Arkadaşlar 7 mayısta ameliyat oluyorumm =))

Bas_belas1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
41
0
88
34
çok heyecanlıyım yaa biran önce cuma günü gelsin istiyorum bir okadar da gelmesin istiyorum.çok karışığım yaaa =) =1rolleyes:

sağolun arkadaşlar herkes öyle diyor ama yinede endişeleniyorum işte neyse az kaldı =)

:) evet ama rahat ol ben korkusuuzmdur mesela ama ben bile kadar kolay ve rahat olcagını hiç düşünmemeiştim

çok geçmiş olsun canım şimdiden inşallah herşey istediğin gibi gider

şimdiden kolay gelsin. inşallah istedğin gib olur herşey. inan ameliyattan sonra herşey keyifli oluyor. beklemek daha heyecanlı oluyor acaba nasıl oldu diye. inşallah senide aramızda görürüz bir an önce.

herkese çok teşekkür ederim =) hayırlısıyla bir olayım da inş. herşey çok daha güzel olacak

aa çk sevindim maria.ikimiz içinde çok iyi geçer inş.sen kaçta giriceksin ameliyata ve hangi hastahanede?ben sabah 8bçkta gircem Allah'ın izniyle.

sabah 8 de

çok heyecanlıyım yaa biran önce cuma günü gelsin istiyorum bir okadar da gelmesin istiyorum.çok karışığım yaaa =) =1rolleyes:

cnm şimdiden geçmiş olsunnnn. heyacanını stresini anlıyorumm cumadan sonra resimleri paylaşırsın umarım....hadi bakalımm güzel burunlu günler seni beklio :))hihoyyyt:sm_cool::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…