Arkadasiniz ve sevgilisi/esi ile disari cikar misiniz? Ben mi abartiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni yok saymaları konusunda ayıp etmişler, haklısın. Hesap konusunda da sonuna kadar haklısın, neye takıldığını çok iyi anladım mevzu ödetmek değil asla. Kız kardeşine sevgilisinin arkadaşını ayarlamak konusunda bozulacak bir şey yok bence. Bazı insanlar böyledir, sevgili yokken ölümüne kankadır. Sevgili yapınca pabuçlar dama.

Tamam belki ben de kardesime ayarlarim ama kardesim 8 saatlik uzaklikta oturuyorsa, orda bir düzeni varsa ona ayarlamayabilirim de, sevgilisini bir senedir taniyan insan, sevgilisinin arkadasini ne kadar taniyabilir ki, o yüzden arkadas bana daha mantikli gelirdi
dunyadaki butun erkekleri size ayarlayalim oldu mu? once bi hepsini size teklif edelim siz begenmezseniz baskasini bulsunlar

Valla ben kolay mı insanlardan vazgeçiyorum bilmem ama görüşmeyi keserdim sanırım.Ne o öyle mıç mıç yanımda sevgilinle başbaşa vakit geçirmek istiyorsan beni çağırma.Benim de nişanlanmama sebep olan arkadaşım yalnız bazen o aramak,gelmek istemez hep derim ben zaten onu düşünüyorum ona göre görüşelim yada gel diyorum sen tedirgin olma diye.Düşüncesizlik tamamen.
Ödeme kısmına gelince ben sanırım çiftin yanında yalnız olsam ben kendi hesabımı öderim diye mutlaka teklif ederim.

Bu bilgi bana ve konuma ne kazandirdi ?
Ne yapalım o zaman sana ,beklentin nedir ,ne yapayim demişsin, biz de diyoruz ki burda sorun sen de.Ama hoşuna gitmeyince beğenmedim mi basıyorsun, kıskançlık ediyorsun yazmış herkes ,doğrusu budur

Maddiyatci degilim, sonra ki aciklamami tekrar okuyun bir zahmet. Maddiyatci olmadigimi kendisi de cok iyi bilip dile getiriyor zaten. Para degil tutumdan dolayi yüz kere yazdim. Iyi arkadasini da istedigine yapabilir ama konuyu da acmazsin. Sevgilimin cok iyi bir arkadasi var ama onu kiz kardesime yapcam demek gayet sacma bir sey. Kiz kardesine yapabilirsin ama bunu arkadasina anlatmazsin.
Niye? Devlet sırrı mı? Gayet havadan sudan muhabbet işte. Siz de iyi dileklerde bulunsaydınız keşke dicemmm de işte

Bence tek sorun aralarinda konuşmalari olmuş devamli.
Birini cagirip sonra da sohbet disinda birakmak hoş bir davraniş değil yaşina göre davranmamiş hiç arkadaşiniz. Arkadaşlik kesilir mi tabi sizin bileceginiz iş, ben soğuyabilirdim galiba.

Sizin arkadas bizim tipik kizlardan sevgili bulunca degisen tiplerden, ayrica bu bir adettir ya, eniste ile cikinca kiz arkadaslar da hesap Ödemez. Bu kiz sevgilisi ile ayrilinca kosarak kapiniza gelir ama o kapiyi kapatin bence siz
Kimin adeti bu bedava sirke baldan tatlıdır diyenlerin herhalde

Siz ama tanimadiginiz insanlara burda kiskanc diye etiket yapistiriyorsunuz, arkadasin sevgilisini de ücüncü görüsüm. Demek ki bugün olanlarda beni rahatsiz Edici seyler vardi. Maddiyatci dediginiz kisi cevresinden sürekli sana yapana sen de yaparsin, o sana yapiyor mu biraz akilli ol laminiert duyan kisi.
Vay arkadaş bir kez pasta kahve ısmarlanmayınca böyle mi oluyor arkadaşlıklar ya

Yaw seninde sevgilin olur gidersiniz beraber vs ok hadi ama ne isim var arkadas ve sevgilisiyle🙄 isim
Gucum yok aralarinda durcam.. gitme bence zaten arkadasin sana
Pek onem vermiyor sanki

Ben yakin arkadasimin birini aradigini bilsem, sevgilimin cok iyi arkadasi var kiz kardesime ayarlicam demem, bence gereksiz. Siz farkli düsünüyor olabilirsiniz. Bana her bulusmamizda sen de birini bul dörtlü bulusalim dedigi Halde, sakayla Karisik o zaman beni biriyle tanistir bile demedim
Arayan bulur ha gayret

Bazi insanlar icin kan bagi kardesligi daha önemli demek ki. Hakli olabilirsiniz.
Tabiki de öyle
Kan bağıyla can bağıyla bağlı olduğum aynı karında büyüyüp aynı ana baba için ağladığım insan dururken bir kahve pasta ısmarlamadım diye laf edecek insana mı daha çok değer verecem

Sohbetin dışında bırakılmanız haricinde bir sorun göremedim ben. Onu da kendi kendinize abartma ihtimaliniz yüksek.

Hesap kısmında arkadaşınızın sevgilisinden para alması bile rahatsız edici geldi bana. O ödeyecekseyse kalkıp kendi ödemeliydi, öyle ele para vermeye ne gerek var? Üstüne benimkini ödemedi diye düşünmeniz 🤦‍♀️
Sevgilisinin arkadaşı için ilk kardeşini düşünmesi kadar normal ne olabilir ayrıca?

Sohbetin dışında bırakılmanız haricinde bir sorun göremedim ben. Onu da kendi kendinize abartma ihtimaliniz yüksek.

Hesap kısmında arkadaşınızın sevgilisinden para alması bile rahatsız edici geldi bana. O ödeyecekseyse kalkıp kendi ödemeliydi, öyle ele para vermeye ne gerek var? Üstüne benimkini ödemedi diye düşünmeniz 🤦‍♀️
Sevgilisinin arkadaşı için ilk kardeşini düşünmesi kadar normal ne olabilir ayrıca?
Adam oturmuş masaya, hatunları göndermiş bişeyler almaya. Öküz azcuk sanki.

Benim konumdan bagimsiz, arkasimdan yalnizliktan cok skildigi icin Internet üzerinden bir cok kisiyle görüstü ek sonun da kafasi bu adamla uyustu. Kasinca da bulunabiliyor yani:)

Kimsenin size birini bulma misyonu yok mu? Neden o zaman hayatinda birini isteyenlere, cevrenize duyurun beni biriyle tanistirin deyin diye öneride bulunuluyor ?
Benim çevremde kimse böyle bir istekte bulunmuyor, bulunsada yapmam, bunun adına birşey diyorlar biliyor musunuz?
Ben de kimseye bana koca bul demedim
Ortalığa düşüp yana yakıla koca da aramadım, nasipte varsa karşına çıkıyor

Sürekli kendi aralarında konuşmaları dışında rahatsız edici bir şey yok.

Ne yani cidden elin adamının verdiği parayla alışveriş yapmayı düşünmediniz değil mi?

Ayrıca kardeşiyle birini tanıştırıyor diye niye bana yapmadı demek de ne bilim 🤦‍♀️
Ay ben de yanlış okudum sandım😐😐 ne münasebet diyecekleri yerde..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X