- 23 Ocak 2008
- 1.266
- 27
- 158
- Konu Sahibi YEXSXXIXMNUR
-
Arkadaşlar Allah'in Verdiğinede Aldiğinada şükürler Olsun.pazartesi Günü 34 Hafta 4 Günlük Hamileyken Bebeğimin Hareketlerini Hissedemedim Hastaneye Gittiğimde Nst De Kalp Atişlari Duyulmadi Ultrasonla Yapilan Kontrollerde Bebeğimin Kalbinin Durduğu Anlaşildi.o An Dünya Başima Yikildi Sandim Bu Acinin Altindan Kalkamam Sandim Ama Allah Derdi Verince Sabrinida Eriyo.yapilan Araştirmalarda Ne Bebekte Nede Bende Herhangi Bir Problem Bulunamadi Demekki Böyle Olmasini Allah Istedi.arkadaşlar Aranizda Benle Ayni Durumu Yaşamiş Olan Varmi Ne Olur Desteğinize çok Ihtiyacim Var Yada Sonrasinda Ne Zaman Hamile Kaldiniz Ne Durumdasiniz ?
Yok Cnm Yanliş Anlamişsin Ya Birkere Emzirdikten Sonra Başima Böyle Birşey Gelseydi Demek Istedim. Kucağima Almadiğim Için şükrettim... Acisina Böyle Zor Katlaniyorum Günlerim Geçmiyoröyle Katlanamazdim Heralde Diye Düşündüm...canım Inan çok üzüldüm. Bi Anne Olarak Acınızı Derinden Hissetim Hani Derleya Tüğlerim Diken Diken Oldu. Sizleri çok Iyi Anlıyorum. Yağmurcan Keşke Kucağıma Alıp Emzirseydim Birkez Demiş. Canım Inan Ozaman Ayrılman Daha Zor Olacaktı. Hepiniz çok Güzel Demişsiniz Allahın Takdiri Diye. Haklısınız Her Işte Bir Hayır Vardır. Belki Sakat Doğacaklardı Belki Nebileyim Işte Birsürü şey Işte. Hiç üzülmeyin Allah Acının Sabrını Veriyor Insana. Allah Kolaylık Ve Sabır Versin Inşallah En Kısa Zamanda Yeniden Hamile Kalırsınız. Sevgiler
Arkadaşlar Allah'in Verdiğinede Aldiğinada şükürler Olsun.pazartesi Günü 34 Hafta 4 Günlük Hamileyken Bebeğimin Hareketlerini Hissedemedim Hastaneye Gittiğimde Nst De Kalp Atişlari Duyulmadi Ultrasonla Yapilan Kontrollerde Bebeğimin Kalbinin Durduğu Anlaşildi.o An Dünya Başima Yikildi Sandim Bu Acinin Altindan Kalkamam Sandim Ama Allah Derdi Verince Sabrinida Eriyo.yapilan Araştirmalarda Ne Bebekte Nede Bende Herhangi Bir Problem Bulunamadi Demekki Böyle Olmasini Allah Istedi.arkadaşlar Aranizda Benle Ayni Durumu Yaşamiş Olan Varmi Ne Olur Desteğinize çok Ihtiyacim Var Yada Sonrasinda Ne Zaman Hamile Kaldiniz Ne Durumdasiniz ?
Allah sabır versin arkadaşım.ben 9 aylıkken bebeğimi kaybettim.Allahın takdiri iişte diyecek bişey yok.1 sene sonra hamile kaldım .ama benim doğum sezeryan oldu.çok da senin mevzuna benzemiyo canm benimkinin içeride fazla kalmaktan oldu.günüm 15 gün geçmişti.serumla sancı verdiler ve bebek doğamayınca zora girdi maalesef. dr hatası diyoruz ama takdiri ilahi demek daha doğru olur sanırım
Allah sabır versin arkadaşım.ben 9 aylıkken bebeğimi kaybettim.Allahın takdiri iişte diyecek bişey yok.1 sene sonra hamile kaldım .ama benim doğum sezeryan oldu.çok da senin mevzuna benzemiyo canm benimkinin içeride fazla kalmaktan oldu.günüm 15 gün geçmişti.serumla sancı verdiler ve bebek doğamayınca zora girdi maalesef. dr hatası diyoruz ama takdiri ilahi demek daha doğru olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?