Arkadaşlar 34 yaşındayım bekar ve çalışan bayanım sağlıkta çalışıyorum işim ve mesleğim iyi

Alakasi yok cok guvensizlik verici bir tanisma. Belki de rastgele numara salliyodu

Alakasi yok cok guvensizlik verici bir tanisma. Belki de rastgele numara salliyodu
Sonucta diger taraf da yanlis numara deyip kapatmamis. Adam sapiklik yaparken tanistilarsa baska ama burada konu sahibi adamdan farkli bir sey yapmamis.
Adam da der ya yanlislikla biri ararsa diye.
Onemli olan ikisinin de hali hazirda iliskisi olmamasidir. Nasil tanisildigi teferruat

Konu başlıkları konunun tamamından oluşmaz, genellikle konunun anafikri ya da konuyu çağrıştıran, birkaç kelime ile özetleyen sözcüklerden seçilir.
Konu, başlıktan uzun olmalıdır. Başlığınız konudan uzunsa yerlerini değiştirin.
İkinci husus siz 34 sünüz, o 26 yaşında. Fark fazla. O yaştaki bir erkek henüz hayatın başındadır, kurulu düzeni olduğunu zannetmiyorum. Size çok toy gelir.siz ne kadae olgunsunuz onu bilemeyeceğim.

Madem o kadar iyisiniz gençsiniz güzelsiniz meslek sahibi birisiniz, neden ne idüğü belirsiz tiplere son şansınızmış gibi davranıyorsunuz yahu? Adamın taktiği bu muhtemelen, yanlış numara ayağına ses tonundan tahrik olduğu kadınlara sulanmak.

Herkesin bir talibi vardır muhakkak yada zamanı geldiğinde olacaktır bekle derim ben.ama yanlış numaradan aramayla olmaz o işler bence

Yaş çok fazla hadi onu da geçtim bu adamla yuz yüze gorustunuz mü ? Hırlı mı hırsız mı işi gücü var mı bunlar ciddi konular sizin farkında olmanız lazim illa evleneyim diye nefes alsın yeter moduna girmeyin bence pişman olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…