Arkadaşlar 30 Haziran'da işten çıkarılanların yasal hiçbir hakkı olmayacak mı ?

Siz arayıp sorsaydınız keşke, yasal bittiyse yarın işe gitsin yoksa ustuste habersız işe gıtmemekten tazmınatsız cıkarabılır
Home ofis çalışıyor normalde de. O yüzden biz haber bekledik. O zaman yarın hemen arasın, haklısınız izinsiz gitmemekle, aramamak da aynı şey. Sağolun

Çok sağolun amin insallah ben de baska doktor arayısına gireyim dedim kem küm etti de bu yazacak olan doktor. Sürekli rapor yazabilen doktor bulmalıyım tüp bebek doktorum çok uzakta oldugundan olmadı ücretsiz izine çıkamıyor muyum onu araştıracağım. Çünkü baya uzayacak gibi duruyor benim durumum

KÇÖ ve işten çıkarımlar dün sondu kızlar.
Bugün artık normal yasalar işleyecek.

istifaya zorlanıyor yani di mi, çık git dediklerine göre
sakın istifa etmesin eşiniz, ve hiçbişeye de imza atmasın, dirensin sonuna kadar
ve gerekirse tehdit etsin sgk ve kısa çalışma ödeneğiyle ilgili şikayette bulunacağına dair
1,5 senelik tazminatını almadan çıkmasın eşiniz hiçbir şekilde

gerçekten hasta olanları biliyoruz elbet canım. ama birde hasta olmadığı halde amirine, müdürüne dahi bildirmeden rapor alıp gelmeyen var. gerçekten hasta olanlar zaten üstlerini bilgilendiriyor. art niyetli ile iyi niyetli belli oluyor.

Peki bu yasal mi?
Bence hic cevval calisana denk gelmemissiniz.
Savunmuyorum usulsuz rapor kullanimini ama raporda gercekten hasta mi yoksa art niyetli mi diye belirlemek ikci ya mi duser? Biz ancak sirket doktoruna yönlendiriyorduk suphelendigimizi. Ondan da bisey cikmiyor. Kiz midem bulaniyor diyor. Doktor bulanmiyor bu rapor sahte diyemiyordu. Veya basim agriyor diyor. Agrimiyor diyemiyordu doktor.

denk geldim canım cevval bir çalışana ama işte maalesef patronlar belli. ikcı patron ve iş veren arasında ki dengeyi sağlamakla hükümlüdür.

Bakalım ben nelerle karşılaşacağım. Riskli bir gebeliğim var. Sürekli yatma durumundayım. Şimdilik 10 günlük raporumu aldım fakat sürekli raporlu olacağım için buna pek sevinmeyecekler. Belki işten bile çıkarabilirler gebe kadını çıkarabiliyorlarmı bilmiyorum ama..

Çıkarıuolar gebe dogum izninde vs dinlemıolar, cunku onları bi ana dogurmadı!cunku doguran kadın sevmıyılar. Ama bunları takma , bebek herseye deger, ben de dogum ıznımde cıkarıldım.

Çıkarıuolar gebe dogum izninde vs dinlemıolar, cunku onları bi ana dogurmadı!cunku doguran kadın sevmıyılar. Ama bunları takma , bebek herseye deger, ben de dogum ıznımde cıkarıldım.
Allah allah çıkarıldınız mı yasak diye biliyorum. Bunlar nasıl insanlar anlamadım tabii ki bebeğimden baska birşeyi düşünmüyorum hiç kasmıyorum kendimi ne yapayım zaten tüp bebek ile oldu zar zor çok uğraşlar verdik işi düşünemicem gittiği yere kadar raporlu devam o halde belki çıkarırlar dediğinz gibi

Benim de tüp bebek , üstelık oyle uzduler ki anlatsam şaşarsınız, ben cok kafaya taktım bebegıme yansıttım, ama degmez , hersey sızın için hayırlı olsun ıns saglıkla gelsin ,

Benim de tüp bebek , üstelık oyle uzduler ki anlatsam şaşarsınız, ben cok kafaya taktım bebegıme yansıttım, ama degmez , hersey sızın için hayırlı olsun ıns saglıkla gelsin ,
Hadi yaa.. çok üzüldüm gerçekten değmez yaranılmaz.. aminn insallah hepimizin

Keşke hamıleligimi evde stressızce gecırswydım degmezmiş, şimdi hazır işsizken ıkıncı bebegı dusuncem sanırım tüp bebek tedavisi ,
Evet ben de öyle düşünüyorum maddi zorluk çekiyoruz kredi çektik araba aldık o kadar üzülüyorum ki eşime tek başına yetişmeye çalışıyor. Ama sonra hiçbirşey bebeğimden önemli değil diyorum çünkü çok yıpratıyor iş hayatı. Bide yol sıkıntısı cabası. Keske devlet memuru falan olabilseydikte bu kadar düşünmeseydik. Rahat olurduk en azından. Nasip kısmet hazır evdeyken kardeş iyi bir fikir. Sıfırdan mı başlayacaksınız tedaviye? Dondurulmuş embriyo var mı?

Aynı durum bizdede var canım , Ögretmen olsaydım keşke ilerde evlılık cocuk ozmnlar dusunemıyor insan işte.. embrıyo var kalıtesi cok ii olmasa da . O tıtmassa sıfırdan başlıcaz...

Hizmet tespit davasi acabilir.Kidem tazminati, ihbar tazminati, fazla calisma, ubgt, agi isteyebilir. Yok ben isten cikmam diyorsa işe iade isteyebilir (kac kisi calisiyorsa duruma gore farklilik gosterir isteyip isteyemeyecegi). Baska tazminat turleri var sartlara gore onlar istenebilir vs vs. Avukat yardimi almasi gerekli kisacasi. Bir avukata danisin mutlaka.

Aynı durum bizdede var canım , Ögretmen olsaydım keşke ilerde evlılık cocuk ozmnlar dusunemıyor insan işte.. embrıyo var kalıtesi cok ii olmasa da . O tıtmassa sıfırdan başlıcaz...
Hakkından hayırlısı olsun insallah tutunur gerek kalmaz tedaviye tekrardan

Arkadaslar naptınız, çıkışlarınız yapıldı mı , haklarınız verıldımi ,çıkış kodunuz ne ,dava accak mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…