canım yumurtlamaya göre olmuyor hesap... bende öyle sanıyodum eskiden... ama araştırınca öyle olmadığını anladım... o yumurtanın döllenebilmesi için belirli bir zamanın geçip olgunlaşması gerekiyor... bu olgunlaşma süreside gebelikten sayılıyor... yumurtlama hesabıyla olsaydı ben 2 haftalık hamile bile olmazdımAma o yumurtlama günü öncesinde korunmasız ilişki olmadı. Teknik olarak 4 hafta olabilir belki adet gününden hesaplanırsa ama teorik olarak 3 haftalık :)
ama bu takvimler teorik olarak değil adet tarihine göre yapılıyor... bebeğinin gelişimini göremiycen takvimden tatlım... doktora gidince doktorun sana anlatırevet doktorlarda adetin ilk gününden hesaplıyorlar biliyorum ama ben gününü bildiğim için takvimi yumurtlamaya göre yaptım
canım yumurtlamaya göre olmuyor hesap... bende öyle sanıyodum eskiden... ama araştırınca öyle olmadığını anladım... o yumurtanın döllenebilmesi için belirli bir zamanın geçip olgunlaşması gerekiyor... bu olgunlaşma süreside gebelikten sayılıyor... yumurtlama hesabıyla olsaydı ben 2 haftalık hamile bile olmazdım
sabahları aç karnına ilk yediğin şey ceviz olsun... ama sadece 2 tane yiyceksin... 2den az fayda etmez... 4ten çok olursada kabızlık yapar ceviz... bana yeşilçay iyi geliyodu kabızlığa ama şimdi hamileyim... bebişe dokunur diye içmiyorum... zeytinyağının içine kuru inciri koy ve beklet bir gün kavanozda ağzı kapalı olsun... her gün sabah aç karnına yeMerhaba kizlar oncelikle Rabbim herkese bebegini kucagina almayi nasip etsin benim transferim 23 aralikta yapildi suan 5 hafta 6 gunluk gebeyim ama doktorun verdigi ilaclardan dolayi kabizlik sorunu yasiuorum kuru kayisida yedim aktiviada yiyiyorum bol bol su icip hic ekmek ve pilav makarna yemiyorum ama fayda etmiyor en son doktoru aradim duphalac verdi fayda etmedi lavma verdi oda fayda etmedi bekunis diye ilac var onu kllandim gcici sorun oldu suan 10 gunu asti tuvalete cikamiyorum napabilirim tecrubesi olanlar yardim etsin lutfen
önceki hamileliğimde bende senin gibi hesap yapıyodum... misal: bebiş doğdu... bebişin evleninceye kadar olan yaşını yumurtanın olgunlaşma süresine benzetelim mesela...bebiş olgunlaştı=bebek olgunlaştı... şimdi bu olgunlaşan bebek evlenirken sen bu bebeğe sen sıfır yaşındasın diyebilirmisin diyemezsin... yumurtanın gelişip olgunlaşması 2 haftayı buluyor... sen bu 2 haftayı çöpe atmış oluyosun canım benim... kattım karıştırdım... anlayanlar anlamayanlara anlatsınHımm anladım öyle hesaplarsak tamam. :) değiştireyim takvimi
yeşil çay iç canım sabah aç karnına... bide onu dene... ben içer içmez gidiyorumYarenim99 ben zeytinyagi ictim cevizde yedim sabah ac karina soguk sutte ictim fayda etmedi artik agri belime vurdu cok kotu haldeyim
önceki hamileliğimde bende senin gibi hesap yapıyodum... misal: bebiş doğdu... bebişin evleninceye kadar olan yaşını yumurtanın olgunlaşma süresine benzetelim mesela...bebiş olgunlaştı=bebek olgunlaştı... şimdi bu olgunlaşan bebek evlenirken sen bu bebeğe sen sıfır yaşındasın diyebilirmisin diyemezsin... yumurtanın gelişip olgunlaşması 2 haftayı buluyor... sen bu 2 haftayı çöpe atmış oluyosun canım benim... kattım karıştırdım... anlayanlar anlamayanlara anlatsın
gayet gözzel anlatmişum demekkiiian
gayet iyi anladım
şimdi baktım eğerine göre 6 haftalık olman lazım canım... hatta kesede oluşmuştur ALLAH 'ın
Benim adet gecikmemin 9undu gununde 1900du.
Bitki caylari gebelikte zararli icmeyin doktorlar diyoyeşil çay iç canım sabah aç karnına... bide onu dene... ben içer içmez gidiyorum
bir yerde zararı olmaz diye okudum... başka yerdede zararlı diye okudum...napsın... kabızlık daha zararlı benceBitki caylari gebelikte zararli icmeyin doktorlar diyo
Merhaba son adet tarihiniz neydi acaba :) benim 24 aralik ne zaman test yapmam gerekir sizce. Siz ne zaman yaptinizama bu takvimler teorik olarak değil adet tarihine göre yapılıyor... bebeğinin gelişimini göremiycen takvimden tatlım... doktora gidince doktorun sana anlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?