arkadasla cok sukur guzel haberi aldim 4 haftalik hamileyim ;) Allah isteyen berkese nasip etsin is

Merhaba son adet tarihiniz neydi acaba :) benim 24 aralik ne zaman test yapmam gerekir sizce. Siz ne zaman yaptiniz
benimki 12 aralık canım... bence adetini bekle... günün geçerse yaparsın kan testi...ben hemen adet öncesi yumurtladığım için benimki kanda geç çıktı biraz

benimki 12 aralık canım... bence adetini bekle... günün geçerse yaparsın kan testi...ben hemen adet öncesi yumurtladığım için benimki kanda geç çıktı biraz
Öyle yapicam ayin 13 unde test yaptım negatif cikti kan testi cok erken degil mi test tarihim. Umudumu kaybetmemeliyim değil mi

Öyle yapicam ayin 13 unde test yaptım negatif cikti kan testi cok erken degil mi test tarihim. Umudumu kaybetmemeliyim değil mi
çok erken yapmışsın canım yaaaaa... bu ne acele... sabır... hiç çocuğun varmı... bu ilk bebiş olacak galiba

çok erken yapmışsın canım yaaaaa... bu ne acele... sabır... hiç çocuğun varmı... bu ilk bebiş olacak galiba
Evet bu ilk olacak :)
Sizce cok erken oldugu icin mi cikmadi? Ne zaman yapmaliyim sizce. Bana dua ederseniz de cok sevinirim hamilelerin dualari kabul olurmus :) Allah size bebeginizi bagislasin meleginize kavustursun inşallah :)))

Evet bu ilk olacak :)
Sizce cok erken oldugu icin mi cikmadi? Ne zaman yapmaliyim sizce. Bana dua ederseniz de cok sevinirim hamilelerin dualari kabul olurmus :) Allah size bebeginizi bagislasin meleginize kavustursun inşallah :)))
amin canım benim... bana çokça dua et emi... bende sana dua ederim... Rabbim bebişini göbüşüne kondursun hayırlısıyla tez vakitte... erken olduğu için çıkmamış tabikide... en kesin sonucu adet gününde adet olmazsan öğrenirsin...birde herkesin yumurtlama günü farklıdır... mesela ben adetten hemen önce yumurtladığım için adetimden 5 gün sonra ancak çıkıyor sonucum ki bundada öyle oldu...belki sendede geç yumurtlama vardır... yumurtlama gününü bilirsen hamile kalmanda kolaylaşır canım benim

Benim adetim 9 gun gectikten sonra test yaptim.ozaman 1900du hcg en net goruntu ozamandi

Ben bu hamilelik takvimi anlamıyorum son adet tarihime gore 7+1im ama 8 haftalik gosterio.sizde de mi oyle

Ben bu hamilelik takvimi anlamıyorum son adet tarihime gore 7+1im ama 8 haftalik gosterio.sizde de mi oyle
Evet canım öyle yani orda yazıyo örn benim takvimde 7. Haftanın içinde diyo yani 6+3 aslında ama 7. Haftanın içi sayıldığından öyle yazıyo

Merhaba kızlar ben en son aralık 17 de adet olmuştum bugün kanda bt hcg 70.84 çıktı sizce bu değer normalmi düşükmü

Iki gun sonr a yenile testi 2 kat artmissa sorun yok :) bence normal bi deger.hayirli olsun

ben.de dua istyorum. bnim de ilk olaxak. ben de sakaciktan cok errken test yaptim da. gunu beklemek cok stersli ya. 5 gun sonra cift cizgi gorurum insallah amin

Kızlar çok şükür bin şükür kesemizi cuma günü gördüm.ama bebegımz henuz teşrif edemedi doktor iki hafta sonra tekrar görüşelim dedi ozmana 7 haftam da dolmus olucak umarım bebeğimi görür kalp atışlarını dinleriz...

ben.de dua istyorum. bnim de ilk olaxak. ben de sakaciktan cok errken test yaptim da. gunu beklemek cok stersli ya. 5 gun sonra cift cizgi gorurum insallah amin
bekle canım acele etme... erken öğrenmek iyi değil aslında... sonra çok stres yapıyosun değer yükseldimi yükselmedimi diye ve olan bebişine oluyor bu stres yüzünden

Kizlar doktora gittiğimde doktor bulantilarin baslicagini ve zarfta tiksindigin kokusundan rahatsiz oldugun hicbisi yemek zorunda deilsin.ilk 3 ayda zaten brbrk senin depolarindan alir hic ac kalmaz.kendini zorlayip yipratma dedi.cok mutlu oldum. Sizin doktorlariniz neler diyor.birde folbiol klaniodum yarisini ic dedi

hcg kaç çıktı en son canım.
aynıyızz seninle eylül annelerine gel istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…