arkadasla cok sukur guzel haberi aldim 4 haftalik hamileyim ;) Allah isteyen berkese nasip etsin is

Insallah bende yaşarım o mutluğu cok istiyorum bebegim.olsun piskolojim felan yerlerdeee

Google dan arama yapın orda bir uygulama var gebematik diye tahlil sonucuna göre kaç haftalık olduğun çıkıyor. Ona göre 5 haftalık aşağı yukarı uyuyor sat tarihine gore

Hayırlı olsun, Allah sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin. Bize de dua edin lütfen, Allah bize de yaşatsın bu mutluluğu en yakın zamanda inşallah, âmin....
Elimu kaç yasindasin problem mi var bir de kaç senelik elisin canim

Elimu kaç yasindasin problem mi var bir de kaç senelik elisin canim
29 yaşındayım. Polikistik over var bende 3 kere klomen tedavisi oldum ama olmadı. 1 kimyasal gebelik geçirdim. 3senelik evliyim 2 senedir de çocuğum olmuyor. Şimdi tedaviyede ara verdim. Biraz dinleneyim.

29 yaşındayım. Polikistik over var bende 3 kere klomen tedavisi oldum ama olmadı. 1 kimyasal gebelik geçirdim. 3senelik evliyim 2 senedir de çocuğum olmuyor. Şimdi tedaviyede ara verdim. Biraz dinleneyim.
Soğan kuru uyguladın mi

Uyguladım 2 ay önce. Hiç bir işe yaramadı
Ben bu ay incir ve havuç uyguladım hamile kaldım eşimin değerleride iyi değildi ona da keçiboynuzu yaptık.kistler erimedi mi sende doktora gidip kontrol ettirdin mi peki

Cnm po olan 2 arkadsim bi kac denemede hamile kaldi hic bisi yapmadan.ama esinde gorunsun doktora sperm testi ve ultrosona girsin.benim esimde varikosel baslangici vardi sperm değerleri biraz dusuk cikti.ameliyat cok riskli bu iste.kadin dogum kesinliklr onermedi esimin degerlerine bakip.ywterli bu degerler dedi.ameliyat olanlarda biz daha cok sorun yaşıyoruz dedi.esinde mutlaka baktirsin

Canım pko olunca yumurtlama erken veya geç olabiliyor yada yumurta kaliteli olamayabiliyor yada yeterince büyümeden çatlıyor.yumurta takibini çok iyi yapması lazım ovulasyon testi yapması lazım hergun.yumurtaların kalitesi çok önemli sağlıklı embriyo için.sadece olcak diye sorunlu bireylerin cinsel olarak beraber olması da boş zaman kaybı bence.alternatif tip varsa eğer nasılsa ilaç vs kullanmıyorsa da bence kur leride uygulayabilir. Çok kişi de bu şekilde hamile kalıp bebeğini eline almış bilmiyorum elimu ne düşünüyor ama bence denesek ne kaybederiz yada ben bu ay denedim noldu :)

Saglik olmayan embriyo zaten dusuo.ayrica hergun takip etmek yerine 2 gunde bir cinsel iliski gerek bence. Benim 2 arkadsimda bu sekilde hamile kaldi biri 1 ay once doğum yapti biride 6 aylik hamile..

Ben bu ay incir ve havuç uyguladım hamile kaldım eşimin değerleride iyi değildi ona da keçiboynuzu yaptık.kistler erimedi mi sende doktora gidip kontrol ettirdin mi peki
Incirle havuçta yaptım canım oda göğüslerimi şişirdi, içinde taş gibi bişi oluştu. Süt hormonuna falan etki ediyormuş sanırım, öyle okudum buralardan. Yani fayda etmedi. Bal tarçın çörek otu da denedim oda olmadı. Kısmet birazda bu işler. Mesela ilaçla çok kaliteli yumurtalar elde ettik çatladı da ama tutmadı. Eşimde bir sorun yok oda test yaptırdı iki kere, oda göründü yani doktora, yok bişeyi çok şükür. Ama olmayınca olmuyor.

Saglik olmayan embriyo zaten dusuo.ayrica hergun takip etmek yerine 2 gunde bir cinsel iliski gerek bence. Benim 2 arkadsimda bu sekilde hamile kaldi biri 1 ay once doğum yapti biride 6 aylik hamile..
Bilmiyorum canım ama insan yorgun oluyor esin yorgun oluyor is te yaşadıkların etkiliyor görev için beraber olunca oda zaten olmadığını farkediyor..Benim onceliklerimde cinsellik alt sırada kalıyor valla :) duygusallık sağlıklı iletişim anlayis daha once geliyor biz çünkü insaniz bide kadınların cinsel dürtüleri erkeklere göre daha azdır kadının nefsi daha dayanıklıdır gün aşırı bana çok ters valla..bu ay 4 kez beraber olduk oldu iste yani ,,:)

Eşimde sorun yok canım, test yaptırdı normal herşeyi, varikoselde yok çok şükür. Sorun bende, sanırım kafamı rahatlatmam yeterli gelecek ama gel gelelim yapamıyorum

Canım senin prolaktin yüksek o zaman bak sen beni dinle yumurtlama takvimi indir telefonuna eski adet tarihlerini günlerini işaretle.bide ovulasyon testi al bu ay bide böyle dene bakalım :)

Canım senin prolaktin yüksek o zaman bak sen beni dinle yumurtlama takvimi indir telefonuna eski adet tarihlerini günlerini işaretle.bide ovulasyon testi al bu ay bide böyle dene bakalım :)
Evet oda aklımda ovulasyon testi. Bu ay geçti de birdahaki aya alayım. Bir de bunu deneyelim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…