Arkadasinin sevgilissine bakti

Milena sanırım söz konusu çocuk olunca mantık devreden çıkıyor, kaybetme korkusu ayrı bir şey... Ama dediğin gibi bu çok temel bir kural, çocuk anneden kolay kolay alınmaz, tam anlamadım arkadaş İsviçrede yaşadığı için oradaki şartları sağlaması gerektiğini falan yazmış. Ama Türkiyede ailesi varmış Türkiyeye de dönülebilir...

Öyle mi?O kısmı kaçırmışım,hakkınızda hayırlısı diyelim,sıkmayın canınızı.Türkiye'ye dönersiniz belki,bir yolu bulunur elbet,orada uzman yorumu alabileceğiniz bir yetkili yok mu ulaşabileceğiniz?Konuyla ilgili detaylı bilgi verse,size yol gösterse-sosyal hizmet görevlisi,hukuki danışman vs-Dil biliyor musunuz?

Eşin garip biri.
Bu nasıl cevap ya ee sende şort giyiyorsun sanada bakıyorlar
Bulunduğunuz ülke neresi bilmiyorum ama eşiniz asimile olmuş Türklüğünü unutmuş gibi.
Rahatça eşine Sanada bakıyorlar diyebiliyorsa bir erkek Tc'de yaşamadığı çok belli yani.
Bence tavrınızı ortaya koyun yaptığı çok çirkin birşey.
Bide arkadaşınıza bakıyormuş ya ne iğrenç.
Ben şu saatten sonra o arkadaşımla dahi görüşmezdim, korkardım.

turkiye gidersem vatandasligom oluyor.babasida vurda oldugi icon trye gondermezler keske gonderseneler.burdaki sartlari biraz zor burasi zaten irkci bir ulke.guya dunyanin srandartlari sosyal sarktlari en iyi ulke
...direk demokrasi ile yonetiliyor.ama gel gorunki bu boyle gormuyorum ben buraai bo yanci icin cok zor ve pahali bir ulke

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet konu sahibi arkadaşta durum farklı,ama benim bu dediğim diğer türkiye'de yaşayan kadınlaraydı ama haklısın tabi.

çok üzüldüm kızın durumuna yaw :26:

demek ki pislik kanunları bildiği için ağzına geleni sayıyor.. offf allah yardımcın olsun arkadaşım ne yapılır bilemedim..

imza: ben
arkadaşım yazdıklarını zor okuyorum kusura bakma yardımcı olmaya çalışıyorum ama anlamıyorumki yazdıklarını.
herkes istediği gibi giyinir hanımefendi. isteyen şort giyer isteyen mini etek giyer. burda önemli olan eş dediğimiz adamların kişilikleridir. kimseye benim kocam sana bakar şort giyemezsin diyemezsiniz. adam olsun şort giyene bakmasın

Son düzenleme:
Haklı ve haksız taraflarınzı yazayım:
1. Erkekler radar gibidir nerede açık bir kadın, kız varsa tesbit eder bakar, görmez bakar ve hedefe dakikalarca kitlenir bilinçsiz olarak.
-Sizin bu durumdaki hatanız o sırda olaya tepki koyup, anında oyunu bitirecektiniz. Bir saniye o durumda, o yerde kalmayacaktınız.
-Kızın giyinişinden siz de sizde çok rahatsız olmuşsunuz, normal bir durum gibi kalakalmışsnız, çok yakın arkadaşsa uyarabilirdiniz.
-Eminim o kızda uyarılsa o kadar düdük gibi kıyafet giyemezdi. Yakışmamış kıyafetin, leke var varmış gibi gözüküyor falan deseydiniz.
2. Kocanızın savunması yersiz ve gereksiz ama dürust davranmış.
-siz uzaktıkça uzatmış, ,ilk hakareti başlatmış, devamını getirmişsniz.
-Az ve öz konuşursunuz. Gözünü öyle korkutursunuz ki, öyle tepki verirsiniz ki adamın gıkı çıkamaz.
-Bu söz düellosuyla olmaz. Siz söyledikçe adam uzatmış, midemiz bulandı kocanızın laflarından. Ama bunu devam ettiren sizsiniz!
3. Lafı hemen boşanmaya getirmişsiniz, adam da haliyle kapıyı göstermiş.
- eğer çifler arasına sorun olursa erkek adam bavulunu alır çıkar, kadın evini terk etmez.
-güçsüz ve kimsesiz göstermişsiniz kendinizi, adam da bunu biliyor nasıl olursa gidecek yeri yok havasında....

demek ki pislik kanunları bildiği için ağzına geleni sayıyor.. offf allah yardımcın olsun arkadaşım ne yapılır bilemedim..

Şimdi baştan dikkatlice okudum,durum düşündüğümden de kötü,hey Allahım ya,baba çocuğuna düşkün olmasa velayetini falan anneye verse dicem ama uyuzluğuna vermez gibime geliyor.Arkadaşım dil biliyor musun,çalışsan falan dicem ama...

Son düzenleme:

kopyalıyorum aynen imza ben
neymıs acık gıyınırsen erkekler tabi bakar oldu canım..
zaten herkes adam olup onune bakmayı ogrense kımse kımsenın kıyafetıne karıstı yok acık oldu kavgaları ortadan kalkar

Son düzenleme:
bence senin eşinde ciddi sorunlar var ... bu adam normal değil madem sanada bakıyorlar giydirmesin kendiside bakmasın yok böyle saçmalık bide verdiği cevaba bak çay demle ey allahım ya

Bir saniye bile katlanma o pisliğe.
Yazdıklarını da delil olarak gösterirsin mahkemede ciddi tazminat ödemek zorunda kalır. Görür tek kuruşu vermek için o ne satacak bakalım aşağılık pislik.

İsviçre gibi bir ülkede daha çok sosyal hakkınız olmalı. Eşiniz sizi yanlış bilgilendirmiş olmasın sakın. Avukatla konuşmalısın. Çocuğun isviçre vatandaşı değil mi? size nafaka bağlanır.

eş diye koluma taktığım adam olsun önüne baksın da şort giyene bakmasın bir zahmet. aman birinin kocası bize bakacak da huzuru kaçacak diye kimse istediği gibi giyinemeyecek mi yani. giyim tarzımızın değil, bakış açımızın değişmesi gerek.

cocuk dogmadan omce ayaklarimi operdi aglasam yamimdan ayrilmazdi.kiymetimi bilir derdime ortak olurdu.cocuk dogdu.nasil olsa muhtac gidemez dusunesi galiba ona boyle davrandorttiriyor egolari sisiyor belki.

boyle dusunuyosaniz kocam ona buna niye bakti demeye hakkiniz yok.ben kimseyi giyinisiyle kinamam umrumda da olamz ama azcik neden sonuc illiskisi kurarsaniz iyi olur. Sen kocanin baskasina bakmasini istemiyosan sende giyimine dikkat ediceksin cunku sende birilerinin ilgisini cekebilrsin. Tabi ki erkegin karakteri de onemli ama cok acik giyinenler kadinlarin bile dikkatini cekiyo erkegin nasil cekmesin. Erkek belli bi fitrat uzerine yaratildi kadindaysa cekicilik ozlligi var. Herkes kendine biraz dikkat etse kimse magdur olmaz.Gercekten de cogu sey kadinda bitiyo

ben calisirsam cocuga kim bakicak canim

hersey parayla sosyal hizmetler icin dilim hala ywterli degil.ama avulatlar para aliyor vilgi vermek icin

Sen giyim kuşam konusunda gayet rahat olan bir arkadaşımız değil miydin?
O giydiğin kıyafetlerle sana bakılıyordur eminim, buna karşılık eşinin de dışarıdakilere bakması normal.

ben calisirsam cocuga kim bakicak canim

Çocuğun kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ki ama sen de haklısın,biraz bekle büyüsün,sen de o zamana dil öğrenirsin derdim ama kim bilir kaç sene sürer o kadar zaman ne yapacan .neyse hiç bilemedim canım,ne yapılır ne edilir.Allah yardımcın olsun.Madem kocanla çok tartışmamaya çalış,çok ses etme,sinirlerin bozulmasın daha fazla.

aksine esin baskasina bakmamsi icin biraz bakimli olmak lagzim baskasi giyince baksin ben giyince suclasin yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…