benimde belli oluyor 3 aylık ama belli etti kendini:CüvCüv:
bilmiyorum valla doktor öle dedi bana haftaya 3 aya gireceksin dedi şimdi ben tam 3 aya girdim 2 ayı doldurdum:ecrin_bebek:canim sen daha 9 haftyaliksin yani 2 ayliksin:) 3 hafta olman icin 13. haftayi tamamlanamn lazim. ama ne guzel masallah cikmis gobis.
ya ben kilo alamıyorum aksine kilo veriorum miğden bulanmıyormu senin bende 55le hamile kaldım şimdi 53 olmuşum boyumda uzun olduğu için bu kilo normal deil boyumda 1.76 aman sen bari verme dikkat et kendine:çok üzgünüm:yaşasın bende yanlızım zanediyodum benimkide belli oluyo gerçi ben 10.haftaya giricem ama 3 kilo aldım 46yla hamile kalmıştım bide çok sıvı tüketiyorum ondanda çıkıyo sanırım ilk başta bozulmuştum biraz ama şimdi takmıyorum
ayy ne güselll benim kide 9+6 bende şişmek istioommmmm allah tamamına erdirsin canım
12+4 de benim :) bakalım burnuma nezaman değecek bebeğim :)
ya ben kilo alamıyorum aksine kilo veriorum miğden bulanmıyormu senin bende 55le hamile kaldım şimdi 53 olmuşum boyumda uzun olduğu için bu kilo normal deil boyumda 1.76 aman sen bari verme dikkat et kendine:çok üzgünüm:
bende çok halsizim 24 saat yerimden kalkmasam kalkmam valla acaba kilo alamadığımdanmı kilo alsam demekki düzelirim dün çarşıya gittim akşam 8 yattım sabah 9 a kadar bukadar halsizim neyse cnm allah kolay hamilelikler geçirmeyi nasip etsin canımm:CüvCüv:canım benim pek fazla mide bulantım yok o yüzden rahat yemek yiyorum benimde boyum 1,68 kilom 46ydı hamile kaldığımda midem bulanmıyodu ama çok halsizdim kafam kalmıyordu 3 kilo alınca düzeldim şimdi enerjimde yerindde ama zaten herkez farklı kilo alıyo ama dr danışsan iyi olur bence
bilmiyorum valla doktor öle dedi bana haftaya 3 aya gireceksin dedi şimdi ben tam 3 aya girdim 2 ayı doldurdum:ecrin_bebek:
anacım kafam karıştı bu hesap işi ne zormuş 29 da doktora gideceğim ozmn tam bi soruyum bari:)laelaelaelaelaehah canim iste benim de demek istedigim bu sen 3 aylik degilsin. 2 ayliksin. 3 aya girdin. yani 2 aylik hamileyim demelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?