benimki 12 aralık canım... bence adetini bekle... günün geçerse yaparsın kan testi...ben hemen adet öncesi yumurtladığım için benimki kanda geç çıktı birazMerhaba son adet tarihiniz neydi acaba :) benim 24 aralik ne zaman test yapmam gerekir sizce. Siz ne zaman yaptiniz
Öyle yapicam ayin 13 unde test yaptım negatif cikti kan testi cok erken degil mi test tarihim. Umudumu kaybetmemeliyim değil mibenimki 12 aralık canım... bence adetini bekle... günün geçerse yaparsın kan testi...ben hemen adet öncesi yumurtladığım için benimki kanda geç çıktı biraz
çok erken yapmışsın canım yaaaaa... bu ne acele... sabır... hiç çocuğun varmı... bu ilk bebiş olacak galibaÖyle yapicam ayin 13 unde test yaptım negatif cikti kan testi cok erken degil mi test tarihim. Umudumu kaybetmemeliyim değil mi
Evet bu ilk olacak :)çok erken yapmışsın canım yaaaaa... bu ne acele... sabır... hiç çocuğun varmı... bu ilk bebiş olacak galiba
amin canım benim... bana çokça dua et emi... bende sana dua ederim... Rabbim bebişini göbüşüne kondursun hayırlısıyla tez vakitte... erken olduğu için çıkmamış tabikide... en kesin sonucu adet gününde adet olmazsan öğrenirsin...birde herkesin yumurtlama günü farklıdır... mesela ben adetten hemen önce yumurtladığım için adetimden 5 gün sonra ancak çıkıyor sonucum ki bundada öyle oldu...belki sendede geç yumurtlama vardır... yumurtlama gününü bilirsen hamile kalmanda kolaylaşır canım benimEvet bu ilk olacak :)
Sizce cok erken oldugu icin mi cikmadi? Ne zaman yapmaliyim sizce. Bana dua ederseniz de cok sevinirim hamilelerin dualari kabul olurmus :) Allah size bebeginizi bagislasin meleginize kavustursun inşallah :)))
Evet canım öyle yani orda yazıyo örn benim takvimde 7. Haftanın içinde diyo yani 6+3 aslında ama 7. Haftanın içi sayıldığından öyle yazıyoBen bu hamilelik takvimi anlamıyorum son adet tarihime gore 7+1im ama 8 haftalik gosterio.sizde de mi oyle
ben.de dua istyorum. bnim de ilk olaxak. ben de sakaciktanamin canım benim... bana çokça dua et emi... bende sana dua ederim... Rabbim bebişini göbüşüne kondursun hayırlısıyla tez vakitte... erken olduğu için çıkmamış tabikide... en kesin sonucu adet gününde adet olmazsan öğrenirsin...birde herkesin yumurtlama günü farklıdır... mesela ben adetten hemen önce yumurtladığım için adetimden 5 gün sonra ancak çıkıyor sonucum ki bundada öyle oldu...belki sendede geç yumurtlama vardır... yumurtlama gününü bilirsen hamile kalmanda kolaylaşır canım benim
bekle canım acele etme... erken öğrenmek iyi değil aslında... sonra çok stres yapıyosun değer yükseldimi yükselmedimi diye ve olan bebişine oluyor bu stres yüzündenben.de dua istyorum. bnim de ilk olaxak. ben de sakaciktancok errken test yaptim da. gunu beklemek cok stersli ya. 5 gun sonra cift cizgi gorurum insallah amin
Kızlar çok şükür bin şükür kesemizi cuma günü gördüm.ama bebegımz henuz teşrif edemedi doktor iki hafta sonra tekrar görüşelim dedi ozmana 7 haftam da dolmus olucak umarım bebeğimi görür kalp atışlarını dinleriz...
Valla canım en son adet gunumde yaptırmısıtm ıste on gun oldu 211.96 cıkmıstı sumdı baya yukselmıstı sen bebehını gorebıldn mı kesenı mı gordun sadecehcg kaç çıktı en son canım.
aynıyızz seninle eylül annelerine gel istersen
ben duymamıstım canım doktor görmüştü 6+1 günlükken yeni baslamıs sen daha duymazsın demişti bugün duıymak için gitmiştik....Aaaaa neden daha once duymus muydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?