Arkadaslar 4 yillik evliyim ve esim bana özel günlerde hic Hediye almadi.

Kelebegimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
13
3
36
Baslikta yazdigim gibi ne dogumgünümde ne evlilik yil dönümünde hic hediye almiyor iki cocuk annesiyim cocuklarimi dogurdugumda bile hediye almadi :( Anneler günündede almadi yani anliyacaginiz hic almiyor. Bu yil hatda evlilik yil dönümüzü unuttu. Acaba benmi cok beklenti icerisindeyim anlamiyorum bu durum beni cok üzüyor ve yipratiyor. Bu durumda olanlar arkadaslar varmi aranizda?

Baslikta yazdigim gibi ne dogumgünümde ne evlilik yil dönümünde hic hediye almiyor iki cocuk annesiyim cocuklarimi dogurdugumda bile hediye almadi :( Anneler günündede almadi yani anliyacaginiz hic almiyor. Bu yil hatda evlilik yil dönümüzü unuttu. Acaba benmi cok beklenti icerisindeyim anlamiyorum bu durum beni cok üzüyor ve yipratiyor. Bu durumda olanlar arkadaslar varmi aranizda?

ne varki bunda cicim...ben 22 yıllık evliyim kocam bana mendil bile almadı ama bol bol üçün birini hediye babında verdi...bazı erkekler böyle jestlerden hoşlanmaz..yada hediye almayı kadını şımartma gibi görür,yapmaz..

Sen hic üzülmüyormusun? Belkide ben fazla duygusalim
yok bende duygusalım hemde yengeç burcunun bütün özelliklerini taşırım..ama ben alıştım..ne bileyim ben hediye almam beklemememin sebebi belkide budur..aslında benim için önemli değil hediye..yeterki bana para versin ben kendime ne hediyeler alırım ne hediyeler kendi zevkime göre..:40:

yok bende duygusalım hemde yengeç burcunun bütün özelliklerini taşırım..ama ben alıştım..ne bileyim ben hediye almam beklemememin sebebi belkide budur..aslında benim için önemli değil hediye..yeterki bana para versin ben kendime ne hediyeler alırım ne hediyeler kendi zevkime göre..:40:

Güzel mantık:44:

Canım demek ki tarzı değil ama hediye almasını istiyorsan sen önce al ve sürekli şu günlerde sende bana alırsan çok mutlu olurum gibi hatırlatmalar yap ,belki işe yarar,sevgiler.

Merhaba esel ben her özel günlerimizde ona hediye alirim hic atlatmadim. Ihtiyaci olan seyleri alirim öyle bos yerede masraf etmem.Ben öyle büyük birsey istemiyorum hani ne bilim bitane gül bile alsa mutlu olurum. Bu konuyu cok konustum esimle her seferinde özür diliyor sonrada yarin sana biseyler alimmi der. Bu sekildede ne anlami kalir demi?

Hediye almasını sağlamayı bilmem fakat o günleri unutmamasını istiyorsan o özel günlerde onla ilişkiye girebilirsin. Benimki öyle olunca unutmuyor :9:

Back
X