Arkadasiniz ve sevgilisi/esi ile disari cikar misiniz? Ben mi abartiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazısı olur biter arkadaş arkadaş diye vallahi kanlim olsun kardeşim olsun demişler.

Gitti zengin koca
Kafanizda tipik bir Türk kadini imaji cizmissiniz herkesi ayni kaliba sokuyorsunuz. Evet gitti cok üzüldüm. 2700 Euro aliyorum ayda(yurtdisindayim) evet kariyerli biri olsun istiyorum bu dogru ama zengin olmasi sart degil

Ya belki geldi ama adamın kriterlerini bilmiyoruz ki , aradığı özellik kardesinde var belki
Olabilir de ilk önce ben tavrı doğru gelmedi bana. Arkadaşını kardeşinden bile kıskanıyor. Konu sahibinde kıskançlık var ve olayların nedeni de bu kıskançlık

Kafanizda tipik bir Türk kadini imaji cizmissiniz herkesi ayni kaliba sokuyorsunuz. Evet gitti cok üzüldüm. 2700 Euro aliyorum ayda(yurtdisindayim) evet kariyerli biri olsun istiyorum bu dogru ama zengin olmasi sart degil
Valla kafamdaki Türk kadını imajına mili miline uyuyorsunuz zaten

E asgari ücret değil mi o zaten? Neyle övündünüz şuvan?

Arkadaşınız birisini bulmuş eh adam iyi biri belli ,siz öbür kişiyi sizinle değil kardeşiyle tanistirmak istemesine çok bozulmussunuz (herkes nasibini alır takmayın bu kadar)Arkadaş dost vs çok anlam yüklemeyin.Bir daha teklif ederlerse gitmeyin madem rahatsız oldunuz.

El ele tutuşup sadece ikisinin sohbet etmesi hoş değil. Ergen gibi, ya da başka zaman başbaşa hiç kalamıyorlarmış gibi… bunun gençken sevmezdim bana yapılmasını, ben de hiç yapmadım. Hele yaşınızı düşününce ekstra düşüncesizce geldi. Arkadaşını kardeşiyle tanıştırması normal geldi. Covid olunca sevgilisini araması da hadi yine normal sayılacak bir hareket. Benim değerlendirmem bu şekilde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…