Arkadaşlar 34 yaşındayım bekar ve çalışan bayanım sağlıkta çalışıyorum işim ve mesleğim iyi

Ya erkek küçük olunca biraz tuhaf oluyo. Ama genede seviyorsaniz tabiki karar sizin. Aşk hicbir seye engel değil sevdikten sonra.

evet ciddi bir fark var ama yaşım geçiyor diye düşünüyorum bir yuvam ,çocuklarım olsun çok istiyorum.
Yanlışlıkla sizi arayan kişiyle yaşınız geçiyor diye evlenmeyi mı düşünüyorsunuz vallahi cesaretinize hayran kaldım

şaka gibi bir tanışma yöntemi...
sizin arkadaş çevreniz aileniz filan yok mu? oralardan birilerini bulmaya çalışsanız...

Adamla tanistiniz mi yoksa tanisayim mi diye soruyorsunuz?
Yanlis aradigina emin misiniz ayrica? Gelen yanlis telefon ozur dilerim deyip kapatilirdi. Nasil oldu da ilerledi merak ettim. Sesiniz de cok hosmus bekar misiniz sevgiliniz var mi diye mi sordu?

Bu nasil bir yokluk? Sapiklik yapan adamin yakasina yapismis gibisiniz

Gerçekten şaka gibi.
Geçende biri watsaptan yazdı,telefonunda kayitliymisim,kimmisim falan.Bende acaba tanıyormuyum diye detay sordum,baktım tanımıyorum engelledim.
Sonra bu aradı,telefonu kocama verdim açması için,yanlış numara diye bir şey söyleyip kapatmış :)
Yani arkadaslar oltayı atıyorlar,lütfen inanmayın.
Yaşında hiç bir şey yok,mesleğin elinde mis gibi...Evlenmek isyorsan eşi dostu haberdar et,daha güvenilir olur.

Siz de telefonla tanistiniz galiba. Ya da buna benzer sacma bir sekilde... adam rastgele no cevirmis olabilir diyorum buna bile normal bakiyosunuz. Nefes alsin yeterci misiniz

hem sağlık alanındasınız hem de doğudasınız çevrenize alıcı bi gözle bakın kesin vardır birileri;kestirin birini gözünüze çaktırmadan yürüyün onabu adamdan da uzak durun taa 10 yıl önce yaparlardı bu yanlış telefon numarasını yaptığı numara bile eski yaa bari biraz çağa uygun bi yürüme yolu seçseydi ıyy itici adam

:) Çok doğru soyluyorsunuz

saçma geldi bana.

zorunlunuzun bitmesini bekleyin isterseniz özelde bi hastanede çalışırsınız büyük şehirlere gelirsiniz elbet birini bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…