- 20 Ekim 2009
- 4.491
- 5.153
- 723
tamam biri acik veyalt hos giyinmisse ve kendiside guzelse insan bakiyor.benim bazen kapali bauanlarda dikkatimi cok ceker ne hos derim kendi kendime.kiskanmam.esim de bakabilir.ama defalarca esi yanindayken esinin gozlerine degilde baskasinin biryerlerine bakarsa osaygisizlik.bi zahmet erkekler esleri srvgilileri yokken bakicaksa baksin.ama benimde bi gururum var.ben kadin drgilmiydim orda. onum poposu benim gozlerimden dahami dikkat cekti esim icin.beni bile gormeden bakti oyle.dusunmeden.kiz ne giyerse giysin cok tahrik edici olsa bile erkek arkadasi bile utandi kizin bu tarzindan ama genede benim esim oyle giyindigini gordukten sonra tekrar tekrar hemde benim yanimda yapmamaliydi.bu karsi cinsi kiskanclik meselelsi drgil gurur meselesi.gururum kirildi.baskada bisey diyemicem.herkes istedigini giyer. benim esim boyle her gordugune bakocak biriyse beni bile yaninda gormeyecek biriyse evlenmesin bekar grssin oyle olan kim varsa asilsin elde etmeye calissin ne bileyim.ben onun karisiyim ne hakla benim yanimda kiza defalarca bakar hrmde tanidigim birisi.kizla bidaha gorusmicem.normalde cok yazisirdik ama bi kac gundur yazmiyorum kiza.ben nasil o kizin yuzune bakim ko bu saatten sonra bu konu yuzunden bosanma durumuna geldik.esim sana bakti kotuyuz mu diyim kiza
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben sizi biryerden çıkaracağım ama:26: kimsiniz bir düşüneyim, bernakk, sezensezgi, akkan86, ebrusayar,bircanc, fuldenn86?
Pisman olmus olsa kendini daha fazla uzme unut diyecegimde sana verdigi cevaplar zeytinyagi gibi uste cikmalar daha da sinir bozucu arkadasim.Kendi kaybeder.Gul gibi karin varken baskasina bak olcak seymi.P
Kiymetini en kisa zqmanda anlar insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eşiniz özrü kabahatinden beter modunu basarmış masallah. Bence eşinizin sağlam bir reste ihtiyacı gelmiş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bak cnm sunu anlamiosun.. herkes istedigi halti yer anladinmi. Git evine 50 erkek getir istedogini yap yada baska seyler ama kendine yapiosun ve kimse senin yaptigin sey sonucu aile yikmior ve sadece seni ilgilendirir. Ama acik giyinmek baska bise neden? Cnku acik giydikce niyetin ne olursa olsun, yaninda esi olan srfsiz erkekler bakcak sana ve eslerini zor durumda birakacaksin vede konu sahibi gbide bosancaklar belkide. Sen farkinda deilsin ama sadece acik giymek istedign icin bircok aile yikilio ve bunun gunahini bitek adam almior sende buna dahil oluyorsun. Adam zaten srfsiz ben adamlari savunmuorum ki sen olmasan baskasina bakmicakmi? Bakacak. Ama sanada bakcak sen ole giyinirsen ve sende sebep olmus olcaksin. Bu durumda acik giymen aana deil cevrendeki ailelere sevgililere zarar veriypr ama bunu anlamani beklemiorm yasayan bilir. Bende musluman olarak ve allah bir kere uyarmayi farz kilmis muslumani bende bu Frzimi yerine getirdim seninuyardim ister anla ister anlama ister alin ister alinma benden cikti bu. Gerisi sana kalmis.
___dega___
kadınlar özgürce giyinemicek yani ? erkek çocuklarını büyütürken bu zihniyetle büyütürsek, sonuçları da bu şekilde olur..
boşanın ya da boşanmayın demeyeceğim ama kesinlikle ilk adımı siz atmayın.afedersiniz ama size parama dokunma götünü sat, kaltak gibi şeyler söylemiş ve aslında sadece bunlar bile boşanma sebebidir.kızınızı alamamaktan korktuğunuz için, çalışmadığınız için falan boşanmaktan korkuyorsunuz anlıyorum ama boşanmasanız bile sakın bir süre sonra yumuşamayın lütfen daha önce de dediğim gibi zaten adamın size saygısı yok anladığım kadarıyla bir de kendini haklı görmesin.o kadar çirkin şeyler söylemiş ki kenidisini affettirmek için uğraşması lazım, onu söylediklerine pişman edin.artık bunu ne kadar alındığınızı söyleyip sonrasında özür dileyene kadar küs kalarak mı yaparsınız ne yaparsınız orasını siz bilirsiniz, hangi yöntemi kullanabilirsiniz bilmiyorum ama bu lafların altında kalmayın lütfen.ben okurken çok kötü oldum ya Allah sabır versin.ne kadar da kırmış sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?