Arkadasiniz ve sevgilisi/esi ile disari cikar misiniz? Ben mi abartiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tesekkürler degerlendirmeniz icin. Tanistirma konusunda ben gereksiz alinganlik ettim o zaman. En iyisi üclü olarak görüsmemek galiba. Kendimi cocuklari gibi hissettim yanlarinda, kabul etmem yanlisti

O kadar kiskandiniz ki benim dediklerime inanmak istemiyorsunuz. Kiskanclik hepimizin ruhende var demek
Aci ama size şöyle söyleyeyim maaşıniz Euro olsa ne olmasa ne olacak ,yurtdışında yaşasaniz ne yasamasaniz ne olacak ...Eey gidi aklınız kaçan kismette olduktan sonra yemisiz Türk tipi kadın değilim laflarini

Merhaba. Oncelikle sizi anlayabiliyorum. Arkadasiniz madem sizi cagirdi sevgilisiyle birlikte. Bence de daha ilgili olmaliydi size karsi, yemek parasini odememekle de ayip ettigini dusunuyorum. Öte yandan acaba sevgilisi mi kizi bu sekilde davranmaya tesvik ediyor bilmiyorum. Yani benim sevgilim ben ve kiz arkadasim disari ciksak ve erkek arkadasim bana cok sirnasik olsa uzaktan belki ben de ona sirnasik davraniyorum gibi gozukebilirdi, arkadasim yanlis anlayabilirdi belki, beni suclayabilirdi.
Arkadasinizin ovdugu ve kiz kardesiyle gorusturmeye calistigi kisi konusuna gelince, bana arkadasinizin yaptiklari arasinda sadece bu cok dogal geldi. Kiz kardesini sizin onunuze almasini normal karsiladim.
Yani genel olarak benim yorumum; arkadasiniz fazla ince dusunceli birisi degil ama cok kotu birisine de benzemiyor:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…