Arkadaşlar 7 mayısta ameliyat oluyorumm =))

ne gibi ?senağlama

hemen üzülme eevt biraz kendini tuhaf hissediyosun yıllardır kullandığın burnun 7 gün alçılı kalıyo ona tam alışmış kardeş kibin olmuşkene toktor amca geliyo bi anda açıyo 7 gün güneş hava görmemiş burnun mor yeşil kırmızı ve sarı renklerle ne kadan mikemmel bir ahenk içinde olan yüzünle epey bi sırıtıyo ama korkma hepsi geçiyo....aklinialirimsmile

alışırım umarım

bir an önce yüzümü yıkmak,ve sinek kaydı tıraş olmak istiyorum

bugün 4. günüm arkadaşlar.yeni kendime gelebildim.gerçekten çok ağrım oldu.gözlerim şişti kapandı göremedim 2 gün.o kadar çk ağrı çektim ki anlatamam yani.burnumun içi çok sorunluymuş.içindeki kemik sinüslerime girmiş.çıkan kemkleri bir görseniz o kadar büyükler ki.ayrıca birde geniz eti warmış ameliyat esnasında doktor onu da almış.içinin sorunlu olması çok ağrı çektirdi bana.yarın tamponlarım alanacak.şeklini çok merek ediyorum.

geçmiş olsun üzüldüm. içi problemli olduğu için demek ki çok ağrı çektin. tampon alınınca nefes alırsı rahatlarsın inşallah. iyi haberlerini bekliyoruz.

geçmiş olsun umarım çok güzel olmustur bas_belası resimlerini bekliyoruz

aaaa kızlar amma sabırsızsınız daha 4 gün olmuş. hele bandaj yapılsın belki ekler fotosunu.. görürüz inşallah.

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar. yrn alçı çıkıyor ondan sonra koyucam foto bnde merak ediyorum sositososito yrn belli olacak herşey kurtulucam inş. çok sıkıldım bu durumdan

dün doktora gittim alçımı alacak burnumu görecem diye çok seviniyordum ki bütün hayallerim suya düştü.doktor alçıyı çıkardı temizledi ve bana göstermeden heryerini bantladı mumya gibi oldum çok sinirlendim ısrar ettim ama göstermedi çok şişmiş.annem yanımdaydı o gördü şekli güzel ama gerçekten şişti dedi.hayallerim suya düştü anlayacağınız göremedim burnumu haftaya çıkacak bantlar o zaman görücem sizede o zaman foto göstericem artık.ayrıcaaaa çok kötü bbirşey oldu bgn 12. günüm ve ilk defa (doktorun yanına gitmek hariç) dışarı çıktım.mağazaya girdim tam çıkarken kepenkler yarıya kadar inmiş görmedim o an başka birşeyle ilgileniyodum alnımı ve burnumun üst kısmını çarptım.rezil olduğuma mı yanayım yoksa burnuma bşe olduğuna mı yanayım bilemedim. off napıcam yaa acaba birşey olmuşmudur kızlar daha önce böle darbe yiyen war mı? kanama falan olmadı hafif bir sızlama war ama ben çok korkuyorum

Canım gecmis olsun gercekten çok dikkatli ol ani dönüşler yapma önüne bak olurmu :) çarpma derecen umarım kötü değildir sizlama olur bende uyurken sizlattim burnu daha dikkatli ol coook gecmis olsun

saol canım off walla anlayamıyorum da heryeri bantlı ama blmiyorum :S inş. bişe olmamıştır daha dikkatli olucam

AYYYYYYYYYYYYYYYYY ne güzel kime ameliyat olucan merak ettim, bende çok karmaşık duygularla bekledim walla şuan ben ne ara ameliyat oldum diyorum hayal gibi walla hiç anlamıyorsun hiç endişelenme sonunda istediğin olacak buna adapte ol bence umarım çok gzl buruna kavuşursun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…