde bulunduğu kültürün giyim tarzını benimsiyor.
Ayrıca bu sene kimono üstler çok moda,söylemeden edemedim.Her mağazada bulunuyor,yakında sıkça göreceğiz :)

ben bikere modaya uyarak degil begendigimi alir giyerim dedim,ha uysamda bunda ne kötülük var

begendigim olursa uzak doguda olur neden olmasin,ben begendikten sonra kimene
:

Bence de...Üstelik her moda erkekler tarafından beğenilmiyor.Mesela ugg modası erkeklere rağmen yayılmış bir modaydı:)

Yalnız bu parantez içindekiler,Ali Arslan'ın tefsiri,onu da belirtelim.
Kopyaladığınız yazının devamında Diyanet'in açıklaması var :

"Bu mananın kastedilmiş olmasının maddî aklî delili genellikle kadın vücudunun güzel ve çekici bulunmasıdır. Naklî delili ise "Süslerini göstermesinler" cümlesinin hemen arından "başörtülerini yakalarının üzerinden bağlasınlar" buyurulmasıdır. Buradaki mantık bağından zorunlu olarak, kadın vücudunun (nassa göre boyun, gerdan ve göğsü) ziynet, yani süs ve avret olduğu sonucu çıkmaktadır."

Üstüne bişey dökseydiniz yanlışlıkla,sonrada uzun bişeyler alıverirdiniz :) sinir bozucu gerçekten.Tamam açığız,açık giyiniyoruz ama bi sınır çizgisini unutuyoruz bazen..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla konunun neresine ne yazsam bilemedim.

Eşin sen de shirt giyiniyorsun sana da bakıyorlar ben dert edinmiyorum diye resmen suratına söylüyor oha diyorum artık.

Ben o kızın poposuna bakmasından ziyade bu lafı için resmen dunyayı yerinden oynatırdım..

Sorunun bence eşinin kızın poposuna bakmak olmasın o dedigi agır cümleyi bence daha fazla dikkate al..

konunuzu dünden beri okuyorum hatta bu sabah eşimlede paylaştım kıza bakmasından ziyade daha vahim bir durum var ortada.. eşiniz sizi sakınmıyor ..sanada bakıyorlar ne demek hoşunamı gidiyor bu yani ve eşinizin kesinlikle bir ahlak sorunu olduğunu düşünüyorum neler okuyoruz haberlerde ALLAH korusun inşaallah eşiniz hatasının farkına varır ancak sizde fevri davranarak haklıyken haksız duruma düşmeyin ve aranızdaki muhabbetin seviyesizleşmesine müsaade etmeyin kardeşim birbirinize sarfettiğniz sözler çok çirkin Allah yardımcın olsun kızınıda sağlıkla büyüt inşaallah

EIN aynı benzer konuma yaptığın yorumları hatırladım...
demeki neymiş başa gelmeyince anlaşılmıyormuş...
vhalla sabırlar diliyorum..zor..

konunu hatirliyorum..ama kizi taniyorum arkadasim yakin arkadasim siradan biri drgil uafa karsi abartmanda oturan birisi.insan bakar ama en yakin arkadasimin srvgilisine degil benimxyanimda.ben cok utandim ve cok kirildim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

disarda baskalarina bakmisliginida gordum esimin ama hic acmadim konuyu.ama bu benim yakin arkadasim mizin sevgiliside esimin uakon arkadasi.kizi suclamiyorum.burda alta tangaai gozuken birsuru insan var ozman hepsine baksin.bir insan bir kerw gorur kafasini cevirir.okarakterli insandir.ama bu defalarca gordum.birde kziin evindeyiz com zoruma gitti.kiskanclim degil.daha cok gururum kirildi.gozune sahip cikamayan baska yerine hic cikamaz.kiz suclu drgil.rsim suclu

Sende haklisin.ve anliyorum.bana gore acik giyinilende kaoaliyada bakilabilor insan insana ister istemez bakar.ama evine gittigimiz beraber vakit gecirdigimiz yakin bir arkadasa drgil.benim kiskaancligim bu degil.gururim kirildi.disardan biri olsa inan lafini bile acmaz.belki sadece ne bakiyosun derdim

Insam arkadaa olarak iyi biri.ama aynada tayti iyice cekip sexsi duruyormu diye kontrol ettigini gordum.aslinda birazda sogudum ama karakteri iyi bir insandir.ama esim gorsun diye yaptigini sanmiyorum..ben sikisan yaoisan seyleri giymeyi sevmiyorum.gobegi acik ta giymem. ama yerine gore sirti acim etek sort elbise giyerim.bana bakan erkekleri hic yakalamadim ben genelde onumw bakar yururum. galiba erkek arkadasi farketti.surati dusuk ve kizgindi..bilmiyorum istw oyle

seni anlıyorum inan ama a kişisi b kişisi ppek de fazla fark etmiyor inan...
hayal kırıklığı aynı oluyor...

aslinda bir kac kerw giyme dedi.ama ben antalyada osicakta alismisim oyle giymeye.buradada pek goze carpmiyor cunku herkes ayni giyiniyor.abes drgil pek.ama zaten 9 ay kis uc ay yaz da iki alisverise git direk havuza git.orda fsrketmiyor acik kapali.havuz cunku.ama cok kiskanc bir erkek degildir.cok nadir hissettim bemi kiska digini.belki kiskansa hemen birakirdimbende sort falan gyinmeyi.ama umrunda defil gibi.sende kemdi esine sanki kendini ispatlamaya calisiyorsun gibi oluyor durum.

dunden hicckonusmadik.buginde hiccyazmadi bana.kalbim cok kirik.bi ozuru gonul almayi bile haketmiyorum demekki.en cok zoruma gidende cok severek evlendik.ben evlilik dusunmuyorddum.ilk tanistigimizda o tatile antalyaya grlmisti.beni annesi ile beraber bot turuna cikarmisti.biz srvgili drgildik.daha yeni tanisiyorduk.botta yabanci kizlarda vardi.o hep benimle ilgileniyordu.bi kere bile bakmadi kizlara.bende ona kemdim dedim.biz srvgili degiliz.baskasina bakabilirsin yada konusabilirsin.oda bana drmisti: olurmu oyle sey! ne olursan ol ben yanimda bir bayan varken baskasina bakmam.cok ayip ve sana ssygisizlik.ve bem dusunmustum ne terbiyeli adam.evlenme sebeplerimden biride boyle biri olmasiydi.ama iki gun once yaptiklari beni ne acidan bu kadsr etkiledi bundanda anlayabilirsiniz.benim ona inancimi yikti.onu hala cok seviyorum.ama kendimi caresiz hissediyorum.kalbim kirik moralim bozuk.onca sryim icinde evi temizleyip kizimla ilgilenmem lagzim.suan tek istegim hic dusunmeden saatlerde uyumak. ama obile imkansiz.cok mu gucsuz bi imsanim ben diye suan kendimi sorguluyorum

kadinlar neden hep ezilmesi lagzim?? bu formda okadsr cok kotu sey ogrendim mi hic durust erkek kalmamis.basta melek gibiler sonra insanim omrunu aliyorlar aklim olsa evlenmezdim..bir erkegi kendi hayatinin en ustine koymamayi ogrendim.

ohooo eşinin niyeti baştan bozukmuş be canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…