- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Yanlışlıkla sizi arayan kişiyle yaşınız geçiyor diye evlenmeyi mı düşünüyorsunuz vallahi cesaretinize hayran kaldımevet ciddi bir fark var ama yaşım geçiyor diye düşünüyorum bir yuvam ,çocuklarım olsun çok istiyorum.
Bence boşan
Arkadas cevresın de yok mu ?çalıştıgın ortam da sanırım yok o yuzden de bu cocugu kacırmak ıstemıyorsunuz hımmm bence bekleyın belkı bır gun bırılerı farkeder sızı sabır nedıye bılırım.Ailemden ayrı bir doğu ilinde mecburi hizmet yapıyorum
Siz de telefonla tanistiniz galiba. Ya da buna benzer sacma bir sekilde... adam rastgele no cevirmis olabilir diyorum buna bile normal bakiyosunuz. Nefes alsin yeterci misinizSonucta diger taraf da yanlis numara deyip kapatmamis. Adam sapiklik yaparken tanistilarsa baska ama burada konu sahibi adamdan farkli bir sey yapmamis.
Adam da der ya yanlislikla biri ararsa diye.
Onemli olan ikisinin de hali hazirda iliskisi olmamasidir. Nasil tanisildigi teferruat
:) Çok doğru soyluyorsunuzMadem o kadar iyisiniz gençsiniz güzelsiniz meslek sahibi birisiniz, neden ne idüğü belirsiz tiplere son şansınızmış gibi davranıyorsunuz yahu? Adamın taktiği bu muhtemelen, yanlış numara ayağına ses tonundan tahrik olduğu kadınlara sulanmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?