- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.251
- 548
- Konu Sahibi neeoglakmigeliyor
Corona diye şart değil gelmeniz korku duyuyorsanız gelmeyin alınmam demiş kadın kibarca. Nesine alındınız bunun yahu pes cidden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçte kırılmazdım hoşuma giderdi.Çünkü ben gitmek istemezdim böyle bir ortamda.Bence vebal almak istememiş,zorunlu hissedilsin istememiş çokça zarif bir davet buldum, sizin düşündüğünüzün aksine.Arkadaşımın oğlunun sünnet düğünü var.Aslında samimiydik ama mesajında" sünnet düğünümüze gelmek isterseniz bekliyoruz"demiş.Kırıldım açıkçası.Ne cevap vermeliyim?
Gelebilirseniz beklerim diyebilirdi mesela.Nem kapacak bulatta aramıyorum.Size özel davetiye mi bastırsaydı? Buluttan nem kapıyorsunuz.
Aslında aramak bile değil gelmek isterseniz yerine gelebilirseniz beklerim demesini beklerdim.Yatak odanı bile anlattığım insanımBu aşamada hiç diyaloğunuz olmadı mı ? Hazırlıklar nasıl gidiyor diye sormadınız mı ? Sünnet hakkında konuşurken samimice size, kutlama yapılacak ama ne bileyim kalabalık olsun da istemiyorum malum salgın var riske girmek istemem vs. demesini beklerdim.
Evet ben de alınganlık ederdim, samimi arkadaşsa süreçten de haberim varsa ayrıca aranmak isterdim... Çünkü ben öyle yapıyorum yani samimi arkadaşımsa ve bir kutlama organizasyon yapılacaksa, seni de bekliyorum diye arar, ama salgın var gelmezsen de darılmam derim.
Samimi arkadaşa toplu mesaj atmak nedir ayrıca :/
Arkadaşınız o kadar ince düşünmüş ki, pandemiden dolayı gelmek istemeyenleri zor durumda bırakmak istememiş. Tabii anlayabilene.Gelebilirseniz beklerim diyebilirdi mesela.Nem kapacak bulatta aramıyorum.
Arkadaşınız o kadar ince düşünmüş ki, pandemiden dolayı gelmek istemeyenleri zor durumda bırakmak istememiş. Tabii anlayabilene.
Ben size katılıyorum, yakın arkadaş böyle dememeliydi neyse sağlık olsun gitmek isterseniz gidin küslük olmasın maksat...Aslında aramak bile değil gelmek isterseniz yerine gelebilirseniz beklerim demesini beklerdim.Yatak odanı bile anlattığım insanım
Kulağı öyle tutmasaydı da böyle tutsaydı.Gelebilirseniz beklerim diyebilirdi mesela.Nem kapacak bulatta aramıyorum.
“Gelmek isterseniz beklerim” yerineeee “gelebilirseniz beklerim” demesini istermis konu sahibiPandemiden dolayı atılmış toplu bir mesaj. Size ayrı bir mesaj göndermesini mi isterdiniz, onu anlayamadım. Cümlede gücenecek bir şey yok bana kalırsa.
“Gelmek isterseniz beklerim” yerineeee “gelebilirseniz beklerim” demesini istermis konu sahibiNezaket de suc bu memlekette
![]()
Kesinlikle oyle ama elbette ki herkesi ayni anda memnun edemiyorsunuz. Halbuki mesajin tamamindan incelik akiyorNe farkı var ki? Pandemiden dolayı gelmek istemeyenler olabileceğini düşünerek atılmış, kişilerin imkanlarından kaynaklı gelememe olarak değil. Bence ikincisinden daha nazik bir mesaj dediğiniz gibi. :)