arkadasla cok sukur guzel haberi aldim 4 haftalik hamileyim ;) Allah isteyen berkese nasip etsin is

Baska doktora git.belki ultrosnu ii deildir.ben ozel hastsbeye gidiom direk ilk bastan beri jelle gobekten bakio dewlet hastaneleri ultrosonlari ii olmadigi icin alttan bakio..bunum gibi bisi olabilir.baska yere git

kızlar çok şükür cmrts günü keseyi gördük ama yanında kan varmış rahimim kalp şeklinde olduğu için,düşük önleyici iğne yaptılar,10 gün dikkat ediceksin dedi Rabbim herkesin bebeğini korusun inşAllah. önümüzdeki cmrt tekrar gidicem kalp atışlarını duyablirmiyim? 5 hafta biriş oluyor cmrtesi

mrb kızlar arkadasım bunlardan yapıyor dusunursenız lohusa tepsılerı seker sepetlerı bebegınıze takı yastıkları hersey var bunlar ornek olsun dıye paylastım eger dusunursenız burdan ıletısıme gecebılırız cok uygun fıyata yapıyor.

Canım gittim özele zaten gitmem mi tabiki tek doktorla kalmam hem devlet hem özele gittim

Devlette özel de hem jel ile karından kesin emin olmak içinde alttan da baktılar

Canımmm teyzem kızııı keyfini çıkar hamileliğinin..

Mrba aranıza yenı katıldım,birşey sormak istiyorum gebelik haftanızı doktorda nasıl ogrenıyosunuz

Kızlar bende 6+3 haftalık hamileyim. Keseyi 5 haftalıkken görmeye gittiğimde dr değerlerin çok düşük görünmez dedi. Beta hcg kaç olunca görünüyo kese.

Benim 5 hafta 2 gunlukken 3000 kusurdu beta hcg kesede gozuktu insallah c.tesi kalp atisini duymaya gidicez insallah duyulur suanda 6 hafta 5 gunluk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…