Bu devirde hala daha bu kadar temel bir hukuk kuralını bilmeyen var mı gerçekten?:44:O kadar çok buna benzer konu gördüm ki...Çocuğumu benden alır diye boşanamıyorum,ya alırsa,ya iyi avukat tutarsa vs vs...
Konu sahibesi ben de arkadaşlara katılıyorum,o mesajları da bir kaç yere kaydedin ne olur ne olmaz,hakkınızda hayırlısı olsun
isvicre oyle degil arastirdim.alma ihtimalleri var.babanim paraai oldugi icin ve burda yasam sartlari agir dunyaninda en pahalo ulkesi olmasindan gerek.devlet anneye versek calisamaz bix bakocaz hesabiyla paraai olana veriyor.helede vatandas drgilsen kalmak istiyorsan calisman lagzim.yoksa cocil mocuk demeyip postaliyorlar.okudum bizzat
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Milena sanırım söz konusu çocuk olunca mantık devreden çıkıyor, kaybetme korkusu ayrı bir şey... Ama dediğin gibi bu çok temel bir kural, çocuk anneden kolay kolay alınmaz, tam anlamadım arkadaş İsviçrede yaşadığı için oradaki şartları sağlaması gerektiğini falan yazmış. Ama Türkiyede ailesi varmış Türkiyeye de dönülebilir...
Milena sanırım söz konusu çocuk olunca mantık devreden çıkıyor, kaybetme korkusu ayrı bir şey... Ama dediğin gibi bu çok temel bir kural, çocuk anneden kolay kolay alınmaz, tam anlamadım arkadaş İsviçrede yaşadığı için oradaki şartları sağlaması gerektiğini falan yazmış. Ama Türkiyede ailesi varmış Türkiyeye de dönülebilir...
Bu devirde hala daha bu kadar temel bir hukuk kuralını bilmeyen var mı gerçekten?:44:O kadar çok buna benzer konu gördüm ki...Çocuğumu benden alır diye boşanamıyorum,ya alırsa,ya iyi avukat tutarsa vs vs...
Konu sahibesi ben de arkadaşlara katılıyorum,o mesajları da bir kaç yere kaydedin ne olur ne olmaz,hakkınızda hayırlısı olsun
imza: benHiç hoş bulmuyorum her yeri belli eden taytları, hayır üstüne kapatan bi tişört giy bari. Biz zorunda mıyız senin her yerini görmeye
Eşinizdeki genişliği anlamadım doğrusu, nasıl bi gevşeklikse bide sen de şort giyiyosun demiş.
Eşinizin yaptığının adı rezillik. Büyütmüyorsunuz.
arkadaşım yazdıklarını zor okuyorum kusura bakma yardımcı olmaya çalışıyorum ama anlamıyorumki yazdıklarını.bosanma kagitmalarini aldim sonumda olmuyorsa olmuyor beni dusurdugu duruma bak sanki ben bir erkegin biyerlerine bakmisimda o bana kizmis gibi..bana beddua etti insallah arabanin altinda klair kafan ezilir diye..bu kadar befret hissetti oan bana.sanki ben sucluyum.cok yorgunum by evlilikten.lanet oladi ailem icin ben canimi veittim arar sorarim ama onlar rsimin gorunr giriyorlar vosanmayalim diye.herkes kemdini dysunuyoe.esim bana bugun dedi.ailene desem onlar bile sana kizar kinar seni bu ne ya bikrim herkesten kizim var yoksa suan evde olmazdim.ama vitiricem.kozimida kaybetsem bi insan bu kadar asagilanip hakarete ugramaz.yarin birgun kizim da gorucek bunlari o dahami iyi bilmiyorum
herkes istediği gibi giyinir hanımefendi. isteyen şort giyer isteyen mini etek giyer. burda önemli olan eş dediğimiz adamların kişilikleridir. kimseye benim kocam sana bakar şort giyemezsin diyemezsiniz. adam olsun şort giyene bakmasınKusura bakma ama esin hakli baskalarinin kocasinin da sana bakmadiginin garantisini verebilir misin. Belki de sen boyle biseye sebep oldugun icin ayni sey senin basina geldi.Acik gezip baskalarinin kocalarinin ilgisini cekenler o kadinlarin hakkini nasil odicek cok merak ediyorum.benim basima gelse hakkimi kesinlikle helal etmem
Haklı ve haksız taraflarınzı yazayım:bem vurda kizi suclar bir sey yazmadim.hep boyle erkek odaklimi dusunmemiz lagzim toplum olarak.insan imsana bakar evlide bakar bekarda ama esinim yanimda degil.boyle bi durumda kadinin sucu acik giyinmek mi yani
erkek bakmali..erkek aldatir aldattigi kadin suclanir ya oyle bir yorum.bakmicak..herkes istedigini giyer.esinim kizinim yaninda yapmical bunu ben baska bi aciklama tanimam.ama saygi duyuyorum yorumunuza
çok üzüldüm kızın durumuna yaw :26:
demek ki pislik kanunları bildiği için ağzına geleni sayıyor.. offf allah yardımcın olsun arkadaşım ne yapılır bilemedim..
herkes istediği gibi giyinir hanımefendi. isteyen şort giyer isteyen mini etek giyer. burda önemli olan eş dediğimiz adamların kişilikleridir. kimseye benim kocam sana bakar şort giyemezsin diyemezsiniz. adam olsun şort giyene bakmasın
isvicrede yasiyorum para komdeyae cocuk onda kaliyor.bende burda surunmem lagzim is bulup esek gibi devletin istedigi herseyi karsilamam lagzim sirf vurda kalmak icin.kizimi gorebilmek icin lanet olsun sansim yok
kopyalıyorum aynen imza ben
neymıs acık gıyınırsen erkekler tabi bakar oldu canım..
zaten herkes adam olup onune bakmayı ogrense kımse kımsenın kıyafetıne karıstı yok acık oldu kavgaları ortadan kalkar
çok üzüldüm kızın durumuna yaw :26:
demek ki pislik kanunları bildiği için ağzına geleni sayıyor.. offf allah yardımcın olsun arkadaşım ne yapılır bilemedim..
imza: ben
arkadaşım yazdıklarını zor okuyorum kusura bakma yardımcı olmaya çalışıyorum ama anlamıyorumki yazdıklarını.
herkes istediği gibi giyinir hanımefendi. isteyen şort giyer isteyen mini etek giyer. burda önemli olan eş dediğimiz adamların kişilikleridir. kimseye benim kocam sana bakar şort giyemezsin diyemezsiniz. adam olsun şort giyene bakmasın
Şimdi baştan dikkatlice okudum,durum düşündüğümden de kötü,hey Allahım ya,baba çocuğuna düşkün olmasa velayetini falan anneye verse dicem ama uyuzluğuna vermez gibime geliyor.Arkadaşım dil biliyor musun,çalışsan falan dicem ama...
Öyle mi?O kısmı kaçırmışım,hakkınızda hayırlısı diyelim,sıkmayın canınızı.Türkiye'ye dönersiniz belki,bir yolu bulunur elbet,orada uzman yorumu alabileceğiniz bir yetkili yok mu ulaşabileceğiniz?Konuyla ilgili detaylı bilgi verse,size yol gösterse-sosyal hizmet görevlisi,hukuki danışman vs-Dil biliyor musunuz?
ben calisirsam cocuga kim bakicak canim
boyle dusunuyosaniz kocam ona buna niye bakti demeye hakkiniz yok.ben kimseyi giyinisiyle kinamam umrumda da olamz ama azcik neden sonuc illiskisi kurarsaniz iyi olur. Sen kocanin baskasina bakmasini istemiyosan sende giyimine dikkat ediceksin cunku sende birilerinin ilgisini cekebilrsin. Tabi ki erkegin karakteri de onemli ama cok acik giyinenler kadinlarin bile dikkatini cekiyo erkegin nasil cekmesin. Erkek belli bi fitrat uzerine yaratildi kadindaysa cekicilik ozlligi var. Herkes kendine biraz dikkat etse kimse magdur olmaz.Gercekten de cogu sey kadinda bitiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?