- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi Kutupyildizi86
-
Kuzenle kardeş aynı kulvarda değil amaOna kalirsa kuzenimle de kan bagim var. Bazi arkadaslarimi kuzenimle asla degismem
Demek ki arkadaşınız için öncelik ailesiymiş ki siz aklına bile gelmemişsinizKardesinden kötülük gören cok insan duydum ama o ayri bir konu
Gitti zengin kocaÖncelik onun hakkı. Resmen kadının hakkını yemişler
Neden her seyden bir anlam cikarmaya calisiyorsunuz. Ben de internetten ariyorum hatta kendisiyle beraber indirdik appleri.O zaman siz de bulursunuz ne diyelim , arkadaşınız kötü bir şey yapmış gibi internet üzerinden sürekli tanıştı diyorsunuz
Ya belki geldi ama adamın kriterlerini bilmiyoruz ki , aradığı özellik kardesinde var belkiDemek ki arkadaşınız için öncelik ailesiymiş ki siz aklına bile gelmemişsiniz
Bazısı olur biter arkadaş arkadaş diye vallahi kanlim olsun kardeşim olsun demişler.Normal olarak öyle. Bazı insalar için değil çoğu insan için öyle. Bütün arkadaşlarımı toplasanız kardeşlerimden birinin tırnağına değişmem. Adı üstünde biri kardeş, biri arkadaş. Beklentileriniz çok acayip gerçekten.
Kolay gelsin bol şansNeden her seyden bir anlam cikarmaya calisiyorsunuz. Ben de internetten ariyorum hatta kendisiyle beraber indirdik appleri.
Kafanizda tipik bir Türk kadini imaji cizmissiniz herkesi ayni kaliba sokuyorsunuz. Evet gitti cok üzüldüm. 2700 Euro aliyorum ayda(yurtdisindayim) evet kariyerli biri olsun istiyorum bu dogru ama zengin olmasi sart degilGitti zengin koca
Olabilir de ilk önce ben tavrı doğru gelmedi bana. Arkadaşını kardeşinden bile kıskanıyor. Konu sahibinde kıskançlık var ve olayların nedeni de bu kıskançlıkYa belki geldi ama adamın kriterlerini bilmiyoruz ki , aradığı özellik kardesinde var belki
Valla kafamdaki Türk kadını imajına mili miline uyuyorsunuz zatenKafanizda tipik bir Türk kadini imaji cizmissiniz herkesi ayni kaliba sokuyorsunuz. Evet gitti cok üzüldüm. 2700 Euro aliyorum ayda(yurtdisindayim) evet kariyerli biri olsun istiyorum bu dogru ama zengin olmasi sart degil
Tlye çevirince diyor sizi diyor oo :)) insan neden maaşını yazar kiValla kafamdaki Türk kadını imajına mili miline uyuyorsunuz zaten
E asgari ücret değil mi o zaten? Neyle övündünüz şuvan?
Övünmedim zengin ese ihtiyacim yok demek istedim.Valla kafamdaki Türk kadını imajına mili miline uyuyorsunuz zaten
TL = Euro yaptı ki eziklen biraz diye eheheheValla kafamdaki Türk kadını imajına mili miline uyuyorsunuz zaten
Zengin koca aramadigimi belirmek icin, ihtiyacim yok cünküTlye çevirince diyor sizi diyor oo :)) insan neden maaşını yazar ki
YurtdisindayimTL = Euro yaptı ki eziklen biraz diye ehehehe
Maaş yazamaya gerek var mı ? Hala ordayim , erkek veya kadın gelirini direkt beyan etmesi çok itici yaZengin koca aramadigimi belirmek icin, ihtiyacim yok cünkü
Bence varÖvünmedim zengin ese ihtiyacim yok demek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?