arkadaslar 3 aylıkken göbüşü belli olan var mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yarın 11 hafta olucaz ama benimki çıkmaya başladı, belli oluyor :CüvCüv:

benim dun 10. hafta bitti. tam 10+0 im. sabahlari gayet inik aksamlari da alt taraftan siskince. onceden de gobegim var miydi bu gobek mi yoksa bebek mi anlamadim. ama cekmeye basladim. sabah hicbirsey yemeden cekilmis bu foto. bakalim resmi koyabilecek miyim?

ya ben ne zaman resim koymak istesem hep link veriyor. sen adimi yanlis yapiyorum. yukluyorum fotoyu, sonra bir suru link veriyor. o linkleri teker teker deniyorum ama hicbirisi olmuyor. kafayi yiyecem.

Son düzenleme:
benimde belli oluyor 3 aylık ama belli etti kendini:CüvCüv:

canim sen daha 9 haftyaliksin yani 2 ayliksin:) 3 hafta olman icin 13. haftayi tamamlanamn lazim. ama ne guzel masallah cikmis gobis.
bilmiyorum valla doktor öle dedi bana haftaya 3 aya gireceksin dedi şimdi ben tam 3 aya girdim 2 ayı doldurdum:ecrin_bebek:

yaşasın bende yanlızım zanediyodum benimkide belli oluyo gerçi ben 10.haftaya giricem ama 3 kilo aldım 46yla hamile kalmıştım bide çok sıvı tüketiyorum ondanda çıkıyo sanırım ilk başta bozulmuştum biraz ama şimdi takmıyorum

ya ben kilo alamıyorum aksine kilo veriorum miğden bulanmıyormu senin bende 55le hamile kaldım şimdi 53 olmuşum boyumda uzun olduğu için bu kilo normal deil boyumda 1.76 aman sen bari verme dikkat et kendine:çok üzgünüm:

canım benim pek fazla mide bulantım yok o yüzden rahat yemek yiyorum benimde boyum 1,68 kilom 46ydı hamile kaldığımda midem bulanmıyodu ama çok halsizdim kafam kalmıyordu 3 kilo alınca düzeldim şimdi enerjimde yerindde ama zaten herkez farklı kilo alıyo ama dr danışsan iyi olur bence

bende çok halsizim 24 saat yerimden kalkmasam kalkmam valla acaba kilo alamadığımdanmı kilo alsam demekki düzelirim dün çarşıya gittim akşam 8 yattım sabah 9 a kadar bukadar halsizim neyse cnm allah kolay hamilelikler geçirmeyi nasip etsin canımm:CüvCüv:

benimde kocaman bir göbeğim var görenler 5 aylık zannediyor yada ikiz diyorlar ama ben o göbeğimi çok seviyorum3,5aylık hamileyim

ya ben 17 haftalik oldum hala pek göbis yok normalmi acaba dört gözle bekliyom baklaim

bilmiyorum valla doktor öle dedi bana haftaya 3 aya gireceksin dedi şimdi ben tam 3 aya girdim 2 ayı doldurdum:ecrin_bebek:

hah canim iste benim de demek istedigim bu sen 3 aylik degilsin. 2 ayliksin. 3 aya girdin. yani 2 aylik hamileyim demelisin.

hah canim iste benim de demek istedigim bu sen 3 aylik degilsin. 2 ayliksin. 3 aya girdin. yani 2 aylik hamileyim demelisin.
anacım kafam karıştı bu hesap işi ne zormuş 29 da doktora gideceğim ozmn tam bi soruyum bari:)laelaelaelaelae

Ya kızlar ben daha 3 haftalık hamileyim doktoruma sordum en erken 3. ayda çıkar göbek dedi ama ben hemen çıkmasını istiyorum offf yaaa çok heycanlıyım kızlar yaaa :)

canım arkadaşlarım bende 11+5 haftalığım şöyyle uçtan sivri bir göbeğim var.. bende foto koyayımda bir bakın
ama bayağı göbeğim var hamile kalmadan öncede biraz vardı ama son haftada şiştim biraz

ya selam kızlarrr
benımde 14 haftayı bıtırdı
ama benım hep bı gobegım oldugu ıcın cıkıp cıkmadıgını farkkk edemıyorummmm

kızlar moralinizi bozmak istemezdim ama 12 haftalıkken karnı şişenler bence onlar bebek deil göbek ben beş aylık hamileyim anca yavaş yavaş çıkmaya başladı çevremdede hep böle oldu sanırım birass kilolusunusss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…