Düşük işte bi tanem 713 2 ye katlansa 1426 olurElimu allah isteyen herkese versin bu sewinci.
kaderim35 benim 27 kasim cnm.
Canım sen güçlü olacaksın ki o bebek te güçlü bir anneye gelecek kaç yasindasin kaç senelik evlisin tedavi filan oldun mu hicInsallah bende yaşarım o mutluğu cok istiyorum bebegim.olsun piskolojim felan yerlerdeee
Elimu kaç yasindasin problem mi var bir de kaç senelik elisin canimHayırlı olsun, Allah sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin. Bize de dua edin lütfen, Allah bize de yaşatsın bu mutluluğu en yakın zamanda inşallah, âmin....
29 yaşındayım. Polikistik over var bende 3 kere klomen tedavisi oldum ama olmadı. 1 kimyasal gebelik geçirdim. 3senelik evliyim 2 senedir de çocuğum olmuyor. Şimdi tedaviyede ara verdim. Biraz dinleneyim.Elimu kaç yasindasin problem mi var bir de kaç senelik elisin canim
Soğan kuru uyguladın mi29 yaşındayım. Polikistik over var bende 3 kere klomen tedavisi oldum ama olmadı. 1 kimyasal gebelik geçirdim. 3senelik evliyim 2 senedir de çocuğum olmuyor. Şimdi tedaviyede ara verdim. Biraz dinleneyim.
Uyguladım 2 ay önce. Hiç bir işe yaramadıSoğan kuru uyguladın mi
Ben bu ay incir ve havuç uyguladım hamile kaldım eşimin değerleride iyi değildi ona da keçiboynuzu yaptık.kistler erimedi mi sende doktora gidip kontrol ettirdin mi pekiUyguladım 2 ay önce. Hiç bir işe yaramadı
Cnm herkesim degeri ayni olmaz zaten ayrica sat ayni olsa bile onemli olan dollenme.ben temmuzda ne degerler gordum 167ydi sonra dustu gitti..dwgerin iyi uzulmeDüşük işte bi tanem 713 2 ye katlansa 1426 olur
Cnm po olan 2 arkadsim bi kac denemede hamile kaldi hic bisi yapmadan.ama esinde gorunsun doktora sperm testi ve ultrosona girsin.benim esimde varikosel baslangici vardi sperm değerleri biraz dusuk cikti.ameliyat cok riskli bu iste.kadin dogum kesinliklr onermedi esimin degerlerine bakip.ywterli bu degerler dedi.ameliyat olanlarda biz daha cok sorun yaşıyoruz dedi.esinde mutlaka baktirsin29 yaşındayım. Polikistik over var bende 3 kere klomen tedavisi oldum ama olmadı. 1 kimyasal gebelik geçirdim. 3senelik evliyim 2 senedir de çocuğum olmuyor. Şimdi tedaviyede ara verdim. Biraz dinleneyim.
Canım pko olunca yumurtlama erken veya geç olabiliyor yada yumurta kaliteli olamayabiliyor yada yeterince büyümeden çatlıyor.yumurta takibini çok iyi yapması lazım ovulasyon testi yapması lazım hergun.yumurtaların kalitesi çok önemli sağlıklı embriyo için.sadece olcak diye sorunlu bireylerin cinsel olarak beraber olması da boş zaman kaybı bence.alternatif tip varsa eğer nasılsa ilaç vs kullanmıyorsa da bence kur leride uygulayabilir. Çok kişi de bu şekilde hamile kalıp bebeğini eline almış bilmiyorum elimu ne düşünüyor ama bence denesek ne kaybederiz yada ben bu ay denedim noldu :)Cnm po olan 2 arkadsim bi kac denemede hamile kaldi hic bisi yapmadan.ama esinde gorunsun doktora sperm testi ve ultrosona girsin.benim esimde varikosel baslangici vardi sperm değerleri biraz dusuk cikti.ameliyat cok riskli bu iste.kadin dogum kesinliklr onermedi esimin degerlerine bakip.ywterli bu degerler dedi.ameliyat olanlarda biz daha cok sorun yaşıyoruz dedi.esinde mutlaka baktirsin
Saglik olmayan embriyo zaten dusuo.ayrica hergun takip etmek yerine 2 gunde bir cinsel iliski gerek bence. Benim 2 arkadsimda bu sekilde hamile kaldi biri 1 ay once doğum yapti biride 6 aylik hamile..Canım pko olunca yumurtlama erken veya geç olabiliyor yada yumurta kaliteli olamayabiliyor yada yeterince büyümeden çatlıyor.yumurta takibini çok iyi yapması lazım ovulasyon testi yapması lazım hergun.yumurtaların kalitesi çok önemli sağlıklı embriyo için.sadece olcak diye sorunlu bireylerin cinsel olarak beraber olması da boş zaman kaybı bence.alternatif tip varsa eğer nasılsa ilaç vs kullanmıyorsa da bence kur leride uygulayabilir. Çok kişi de bu şekilde hamile kalıp bebeğini eline almış bilmiyorum elimu ne düşünüyor ama bence denesek ne kaybederiz yada ben bu ay denedim noldu :)
Canım benim actigim pcos olupta kürlerle hamile kalan var mi formunda yaşadıklarımı yazdım bir kaç yerde okursan seni ne kadar iyi anladigimi anlayacaksinUyguladım 2 ay önce. Hiç bir işe yaramadı
Incirle havuçta yaptım canım oda göğüslerimi şişirdi, içinde taş gibi bişi oluştu. Süt hormonuna falan etki ediyormuş sanırım, öyle okudum buralardan. Yani fayda etmedi. Bal tarçın çörek otu da denedim oda olmadı. Kısmet birazda bu işler. Mesela ilaçla çok kaliteli yumurtalar elde ettik çatladı da ama tutmadı. Eşimde bir sorun yok oda test yaptırdı iki kere, oda göründü yani doktora, yok bişeyi çok şükür. Ama olmayınca olmuyor.Ben bu ay incir ve havuç uyguladım hamile kaldım eşimin değerleride iyi değildi ona da keçiboynuzu yaptık.kistler erimedi mi sende doktora gidip kontrol ettirdin mi peki
Bilmiyorum canım ama insan yorgun oluyor esin yorgun oluyor is te yaşadıkların etkiliyor görev için beraber olunca oda zaten olmadığını farkediyor..Benim onceliklerimde cinsellik alt sırada kalıyor valla :) duygusallık sağlıklı iletişim anlayis daha once geliyor biz çünkü insaniz bide kadınların cinsel dürtüleri erkeklere göre daha azdır kadının nefsi daha dayanıklıdır gün aşırı bana çok ters valla..bu ay 4 kez beraber olduk oldu iste yani ,,:)Saglik olmayan embriyo zaten dusuo.ayrica hergun takip etmek yerine 2 gunde bir cinsel iliski gerek bence. Benim 2 arkadsimda bu sekilde hamile kaldi biri 1 ay once doğum yapti biride 6 aylik hamile..
Eşimde sorun yok canım, test yaptırdı normal herşeyi, varikoselde yok çok şükür. Sorun bende, sanırım kafamı rahatlatmam yeterli gelecek ama gel gelelim yapamıyorumCnm po olan 2 arkadsim bi kac denemede hamile kaldi hic bisi yapmadan.ama esinde gorunsun doktora sperm testi ve ultrosona girsin.benim esimde varikosel baslangici vardi sperm değerleri biraz dusuk cikti.ameliyat cok riskli bu iste.kadin dogum kesinliklr onermedi esimin degerlerine bakip.ywterli bu degerler dedi.ameliyat olanlarda biz daha cok sorun yaşıyoruz dedi.esinde mutlaka baktirsin
Canım senin prolaktin yüksek o zaman bak sen beni dinle yumurtlama takvimi indir telefonuna eski adet tarihlerini günlerini işaretle.bide ovulasyon testi al bu ay bide böyle dene bakalım :)Incirle havuçta yaptım canım oda göğüslerimi şişirdi, içinde taş gibi bişi oluştu. Süt hormonuna falan etki ediyormuş sanırım, öyle okudum buralardan. Yani fayda etmedi. Bal tarçın çörek otu da denedim oda olmadı. Kısmet birazda bu işler. Mesela ilaçla çok kaliteli yumurtalar elde ettik çatladı da ama tutmadı. Eşimde bir sorun yok oda test yaptırdı iki kere, oda göründü yani doktora, yok bişeyi çok şükür. Ama olmayınca olmuyor.
Tamam canım çok sağol bakayım birazdanCanım benim actigim pcos olupta kürlerle hamile kalan var mi formunda yaşadıklarımı yazdım bir kaç yerde okursan seni ne kadar iyi anladigimi anlayacaksin
Evet oda aklımda ovulasyon testi. Bu ay geçti de birdahaki aya alayım. Bir de bunu deneyelim bakalım.Canım senin prolaktin yüksek o zaman bak sen beni dinle yumurtlama takvimi indir telefonuna eski adet tarihlerini günlerini işaretle.bide ovulasyon testi al bu ay bide böyle dene bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?