Arkadaşlar 30 Haziran'da işten çıkarılanların yasal hiçbir hakkı olmayacak mı ?

X olan insanı işten çıkaramazlar diye yasak diye bir şey yok

her türlü her şekilde çıkarır. (pandemide de yasak yoktu aslında sadece ekstradan cezası vardı)
ha ne olur
siz işe iade davası açarsınız- ki o da işyeri belli bir büyüklükte ise oluyor sadece bildiğim kadarıyla, ama kontrol etmedim.
işveren de ya tazminat öder ya da "iyi buyur gel çalış madem" der

böyle blöf çekip işe iade davası açan arkadaşım oldu. gebeyken çıkarılmıştı...ama bebeğine bakacak kimsesi yoktu zaten. işyeri gel çalış madem buyur dedi, sonuç bakıcısı olmadığı için gidip çalışmadı.

Çıkarılabilir yani anladım. O zaman yapacak birşey yok. Zaten ben çalışmayı hiç düşünmediğim için çıkaracaklar büyük ihitmalle. Nereye kadar rapor alacağım

Arkadaslar naptınız, çıkışlarınız yapıldı mı , haklarınız verıldımi ,çıkış kodunuz ne ,dava accak mısınız
Ben rapor aldım insan kaynaklarna verdim canım. 10 günde bir rapor alabilirsem gittiği yere kadar sürdürücem

Çıkışını verceklerını soyledıler mi , çıkmak mı devam etmek mi istiyorsun
Çalışmaya devam edemem gebelikte riskim var. Raporla devam ettirmek istiyorum ama sürekli rapor alamam haliyle. Çıkışımı vereceklerini söylemediler. Onu detaylı gidip görüşmem lazım

Hayır istifa yazmadı tabii ki. İş yeri çıkardı. 7 temmuzda ayrılın işten denilmiş. 1.5 senedir çalışıyor. Tazminat alabilir miyiz yani ?

1,5 yıl için 1,5 brüt maaşını alacaktır.
mobbingi kanıtlamak için yazılı önemli deliller gerekiyor. atılmış bir mesaj veya mail gibi. sözlü şeyleri ispat etmeniz pek mümkün değil gibi.

Çalışmaya devam edemem gebelikte riskim var. Raporla devam ettirmek istiyorum ama sürekli rapor alamam haliyle. Çıkışımı vereceklerini söylemediler. Onu detaylı gidip görüşmem lazım

hamileyken işten çıkarmak yasak bildiğim kadarıyla, doğum izniniz boyunca da yapamazlar.

hamileyken işten çıkarmak yasak bildiğim kadarıyla, doğum izniniz boyunca da yapamazlar.
Gerçekten öyleyse çok işime gelecek ya çünkü sürekli 10 günde bir bu halimle rapor almak çok zor. Doktorlarda kemm küm ediyor raporu duyunca.. zaten çalıştığım yer hastane umarım çıkarmazlar

benim bildiğim yasak. bizim burda da çıkarmalar olmuştu, hamile arkadaşlara siz şanslısınız riskiniz yok deniyordu.
riskliyse gebeliğiniz rapor almanızdan doğal ne var ki ? zaten doktorda görüyordur bunu.

benim bildiğim yasak. bizim burda da çıkarmalar olmuştu, hamile arkadaşlara siz şanslısınız riskiniz yok deniyordu.
riskliyse gebeliğiniz rapor almanızdan doğal ne var ki ? zaten doktorda görüyordur bunu.
Benm tüp bebek oldugu icin tüp bebek doktorum çalışamazsın diyor. Ama diğer kadın doğum doktorları pek rapor verme taraftarı değiller devlet sorguluyormus sanırım. Tüp bebek doktorumdan sürekli rapor alırım fakat o da çok uzakta. Çok teşekkürler bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…