Arkadasinin sevgilissine bakti

eşiniz aşırı derecede terbiyesizmiş. hem suçlu hem de güçlü. konuyu güzelce kapatacağı yerde, alttan alacağı yerde saçma sapan bir yere getirmiş resmen... ve size etmediği laf kalmamış. ben size katılıyorum çünkü tayt ile şort bir değil bana göre de... o nedenle ben olsam ben de bu durumdan çok rahatsız olurdum.

çok afedersiniz ama oha!!! ne terbiyesiz adam bu ya

Önce sen iyi olacan ki kizina yar olabilesin.
Karamsar olmamaya calis.
Hayatta hersey insanlar icin,
Istersen bir piskologa git,rahatlarsin,sana yardimci olabilir.
Allaha sigin,isyan etme.

sigortam var ama sigortamin icinde psokolog yok.cok pahali bikere gittim 4 kere gitsem esimin tum maasi kadar tutar.cok pahalimburda herkesin ozel sigortasi var.devlet bakmiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hemen hmen herkes aynisini yazdi.sadrce bi kac kisi dinle bagdastirdi ve kadinlarin sucu oldugini soyledi.ama bende size katiloyorumve ayni dusunuyorum.eve geldim mac izliyordu gucsuz gorunmek istemedim kafam dagilsin diye bu halde almanca calistim

Nasıl bir laçkalıktır bu inanamadım .
Karısına bu cümleyi kuran adamdan hayır gelmez .

yalniz esin inanilmaz rahat ve pişkin bir adam. olayı bir cümleyle kendi tarafına cevirmis. ayrıca o ettigi cumle hicbir erkeğin karısına kurabilecegi cinsten degil. sen baktigni gormussun, rahatsız olmussun ve uyarmissin. bu durumda o sana bakildiginin farkında ama hic rahatsız olmamis oluyor.

kadın olarak sen bile bakmisken bi erkegin gözünün kaymasi cok normal ama ısrarla gözünü alamaması cirkin. yoldan gecen herhangi bir kadin da degil bu arkadasinin sevgilisi. hem davranisi hem savunmasi hos degil.

bu arada tum sayfalari okumadim ama yurtdisinda yaşıyorum demissin, esin turk mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayanlar oralarini buralarini sıktırıp acık sacık gıyınmekten ne anlar acaba?.Hesabı buyuk hemde cok buyuk,bu dunyanın bırde obur tarafı var unutmayalım..alınan ahlar,yıkılan yuvalar Allah sorar.

Konu sahıbı arkadas gercekten gercekten durumunuza cok uzuldum.
Allah bır cıkar yol verıp ferahliga ulastırsın sızı ınshallah.

Arkanızda aılenız olmus olsaydı gızlı bır sekılde cocugunuzu alın bıletınızı ayarlayıp kacın Turkıye'ye derdım

Amaaaa guvenilir ailede yok

Okul bitirdinizmi Turkiyede.? Meslek?

Bir mesleginiz var ise aileyede ihtiyaciniz olmaz,calisir kizinizi buyutursunuz Turkiyede.

InshAllah bir mesleginiz vardir.

COCUKLARIMIZI OKUTALIM

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Haa sen schweiz da kaliyorsun degilmi?
Almanya sandim.
Öyle ise kendi doktorun olacaksin,yoksa kimse sana yardim etmez.
Kendini gelistirmeye calis,dil kursunu aksatma sakin,sen ayaklarinin üzerinde durabilirsen kizinida kendinide mutlu edersin.

hemen hmen herkes aynisini yazdi.sadrce bi kac kisi dinle bagdastirdi ve kadinlarin sucu oldugini soyledi.ama bende size katiloyorumve ayni dusunuyorum.eve geldim mac izliyordu gucsuz gorunmek istemedim kafam dagilsin diye bu halde almanca calistim

Yahu o utanan o olsun,sen tabiki normal ol almacanida ögren gez kizinla,hayati zindan etme kendine.

sabah isten esim aramis telefonum kapaliydi..kesin gene arar.beni msjlardan engellemisti acmis.. dum ayrilma dilkecesini gordu...axaba ararsa acsam mi hic bilmiyorum..

Canım üzülme boşver bu erkek milleti hep aynı aynı durum banada olmuştu.Ama erkeklerde şu mantalite var karısı biyana dunya biyana.O kızda kabahatli sonucta ole giyinmesi normal deil.Ben bile yolda acık sacık biri gezse bakıyorum yani.Ki söz ettiğimiz erkekler.Kadınların beyni mantiga erkeklerin beyni uçkura çalışırmıs.Bu erkekleride böle kabullenmek lazım.Sonucta aldatma falan olmamıs (Allah korusun kimsenin basına vermesin) göz kayması.Bu gibi durumlardada fazla trip atmamak gerek.Fazla naz aşık usandırır derler.Ben eşime neler yapıodum nie sağa baktın nie sola baktın önüne bak aptalmısın.Filmlerdeki kadınları övdüğünde misal ne güzel kızmıs gözleri güzelmiş dediğinde içeri odaya gidiodum.baktım böle olmuyo bi zaman sonra kalkıp gitmeme alıştı umursamıyo bile.Kendi kendime dedim ben ne yapıorm salakmıyım bile bile adam elden gitcek.Hemen kendime ceki düzen verdim.şimdi hiç biere bakmıyor.baktırmıorm deil artık kimse dikkatini cekmiyor.Çunku ilgi odagı ben oldum:)Sende boşver fazla konuyu uzatma onların hep bir bahanesi olur sana sölediği gbi ee sende giosun sanada bakıorlar.bu bi cvp deil ama oanda susup kalıosun.cunku dalaşmak istemiosun.[/QUOTE]

Ac bence ve bu konulara girerse,telefonda onunla bu konulari konusmak istemedigini söyle.

gene donup dolasip ayni yere geldim.aslinda bende konusmak istemiyorum.belki bosanmayla ilgili bisey soyliyecek belkide ozur dileyecek.suan ozur bile dilrse grc kaldi kalbim kirildi bikere.yarayi azmadan tedaci ediceksin.benim esim bemim yaralarimi kangren etmeden ozur dilemez aksone ustume gelir.ben naoicam bu adamla.bu saaten sonra bu kirginlik hemen grcmrz zaten

kac gunden beri ne hissettigimi ben biloyorum..kim bilir ne diyicek.belkide birdaha aramaz bile

aramadi tekrar acsamda anyi kobiyu tartismaya hix gucum yok.

aradi actim.bana diyor nasilsin iyiyim dedim.bende iyiy birazzstresli falan hayat iste dedi.oylesine aramis.buna daha cok sinirlendim.dedim oylrsine arayacagin biri drgilim ben.benim icin bitti.artik bem varim.ayrilicam dedim.birsuri yazdi bana: Ask, sevgi iki gün icersinde bitmez. Senden özürdilemem gereksiz. Benimle konusma tarzin hic deyismedi. Iletisime girme tarzin yanlis. O gün olanlar dan sonra böyle davranman bana cok sey gösteriyor... inanilmaz bir düsünceye sahibsin. Benim kim oldugmu görmemen inanilmaz. O ayrilma kagid lar imzalicagmi düsünürsen daha hala yaniliyorsun. Inat ya, inat. Imzaglamam. Evliligmizi basdan beri oyub olarak gördün. Sana karsi nefret hissedmeye basliyorum. Herkeze karsi. Aylemle konusmucaksin dedin. Kim sana konus dedi ki. Güclü olmakdan söz ediyorsun. Bunlatin hepsini duyunca icimden seni girtlaklamak geliyor. Bukadar mi aptal olunur??

ben; bu yazdiklarimda seninle son iletisimimdi.oda beni oylesine aradigin icin.yoksa bunu bile yazmazdim.zor gunler gececek.sen benim hayatimdan cikicaksin ve o duygusal ccokuntude cikacak.gerisi onemli degil herseyin bir yolu elbet var.para drdigin ne ki elbet birgin az yerim birgun cok. aylin yeterli iyi olsun tel istegimde o.ve artik aylini bana katsi kullanmaya devam etme bu dahada zorlastirir herseyi.o senimde kizin benimde kizim. senin icin öldugümü yazmissin.inan bu en iyisi. sen beni zaten kaybettin.ölünde umrumda degil dirinde. kisa zaamn sonra bulursun kendine birini ozaman bemimle ugrasmayida kesersin.sana hic bir konuda bir gram guvenim kalmadi.seni cok karaktersiz buluyorum..evinde mecbur kaloyorum suan.ama istemessen ceker giderim aylinide alarak.yoksada benimle ugrasma senin evin istersen kari kiz bile getirebilirsin.arkafaslarini cagirabilirsin evinle ilgili hic birseye karismam.ben gidene kadar idare edebilirsen et.yoksa inam bende senim yuzunu gormeye hevesli drgilim. kaccgundur bir kere bile bakmadim yuzune..bakmam da

esim: Bak yazdiklarina bak. Pesevenk yazsan, sana yazdigm agirlikda yazmis olursun. Ama sen hep üste olmam gerek. Ben senin sebebini biliyorum zaten. Bana yalan konusmam gerekmiyor. Özür beklemisde falan. Benim seni aldaticagmi düsündün icin bana blyle davrandin. Inanilmaz bir fantszi var sende gerxekden. Seni bugün ariyarak hataga yapdim. Herzaman ki gibi. Birakicam seni artik. Öldün benim icin yanlis kelime. O hic öyle olmucak. Ama senden nefret ediyorum. Kabul etmeliyim. Ben ayrilmak icin bir parmagimi kaldirmam. Onu bil. Insanin son enejisini bitirebiliyorsun. Galba yarin ise de gitmicem. Siktir olup giderim. Sizinle mi ugrasicam hep. Isyerinde de ayni tantana katilarla. Kendinizi bir bok saniyorsunuz. Kendini kölle olarak görüyorsun. Bakalim bi benden ayrilinca, trmizlik yapicakmisin?? Aptal seni. Evlendign icin yapdigni düsünoyorsun. Cocuk var diye her gün senin görevlerin ayni. Onun icin bile bana suc veriyorsun senelerdir.

hayir bizde insan yakininin gotune basina bakmaz.karisinim yaninda hic bakmaz.cok karaktersizce.ben senin gibi genis drgilim.biz boyle yetistirilmedik. kemdinide hakli gordum bakmimde napim.yaziklar olsun sana.gozumden dustun anladin mi.pisman bile olmadin..seni artik istemiyorum hayatimda..ozgursun istedigin gibi davran.kendine sebepler bul.birdaha omayra ve maritasida gormek istemiyorum. ucunuz takilirsiniz.kim kimim gotune bakmak isterse artik. daha fazla yorma beni..hem ölüler msj okuyamaz. hadi saglicakla.seninle tektar tekrar ayni seyi konusacak degilim sendr anlayacak kapasite yok.ben sana gore drgilim hala anlamadin mi.anladin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…