kac gunden beri ne hissettigimi ben biloyorum..kim bilir ne diyicek.belkide birdaha aramaz bile
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aradi actim.bana diyor nasilsin iyiyim dedim.bende iyiy birazzstresli falan hayat iste dedi.oylesine aramis.buna daha cok sinirlendim.dedim oylrsine arayacagin biri drgilim ben.benim icin bitti.artik bem varim.ayrilicam dedim.birsuri yazdi bana: Ask, sevgi iki gün icersinde bitmez. Senden özürdilemem gereksiz. Benimle konusma tarzin hic deyismedi. Iletisime girme tarzin yanlis. O gün olanlar dan sonra böyle davranman bana cok sey gösteriyor... inanilmaz bir düsünceye sahibsin. Benim kim oldugmu görmemen inanilmaz. O ayrilma kagid lar imzalicagmi düsünürsen daha hala yaniliyorsun. Inat ya, inat. Imzaglamam. Evliligmizi basdan beri oyub olarak gördün. Sana karsi nefret hissedmeye basliyorum. Herkeze karsi. Aylemle konusmucaksin dedin. Kim sana konus dedi ki. Güclü olmakdan söz ediyorsun. Bunlatin hepsini duyunca icimden seni girtlaklamak geliyor. Bukadar mi aptal olunur??
ben; bu yazdiklarimda seninle son iletisimimdi.oda beni oylesine aradigin icin.yoksa bunu bile yazmazdim.zor gunler gececek.sen benim hayatimdan cikicaksin ve o duygusal ccokuntude cikacak.gerisi onemli degil herseyin bir yolu elbet var.para drdigin ne ki elbet birgin az yerim birgun cok. aylin yeterli iyi olsun tel istegimde o.ve artik aylini bana katsi kullanmaya devam etme bu dahada zorlastirir herseyi.o senimde kizin benimde kizim. senin icin öldugümü yazmissin.inan bu en iyisi. sen beni zaten kaybettin.ölünde umrumda degil dirinde. kisa zaamn sonra bulursun kendine birini ozaman bemimle ugrasmayida kesersin.sana hic bir konuda bir gram guvenim kalmadi.seni cok karaktersiz buluyorum..evinde mecbur kaloyorum suan.ama istemessen ceker giderim aylinide alarak.yoksada benimle ugrasma senin evin istersen kari kiz bile getirebilirsin.arkafaslarini cagirabilirsin evinle ilgili hic birseye karismam.ben gidene kadar idare edebilirsen et.yoksa inam bende senim yuzunu gormeye hevesli drgilim. kaccgundur bir kere bile bakmadim yuzune..bakmam da
esim: Bak yazdiklarina bak. Pesevenk yazsan, sana yazdigm agirlikda yazmis olursun. Ama sen hep üste olmam gerek. Ben senin sebebini biliyorum zaten. Bana yalan konusmam gerekmiyor. Özür beklemisde falan. Benim seni aldaticagmi düsündün icin bana blyle davrandin. Inanilmaz bir fantszi var sende gerxekden. Seni bugün ariyarak hataga yapdim. Herzaman ki gibi. Birakicam seni artik. Öldün benim icin yanlis kelime. O hic öyle olmucak. Ama senden nefret ediyorum. Kabul etmeliyim. Ben ayrilmak icin bir parmagimi kaldirmam. Onu bil. Insanin son enejisini bitirebiliyorsun. Galba yarin ise de gitmicem. Siktir olup giderim. Sizinle mi ugrasicam hep. Isyerinde de ayni tantana katilarla. Kendinizi bir bok saniyorsunuz. Kendini kölle olarak görüyorsun. Bakalim bi benden ayrilinca, trmizlik yapicakmisin?? Aptal seni. Evlendign icin yapdigni düsünoyorsun. Cocuk var diye her gün senin görevlerin ayni. Onun icin bile bana suc veriyorsun senelerdir.
hayir bizde insan yakininin gotune basina bakmaz.karisinim yaninda hic bakmaz.cok karaktersizce.ben senin gibi genis drgilim.biz boyle yetistirilmedik. kemdinide hakli gordum bakmimde napim.yaziklar olsun sana.gozumden dustun anladin mi.pisman bile olmadin..seni artik istemiyorum hayatimda..ozgursun istedigin gibi davran.kendine sebepler bul.birdaha omayra ve maritasida gormek istemiyorum. ucunuz takilirsiniz.kim kimim gotune bakmak isterse artik. daha fazla yorma beni..hem ölüler msj okuyamaz. hadi saglicakla.seninle tektar tekrar ayni seyi konusacak degilim sendr anlayacak kapasite yok.ben sana gore drgilim hala anlamadin mi.anladin bence.
esim: Nerden biliyorsun pisman olmadigmi? Ayip bulmadigmi? Karsima cikip sordun mu?? Devam et yalanlarinla.. Bende hep ama hep niye bana kizdigni anlamaya calisdim. Eninde sonunda benim dedigm ortaya cikdi. Sen kendine kizdign icin bana herseyin sucunu veriyorsun. Her karai kendin verdin. Suclu benim??? Bana karaktersiz dedign icin yazdim( suc gene benim) soracakmisom ona pismanmisim utandin mi diye
meslegin yok paran yok diyip asagilarsan bemde kemdimi hizmetci gibi gorurum.senden ayrilinca tek basima hayatla ugrasmam gerekocek.eskidende oyleydi.sen yokkende benim bi hauatom vardi
olmedim surinmedim.hatta seve seve ugrasir calisir evime bakarim. bi sebrbim var hayatta kizim herseyom anlafin mi.zor olacak. ama kotu olmicak.bem annen drgilim.csenerce seni icimde tasiyip kizayim.affederim ve ununturum
esim: dua et kizim var ben: aylin olmasa defolup giderim.burda ne isim var oturup senim bana yaptiklarinimo cekicem.kendi arkadasinin kizina bakicaksin bemde kirildigim icin suclu olucam.git gotunu sat laflarini dimlicem oylemi.gercekci olmak bu oste.aylin olmasa sen bemi coktan kovardin.sen kovmadan oncede bem coktan gitmis olurdum
ikimizde tutan bisey varsa bu sevgi ssygi falan filan onlat olsa bu duruma gekinmezdi
bitti mi..
ben: ne tartismak nede kavga etmek nede baska bisey istiyorum.sen illa istiyorsan katsilil bulamassin.sumki ayrililtan baska bisey kalmadi esim: kizim olmasa Seni öldürürüm
aslında sizin evliliğiniz zaten bitmiş şu konuşmalar eşinizin ilk günlerde yazdıları falan gerçekten saygı falan kalmamış aranızda konuşmayı iletişimi bilmeyen iki insan anca böyle yazışır tamam eşinizin yaptığı çok iğrenç ama yazdıkları çok çok kötü kelime bulamıyorum o kadının vücuduna bakmasından daha kötü eğer birbirinize karşı böyle devam edecekseniz lütfen iletişimde bulunmayın yazık o çocğa anne ayrı baba ayrı lütfen sirkelenip kendinize gelin bir boşanmadır gidiyor yapacağınızı bile bile rest çekiyorsunuz lütfen yapamayacağınız sözleri vermeyin eşinize söyleyecek tek şey ahlaki yönler çok zayıf, küfürbaz ve terbiyesiz bir insan olduğu sizide kendine benzetmeye başlamış lütfen o seviyeye düşmeyin söz gümüşse sukut altındır eşinizde birebir hiçbir şekilde iletişime geçmeyin ne evde ne tlf zaten görünen oki boşanamazsınız ve bu durumu en azından iki yıl çekmek zorundasınız yavrunuzla eğitiminizle evinizle ilgilenin
bak canım eğri oturup doğru konuşalım şu anda bulunduğun şartlar boşanmak için uygun değil sen de biraz fevrisin biraz sakinleş yavrunu eğitimini evini düşün eşinle iletişime geçme[/QUOTE inan devletin ne derece destek cikacagini bilmiyorum ama daha oncede kadin siginma evine gittim.ve esime inandim hersry guzel olacak dedik dondum.istesem suan gene giderim.cunku oldutmekle tehtit ediyor.polise versem eve almazlar.esimi.haksiz durumda.ama cirkinlrsmek istemiyorum.3sene oldugu icim bemi burdan calismam dsrtiyla cikaramiyorlar.calistsam kizimi da yanima alabilirim.ve uzatmali oturumla kalabilirim.bilmiyorum.bakici icin brlediyeden destek alabilir yada ucuz bitane ayatlayabilirim.bakmam lagzim atastirmam lagzim.ona gore net bir karar verebilirim.
bak canım eğri oturup doğru konuşalım şu anda bulunduğun şartlar boşanmak için uygun değil sen de biraz fevrisin biraz sakinleş yavrunu eğitimini evini düşün eşinle iletişime geçme[/QUOTE inan devletin ne derece destek cikacagini bilmiyorum ama daha oncede kadin siginma evine gittim.ve esime inandim hersry guzel olacak dedik dondum.istesem suan gene giderim.cunku oldutmekle tehtit ediyor.polise versem eve almazlar.esimi.haksiz durumda.ama cirkinlrsmek istemiyorum.3sene oldugu icim bemi burdan calismam dsrtiyla cikaramiyorlar.calistsam kizimi da yanima alabilirim.ve uzatmali oturumla kalabilirim.bilmiyorum.bakici icin brlediyeden destek alabilir yada ucuz bitane ayatlayabilirim.bakmam lagzim atastirmam lagzim.ona gore net bir karar verebilirim.
bu evliligin yuruyecegine inanmiyorum.ve sonu ne olursa olsun rest cekicem.sartlarimi tam olarak bilip ona gore davranmaliyim.
hayir bizde insan yakininin gotune basina bakmaz.karisinim yaninda hic bakmaz.cok karaktersizce.ben senin gibi genis drgilim.biz boyle yetistirilmedik. kemdinide hakli gordum bakmimde napim.yaziklar olsun sana.gozumden dustun anladin mi.pisman bile olmadin..seni artik istemiyorum hayatimda..ozgursun istedigin gibi davran.kendine sebepler bul.birdaha omayra ve maritasida gormek istemiyorum. ucunuz takilirsiniz.kim kimim gotune bakmak isterse artik. daha fazla yorma beni..hem ölüler msj okuyamaz. hadi saglicakla.seninle tektar tekrar ayni seyi konusacak degilim sendr anlayacak kapasite yok.ben sana gore drgilim hala anlamadin mi.anladin bence.
Mrb arkadaslar.moralim cok bozuk umarim kendimi dogru ifade edebilirim..biz dun esimle cok iyi anlastigi bir arkadasi ile basketbol oynadik ve mac izledik.esimin arkadasinin kiz arkadasi ilede ben cok iyi anlasiyorum.yurtdusindayim burda pek arkadasim yok zaten.dun kiz bi tayt gitmis ama seyinini poposunun sekli cizgileri formu ortada ben de esimin surekli ona baktigini farkettim.poposuna) ve cok kirildim.yabanci bi kadina baksa belki bu kadar zoruma gitmezdi..sabahta aradi esim acmadim kirgin oldugimu belirttim.oda kendini savunmal icin sort giyiyorsun sende sanda bakiyorlar dedi.yani simdi ben sort giymesem kendisi o kiza bakmazmiydi sizce????neyseki ben cok sibirlendim ve bu konuyi cok icerledim.insan bi bakar gorur birdaha bakmaz bunu kiskanmam ben.ama esim hep oraya takiliyordu gozleri.cok zoruma gitti.ve onunla konusmicam bi anda sogudum suan cok sinirliyim..sanki yaptigi cok dogru.ben onu benim yanimda kariya kiza bakmiyor diye sevdim evlenmek istedim.bu bemim icin onemli bi durum.kiskancliktan cok saygi gurur meselesi.cok kiriginim gercekten.nasil gecixek bende bilmiyorum.buyutuyormuyum acaba
Bemde oylw dusunuyorum burcu akrep insani akrep givi yaraliyor cok kinci oanlarda ve asiri inat bir insan birazda egoist
Eteğinizdeki bütün taşları dökmüşsünüz.Artık sakinleşip bekleme zamanı olsun.
Eşin söylememesi gereken şeyler söylemiş ama sen de çok üzerine gitmişsin.
Üstüne gittikçe asla geri adım atmayacak,aksine hem suçlu hem güçlü tavrını sürdürecek.
Eşinin pişman olup özür dilemesini istiyorsan üzerine gitmekten vazgeçip kırgın olduğunu belli et.
Sen şöylesin sen böylesin şeklinde değil,beni çok kırdın,senden hiç beklemezdim şeklinde konuşursan herşey farklı olabilir.
Boşanmakta kararlıysan acele etme.Bugünden yarına boşanacak değilsin.Biraz zamana bırak,ikinizin de siniri geçsin.
Eşinin tehditleri şu anki kızgınlığıyla alakalıdır,zaman geçince aynı düşünmez diye umuyorum.
Eşinin konuşma tarzı,ikinizin iletişimi nasıldır bilemiyorum.Birbiriyle çok küfürlü argolu konuşan çiftler var.
Buna göre o hakaretleri tolere eder misin sana kalmış.
canım mesajını yeni gördüm.benim eşimde akrep burcu çok aşırı kıskançtır.akrep burcu erkeği çapkındır ama sevdimide asla vazgeçmez...
sen bu konuda eşine karşı tavrını al burnunuda iyice surtki bidaha bırak bakmayı aklından bile geçirmesin :18:
az once disari cikti galiba arkafasini bekliyordu aglarken gordüm...bi insan aci cekiyorsa neden hala boyle davranir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?