Arkadaşlar 7 mayısta ameliyat oluyorumm =))

hiç stres yapma zaten bişe anlamıyorsun rahat geçiyor sadece tavsiyem aralıklarla hergün buz koy..ben ilk 3 gün buz koydum dahada koymadım şimdi 3.haftam şişliklerim çok ama sen mutlaka buzu aralıklarla eksik etme şişlerin çabuk iner..kime yaptırıcaksın nerde olucaksın..şimdiden çok geçmiş olsun yeni burnun hayırlı olsun canım zemuszemus

Saol canımmm dediğini yapıcam buzu eksik etmeyecem=)bahçeşehirde olacam hyrlısı bakalım =)yerimseniben

kızlar şimdiden geçmiş olsun inşallah istediğiniz bi burna sahip olursunuz.

guzelim hadi hayirlisi ne guzel kurtulcan iste :) ALLAH yardimcin olsun arayi acma haberlerini bekliyoruz veeee resimlerinide cunkiii bizzzz meraklii melahatlarizzzzzzzzz:dance:

ameliyat oldum şimdi taburcu oldum acım yok,morluk çok az,şimdiden güzrl görünüyor

maria geçmiş olsun. artık bol bol yatıp dinlenirisn. bakalım resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.

şimdi tampoların alındı sadece anlık acı oldu,ama en çok futürsuzca yatmayı çok özledim

yalnız arkadaşlar ben erkeğim, bilgi almak için siteye üye oldum umarım kusura bakmazsınız

ameliyat öncesi ve sonrası fotoğrafları eklycem yakında

heee heee çok güldüm vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3. aramıza erkek girmiş.:kedi::kedi::kedi: hemde estetik topiğimize. acaba kulubümüzde çok kalacakmısınız. lmaz:lmaz:lmaz:
bari fotolarınızı görelim de öyle ayrılın.

amaninnggggg kizzlarr aramizdaa casussss varrrr':) koptum ya gülmekden bi okadarda ok oldumohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…