Eskiden hastanelere kız bakmaya giden teyzeler olurdu artık yok mu?aslında çok doğrusunuz ama nasıl desem bir kadın olarak sevme ve sevilme isteği insana çok mantıklı olmayan işler yaptırabiliyor.
Ama dayım iyi ellenmemiş bekar45 yerine 26lığı alsın derim
Canım benim,"Yaşım geçiyor.Bir yuvam ve çocuklarım olsun." diye evlenilmez.
Adamın biri gelir hayatınızı zindana çevirir.
Ne varmış yaşınızda.
Telefonda tanıştığınız birine nasıl güveneceksiniz!!!!
Hırsız mı,uğursuz mu,tecavüzcü mü,psikopat mı....[/QUOTE
Öncelıkle çok teşekkür ediyorum size aslında o kadar haklısınız ki.
Hatasız diyorsunAma dayım iyi ellenmemiş bekar(evde kalmadı bekar . )
Hem tanıdık yani dayımişi de çok iyi aşçıydı sanırım. Kaç yıldır görüşmedik
26 yaşında beni telefonla arayıp yanlış numara deyip sonrasında konuştuğum bir erkek var.Başka da talibim yok. Sizce ne yapmalıyım.
Ama dayım iyi ellenmemiş bekar(evde kalmadı bekar . )
Ya evet ilk defa bir konu açtım da acemilik olduKonu başlığı olayını çok yanlış anlamışsınız
Evlilik konusunda fikir almak istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Yaş farkı konusunda herkesin düşüncesi farklıdır. Ben kendimden sekiz yaş küçük biri ile evlenmek istemezdim. Ama anlaşıp anlaşamayacağınızı siz bilirsiniz.
Bu arada yaşınızda bir şey yok. Başka insanlarla da tanışabilirsiniz.
Iyi de bu mantiga gore nerede tanisirsan tanis adamin o sekilde tanistigi baskalari da olacak. Iste tanistik, ya baska is arkadasina asik olursa, sokakta tanistik ya sokakta baskasiyla tanisirsa, arkadas tanistirdi, ya baska biriyle de tanistirirlarsa falan bitmez bu. En iyisi gorucu usulu evlensin herkesYanlislikla arayan insanla nasil evlenmeyi dusunuyosunuz?? Ya evlenince de birilerini yanlislikla ararsa
Yanlislikla arayan insanla nasil evlenmeyi dusunuyosunuz?? Ya evlenince de birilerini yanlislikla ararsa
AynenHatasız diyorsun
KayseriliyimBak hele bak daha dayisinin mesleginden bile emin degil sanirim dio ama ellenmemis oldunu biliyo sirf komisyon almak icin neler yapiyo
Ama dayım iyi ellenmemiş bekar(evde kalmadı bekar . )
Kayseriliyimbir ablamızın işi hallolsun, maksat yabancıya gitmesin, telefon sonuçta ne olur olmaz
Dayın evlenmeyi düşünüyor mu? 39 yaşına girecek birisini tanıyorum evlenmek istiyor ve ona da hep küçük kısmetler çıkıyor.[/ dayiya talip var
Düşünüyor da bulamıyorDayın evlenmeyi düşünüyor mu? 39 yaşına girecek birisini tanıyorum evlenmek istiyor ve ona da hep küçük kısmetler çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?