arkadaslar 3 aylıkken göbüşü belli olan var mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aa bizi düşünüolar heralde kızmayayım o zaman kocişe:))
ben 62 kilo başladım arada 1 kilo oldım ama gene 62 ye varamadım tekrar ,bulantılarım devam edio benşm çook şiddetli ondan heralde..
ben de bi foto çektireyim de koyayım ,kıyafetsiz çektim ben bütün fotoları(sanki demi moore 'um!!)

yok yok korkmayız hadi gönder göbişini görelim:lepi:

bende öle çekmeyı düşünüorum aslında ,kızımın albümünü yaparken 9 aylık karnımı çekicem çıplak,sonra onun doğum anındakı resımler, işte sen böle geldin dicem:lepi:
bu arada izmırde doğum fotoğrafçısı moda,benım dr un ofisinde albüm yapmışlar hep,doğuma girmeden ,doğum anında bebeğin ilk çıkışı,annenın kucağına ilk verılişi falan,hepsı sıyah beyaz çok tatlı bir album oluo,ama fiyat konusunda bir bilgim yok,siz de duydunuz mu hiç

pardon kızlar özel'e koymuşum yanlışlıkla şimdi düzelmiş olması lazım:lepi:

pardon kızlar özel'e koymuşum yanlışlıkla şimdi düzelmiş olması lazım:lepi:

canım sen şimdi göbiş remimi koymuş oluosun anlamadım çünku ortada göbiş falan yok,nispet mı yapıosun,geçende top gibi olucaz dien senmıydın arkadaşımkafamçokkarıştı

Yaa evet, Talya bu ne, göbiş mi var diyorsun sen buna.Bizimkilerden sonra sende göbiş varmış gibi görünmüyor, hafifi bi gaz olabilir. Emin misin sen hamile olduğuna, hemde 15 haftalık_?:roflol::roflol:

arkadaşlar bunu gece 11:30 civarı çektim yani en şiş halim coksekeriremsuilk hamileliğimde 6 ay nerdeyse hamile pantalonu almadan idare etttiydim ama şimdi pantalonların düğmesi açık ve fermuar yarım inik giyiyorum.
Yapı meselesi biraz da annem de benim gibiymiş onunda sonradan çıkarmış göbüşü ama ne çıkış ben size ilk hamileliğimde 8 aylık resmimimi koyayım bi arada korkun birazyasakkelime
aman kızlar ya sizin boyunuz uzun yakışıyo ben napıyım 1.60 boyla top gibi olucam derken haksızmıyım of ya gene dalga geççekler benim gıcık erkek kuzenlerimKötü Kazen

kızlat biri bana yardım etsin bir türlümsj yazmayı beceremedim yarın kahvaltıya misafirim gelıyo ne yapayım lütfen yardım edın

bak hala top gibi olcam dıo ya,bak a6 ay hiç belli olmamış son 3 ay da dayan artık ,biz napalımşimdiden kılo aldık göbiş çıktı,benımde boy 165 uzun deil yani

bak hala top gibi olcam dıo ya,bak a6 ay hiç belli olmamış son 3 ay da dayan artık ,biz napalımşimdiden kılo aldık göbiş çıktı,benımde boy 165 uzun deil yani

ben ilkinde 20 kilo almıştım ezracım şimdiki gidişatta hiç iyi değil yanilaelaelaelaelae

son aylardamı aldın o kadar,ama iyi tarafından bak ince halıne gerı dönmüşsüni yıne werırsın,:lepi:[/QUOT

evet 6.aydan sonra 15 kilo almıştım hatırlıyorumda dr.umun ödü patlamıştı

Son düzenleme:
benim neden çıkmıyor 15 haftalık hamişim çok az hamile olduğum bile belli değil

canım düzenli veteriner kontrolünde olurlarsa tabi sorun çıkmaz ama komşum kedi besliyo
oda düzenli veteriner hekime götürüyor ama tüylerinden çok şikayetçi ondan sordum
belki de bende astım var ondan bu kadar hassas yaklaşıyorum
yoksa köpeklere bayılıyorum bende süper hayvanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…