eşler biz kızmayalım dıe böle yapıo sanırım,bende dedim ya aslında daha büyük duruo göbişim ama bu resımde küçük göstermek için uğraşmış sanırım eşim:lepi:
inanna ben 3 kilo aldım şimdiye kadar 61 kiloyum,sen kaç kilo aldın ,sen zayıftın sanırım
sonunda başardım
kızlar benim göbüşte burada
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=2690&pictureid=13672
siz onları göbek diyemi gösteriyorsunuz 15 haftalık gebeyim ve karnım 6-7 aylık gibi
ha resmini çeker yollarım ama hamilesiniz şimdi korkar morkarsınız neme lazım
ama ben isterdim şahsen karnım çokda belli olmasın benim göbeğim gereğindende fazla
emin olun görseniz hak verirsiniz:1no2:
aa bizi düşünüolar heralde kızmayayım o zaman kocişe:))
ben 62 kilo başladım arada 1 kilo oldım ama gene 62 ye varamadım tekrar ,bulantılarım devam edio benşm çook şiddetli ondan heralde..
ben de bi foto çektireyim de koyayım ,kıyafetsiz çektim ben bütün fotoları(sanki demi moore 'um!!)
pardon kızlar özel'e koymuşum yanlışlıklaşimdi düzelmiş olması lazım:lepi:
kızlat biri bana yardım etsin bir türlümsj yazmayı beceremedim yarın kahvaltıya misafirim gelıyo ne yapayım lütfen yardım edın
arkadaşlar bunu gece 11:30 civarı çektim yani en şiş halim coksekeriremsuilk hamileliğimde 6 ay nerdeyse hamile pantalonu almadan idare etttiydim ama şimdi pantalonların düğmesi açık ve fermuar yarım inik giyiyorum.
Yapı meselesi biraz da annem de benim gibiymiş onunda sonradan çıkarmış göbüşü ama ne çıkış ben size ilk hamileliğimde 8 aylık resmimimi koyayım bi arada korkun birazyasakkelime
aman kızlar ya sizin boyunuz uzun yakışıyo ben napıyım 1.60 boyla top gibi olucam derken haksızmıyım of ya gene dalga geççekler benim gıcık erkek kuzenlerimKötü Kazen
bak hala top gibi olcam dıo ya,bak a6 ay hiç belli olmamış son 3 ay da dayan artık ,biz napalımşimdiden kılo aldık göbiş çıktı,benımde boy 165 uzun deil yani
ben ilkinde 20 kilo almıştım ezracım şimdiki gidişatta hiç iyi değil yanilaelaelaelaelae
son aylardamı aldın o kadar,ama iyi tarafından bak ince halıne gerı dönmüşsüni yıne werırsın,:lepi:[/QUOT
evet 6.aydan sonra 15 kilo almıştım hatırlıyorumda dr.umun ödü patlamıştı
valla bak yolluycam ama size en az 1 haftalık eğlence çıkar:roflol:yok yok korkmayız hadi gönder göbişini görelim:lepi:
Canım merhaba, bebek dığduğuna da evde beslemeye devam edeceğim.Dr. umla da konuştum, araştırmalarını da yaptım. Evde köpek beslenmesi bebek için zararlı değil, sadece aşılarını ve bakımlarını doğru şekilde ve zamanında yapmak önemli.Onlar yapıldıktan sonra başka bir sorunumuz kalmıyor.
Küçük bebeklere zararlı değil mi demişsin, hayır bebekler içinde çocuklar içinde zararlı değil.Özellikle evde hayvan beslenen ailelerde çocuklar bir çok hastalığa yakalanmıyorlar, astım alerji türünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?