Sen allah degilsin bilemezsin.ne kapalilar var neler yapiyor .ben cok düzgün yasayan bir genc bayanim.allah beni görüyor. Sen kimsin ki bana bunlari soyluyorsun.belki ben senden daha temiz kalpliyim iyilik severim .insanlara faydam dokunuyor.bak ne diyecem sen ve kocan kapi disari cikmayin olsun bitsin madem gormezsiniz insanlari yada irana gidin yada arabistana .bu ulke laik bir ulke istedigi gibi giyinir herkes.sana basini niye ortuyorsun diye ben cikisamazsam sende adabinla oturup bana laf carpitmican ok mi.hadi isinize bakin.
Ayrica görmek zorunda değilsiniz evet bakmazsaniz gormezsiniz dogal olarak..
Insanlara ahlak dersi vermeyin kendi ahlakiniza bakin önce. Ac kurt gibi bakan kocalariniza sahip çıkın. Yabancilarda erkek onlar niye bakmiyor madem.oda erkek buda erkek.kimse kiyafetimi elestiremez bu hakkı vermem.gunahlar kulla allah arasindadir.milletin kocasi bakicak diye istedigimi giyemicek miyim bu nasil bir zihniyet.nasil mantik pes..
Onsallah senin evlilere yasattigin skntiyi sende yasarsin konu sahbi gbide anlarsin bi nebze . Edeblk ddiign mini giymez anladin mi kime nereni aciosun sen derdin ne kizm mefret ediorm sen ve senin gbilerden ve nefret etmeye dev edicemde dahada yazmiorm allah yukarda sizn gbi psliklerde psikolijm bozuldu yuru git rmin ol esin de ne haltlar karistio haberin yok cnku hakediosun
___dega___
Birincisi bekarim.ikincisi benden nefr
Onlar bakmio cunku hergun yataklarinda baska kizlarla uyaniorlar seninde esin ole olsun oda bakmaz dogal olarak
___dega___
Ve ben arabistanda yasiyprum cnm ama turkiyye gelip gidiorm durumu goruorum vr size sadece allah islah etsin diorum zihniyete bak tamamen muslumanliktan uzak insallah dogru yolu bulursun
___dega___
Dha fazla yazamicam siz adami dinden xikarirsiniz yemin ederim.bide kalbim temiz dio senin kabln temiz olsa kac yazar allahin emrini yok sayiyosun vede insanlari tesvik ediosun millet bakcak die kifayetmi mi degitrcem dierekyazikkkkkk. Baro teşvik etme be kizm bari o gunahtan kendini ali koy insllha dogru yolu bursun hadi allaha emanet ol
___dega___
Valla biz ne kapilar gorduk ne haltlar yiyen simdi actirma agzimi.ne varsa sizin gibilerde var .
Valla biz ne kapilar gorduk ne haltlar yiyen simdi actirma agzimi.ne varsa sizin gibilerde var .
hale bak herkes birbirine müdehale ediyor.. kocam birine bakıyorsa suçlu olan benim kocamdır. o kadının bana vefa borcu yok ki. Kimsenin günahı kimseyi de bağlamaz. herkes örtünsün adamın içinde varsa yine gider oraya buraya bulur açar interneti izler... çocuk mu sizin kocalarınız ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?