Arkadasinin sevgilissine bakti

esim: Nerden biliyorsun pisman olmadigmi? Ayip bulmadigmi? Karsima cikip sordun mu?? Devam et yalanlarinla.. Bende hep ama hep niye bana kizdigni anlamaya calisdim. Eninde sonunda benim dedigm ortaya cikdi. Sen kendine kizdign icin bana herseyin sucunu veriyorsun. Her karai kendin verdin. Suclu benim??? Bana karaktersiz dedign icin yazdim( suc gene benim) soracakmisom ona pismanmisim utandin mi diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

meslegin yok paran yok diyip asagilarsan bemde kemdimi hizmetci gibi gorurum.senden ayrilinca tek basima hayatla ugrasmam gerekocek.eskidende oyleydi.sen yokkende benim bi hauatom vardi
olmedim surinmedim.hatta seve seve ugrasir calisir evime bakarim. bi sebrbim var hayatta kizim herseyom anlafin mi.zor olacak. ama kotu olmicak.bem annen drgilim.csenerce seni icimde tasiyip kizayim.affederim ve ununturum

esim: dua et kizim var ben: aylin olmasa defolup giderim.burda ne isim var oturup senim bana yaptiklarinimo cekicem.kendi arkadasinin kizina bakicaksin bemde kirildigim icin suclu olucam.git gotunu sat laflarini dimlicem oylemi.gercekci olmak bu oste.aylin olmasa sen bemi coktan kovardin.sen kovmadan oncede bem coktan gitmis olurdum
ikimizde tutan bisey varsa bu sevgi ssygi falan filan onlat olsa bu duruma gekinmezdi
bitti mi..

ben: ne tartismak nede kavga etmek nede baska bisey istiyorum.sen illa istiyorsan katsilil bulamassin.sumki ayrililtan baska bisey kalmadi esim: kizim olmasa Seni öldürürüm

kac gunden beri ne hissettigimi ben biloyorum..kim bilir ne diyicek.belkide birdaha aramaz bile

son komusmalarimiz bunlar arkadaslar

aslında sizin evliliğiniz zaten bitmiş şu konuşmalar eşinizin ilk günlerde yazdıları falan gerçekten saygı falan kalmamış aranızda konuşmayı iletişimi bilmeyen iki insan anca böyle yazışır tamam eşinizin yaptığı çok iğrenç ama yazdıkları çok çok kötü kelime bulamıyorum o kadının vücuduna bakmasından daha kötü eğer birbirinize karşı böyle devam edecekseniz lütfen iletişimde bulunmayın yazık o çocğa anne ayrı baba ayrı lütfen sirkelenip kendinize gelin bir boşanmadır gidiyor yapacağınızı bile bile rest çekiyorsunuz lütfen yapamayacağınız sözleri vermeyin eşinize söyleyecek tek şey ahlaki yönler çok zayıf, küfürbaz ve terbiyesiz bir insan olduğu sizide kendine benzetmeye başlamış lütfen o seviyeye düşmeyin söz gümüşse sukut altındır eşinizde birebir hiçbir şekilde iletişime geçmeyin ne evde ne tlf zaten görünen oki boşanamazsınız ve bu durumu en azından iki yıl çekmek zorundasınız yavrunuzla eğitiminizle evinizle ilgilenin

bosanma kagidini aldim. bosanicam.ama o bosanmak istemiyor.onin yazdiklari direk bosanma sebebi zaten.yoksa o istemesse 2 sene ayri yasamam lagzim mahkeme hemen bosuyor. onda sorun yok.is bulursam burdan beni gonderemezler.bem sirf kizimin yamimda kalmasini istiyorum.kizimin bakici parasini odeyebilirsem az maz grcinir giderim.bu evlilik olmaz boyle..

bak canım eğri oturup doğru konuşalım şu anda bulunduğun şartlar boşanmak için uygun değil sen de biraz fevrisin biraz sakinleş yavrunu eğitimini evini düşün eşinle iletişime geçme

Eteğinizdeki bütün taşları dökmüşsünüz.Artık sakinleşip bekleme zamanı olsun.
Eşin söylememesi gereken şeyler söylemiş ama sen de çok üzerine gitmişsin.
Üstüne gittikçe asla geri adım atmayacak,aksine hem suçlu hem güçlü tavrını sürdürecek.
Eşinin pişman olup özür dilemesini istiyorsan üzerine gitmekten vazgeçip kırgın olduğunu belli et.
Sen şöylesin sen böylesin şeklinde değil,beni çok kırdın,senden hiç beklemezdim şeklinde konuşursan herşey farklı olabilir.

Boşanmakta kararlıysan acele etme.Bugünden yarına boşanacak değilsin.Biraz zamana bırak,ikinizin de siniri geçsin.
Eşinin tehditleri şu anki kızgınlığıyla alakalıdır,zaman geçince aynı düşünmez diye umuyorum.

Eşinin konuşma tarzı,ikinizin iletişimi nasıldır bilemiyorum.Birbiriyle çok küfürlü argolu konuşan çiftler var.
Buna göre o hakaretleri tolere eder misin sana kalmış.

Seninle ayni karakterdeyim tamam gorebilrsn bir kere gozunde kaayabilir seyretmek nedemek terbiyesiz ama ayrilmak cok zor senin ne yasadigini hissetmeye calisiyorum yerine koyuyorum hakveriyorum Allah sabir versin ve inan kolayligi olacak oyle yada boyle pismanlari oynayacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kesinlikle büyütmüyosun canım..çok büyük terbiyesizlik etmiş...sen de onun yanında erkeklerin şeyini incele bakalım naapcak...ya da senin bu tarz davranışını her gördüğümde dekolte giyip çıkcam dışarı de bakalım nolcak..

Bemde oylw dusunuyorum burcu akrep insani akrep givi yaraliyor cok kinci oanlarda ve asiri inat bir insan birazda egoist

canım mesajını yeni gördüm.benim eşimde akrep burcu çok aşırı kıskançtır.akrep burcu erkeği çapkındır ama sevdimide asla vazgeçmez...
sen bu konuda eşine karşı tavrını al burnunuda iyice surtki bidaha bırak bakmayı aklından bile geçirmesin :18:

ilk basta kirgin oldugumu soyledim ona yakostirmadigimi oda veni sucladi ve olay buraya kadar geldi.yoksa bem olayin en basindan boyle ilimli davrandim.o bemo suclayomca devam etti

suana kadar capkinligini falan gormedim. ama hep bemi cok sevidigni kimseyle aldstmayacagini soylerdi bana gore aldstirda her seyide yapar kisiliksiz

az once disari cikti galiba arkafasini bekliyordu aglarken gordüm...bi insan aci cekiyorsa neden hala boyle davranir ki?

Esinizin en basta yaptigi cok yanlis hangi kadin olsa incinir,kirilir,kiskanir .Sikintinizi nasil dile getirdiniz bilemiycem ama olayin sonrasi olaydan dahada cirkin.Bence sorun arkadasinizin poposuna bakmasi degil cok daha buyuk sorunlariniz var .Kusura bakmayin ama aranizda Sevgi saygi hic yok mesajlarinizi okudumda farkindaysaniz olaydan kopmus bambaska yerlere gelmis birakin aranizda sevgiyi sanki birbirinizden nefret ediyosunuz ve aranizdaki bu cekismeye kizinizida dahil etmissiniz kiziniz ikiniz icinde tehtid unsuru olmus eger bosanmakta kararliysaniz bence hic diyaloga bile girmeyin direk davanizi acin ve bitirin ama yok pisman olsun ozurdilesin diye yapiyosaniz bunca lafindan sonra affetmeniz esinizin size olmayan saygisini dahada ayaklar altina alicaktir.Hakkinizda hayirlisi olsun.

az once disari cikti galiba arkafasini bekliyordu aglarken gordüm...bi insan aci cekiyorsa neden hala boyle davranir ki?

Bunu gidip ona sorsana derdim ama aranızda çok ciddi iletişim problemi var.
Sakince konuşamayacak kadar kincisiniz ikinizde. Parça parça ordan burda olayları önünüze koyuyorsunuz. Konuşup bitiremiyorsunuz.
Kesinlikle aile terapisine katılmanız lazım. O küçücük çocuğa olur herşey.

Ay ne kadar sinir bozucu bir durum dur bu yaa !!! Vallahi okurken sinir oldum , benim başıma gelse çok soğurdum çok ki bu konularda hiç savunma kabul etmem o kızı da uyarırdım açıkcası ne biçim giyiniş o ay ne sinir bozucu bir durum ya !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…