- 28 Şubat 2018
- 374
- 401
- 53
- 27
- Konu Sahibi neeoglakmigeliyor
Arkadaşımın oğlunun sünnet düğünü var.Aslında samimiydik ama mesajında" sünnet düğünümüze gelmek isterseniz bekliyoruz"demiş.Kırıldım açıkçası.Ne cevap vermeliyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toplu mesajdır oArkadaşımın oğlunun sünnet düğünü var.Aslında samimiydik ama mesajında" sünnet düğünümüze gelmek isterseniz bekliyoruz"demiş.Kırıldım açıkçası.Ne cevap vermeliyim?
Toplu mesajdır üstelik şu pandemi sürecinde kimse zorunda hissettirilmemeliArkadaşımın oğlunun sünnet düğünü var.Aslında samimiydik ama mesajında" sünnet düğünümüze gelmek isterseniz bekliyoruz"demiş.Kırıldım açıkçası.Ne cevap vermeliyim?
Korona dönemi normal böyle cümleler. Kırılacak bir şey yok ortada.Arkadaşımın oğlunun sünnet düğünü var.Aslında samimiydik ama mesajında" sünnet düğünümüze gelmek isterseniz bekliyoruz"demiş.Kırıldım açıkçası.Ne cevap vermeliyim?
Ne demesi gerekiyordu?Arkadaşımın oğlunun sünnet düğünü var.Aslında samimiydik ama mesajında" sünnet düğünümüze gelmek isterseniz bekliyoruz"demiş.Kırıldım açıkçası.Ne cevap vermeliyim?